Sonuna kadar bu yardımı destekliyorum.Ülkemizde ki fakirlere yardım etmeyen diyen dostlarımız bir çok yardım kuruluslarından maas alabiliyor ki devletimiz fakir bir devlet olmamakla beraber fakirleri gözetiyor.Azcıkta popoyu sıkıp aylık 500 tl kazansan bile evine bakabilirsin.Orada ki insanların açlıktan ölmekle beraber 2 dk sonra ne olacakları belli değil . Bizimde degil fakat cogumuzun aclıktan degıl onların aclıktan 2 dk sonra ne olacagı bellı degıl .onun ıcın böyle oyuna para yatıracagınza böyle kampanyalar yapınca düşünmeden konusacagınıza az para yollayın da sizde sevının onlarda sevinsin !
Sırf Siyasi düşünceniz için ordaki insanları harab etmeyin. Sonuna kadar destekliyorum bu kampanyayı. Oralara gidip AJDA PEKKAN gibi bir sanatçı adam oluyorsa bur işte muhakkak bir şey vardır !
DEathxshock mert kardeşim çok güzel bi paylaşım yapmışın.BU SONXALİBEY BU SOMALİ NE ZAMANDIR AÇ BİLİYORMUSUN AYRICA AFRIKA DIYINCE TEK SOMALİMİ VAR BIR SURU YER VAR AFRIKADA NIYE GÖÇ ETMİYORLAR.AYRICA BİZ O KADAR PARA GONDERIYORUZ NERDEN BILIYORSUN BUNLARIN ORAYA GITTIGINI BAK KARDESIM BILIP BILMEDEN PAYLASIMLAR YAPMA. ILK BI OGREN SONRA YAP AYRICA BIZ 1 MILYAR PARA GONDERIYORUZ BUNUN CEYREGIYLE YIYICEK GERIYE KALANI BILMEM NERELERE GİDİYOR. BIZIM MILLETIMIZ GAZILARIMIZ MERT KARDESIM BAK GOZUNUZLE BAKIN SIZ O PARALARI GONDERIRKEN BIZIM GAZILERIMIZ BURDA OLUYOR OLUYOR.İLK Bİ KENDI MILLETINIZE BAKIN SONRA MILLETİ DUSUNUN
SONXALİBEY KARDEŞ PARA YARDIMI YAPICAN OZAMAN SANA Bİ SORU HATTA BUTUN MERANA SOMALİ AÇSA NEDEN ÇOCUK YAPIYOR ORADA 1 HAFTADA HABERLERI IZLEDIYENIZ GORMUSUNUZDUR 30 BIN COCUK OLMUS AMA ADAMLAR AÇ BUNA NEDIYICEKSINIZ EVETT CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM ?
LyKaoN yazdı:Sonuna kadar bu yardımı destekliyorum.Ülkemizde ki fakirlere yardım etmeyen diyen dostlarımız bir çok yardım kuruluslarından maas alabiliyor ki devletimiz fakir bir devlet olmamakla beraber fakirleri gözetiyor.Azcıkta popoyu sıkıp aylık 500 tl kazansan bile evine bakabilirsin.Orada ki insanların açlıktan ölmekle beraber 2 dk sonra ne olacakları belli değil . Bizimde degil fakat cogumuzun aclıktan degıl onların aclıktan 2 dk sonra ne olacagı bellı degıl .onun ıcın böyle oyuna para yatıracagınza böyle kampanyalar yapınca düşünmeden konusacagınıza az para yollayın da sizde sevının onlarda sevinsin !
Sırf Siyasi düşünceniz için ordaki insanları harab etmeyin. Sonuna kadar destekliyorum bu kampanyayı. Oralara gidip AJDA PEKKAN gibi bir sanatçı adam oluyorsa bur işte muhakkak bir şey vardır !
anlamıyorlar işte anlatamıoyruz bunu onlara...adamlar oyundan totolarını kaldırıp bi araştırsalar, haberlere baksalar anlayacaklar ama işte anca yardım yapanları eleştiriyorlar oturdukları bilgisayar başından... biri de kalkmış göç etsinler diyo..adamlar gıda kamplarına bile giderken yolda ölüyor haberi yok..milletin karnı tok sırtı pek tabii..asgari ücret alan biri ile açlıktan ölen insanları karşılaştırabiliyorlar..
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..