Ben böyle oyunun !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ben böyle oyunun !

Mesaj gönderen Felipemassa »

Hocam 1. ben sadece olaya espirili bir şekilde yaklaştım.
2.Bu gmyi tanımam şu oyundaki 1 gmyi bile tanımakta istemem.
3.Yönetim yalakası olmadığımı herkes bilir zamanında akçe gelirken konunun üstünden ne kadar yorum yaptığımıda bilen bilir.
4.Bende o ara sığınaktaydım grup fena değildi ilerliyoduk bende o ara biraz sövdüm(tabikide içimdem :D )
5.Evet yönetici konuyu başka yere çekmiş bu güncellemeyi tamam yaptınızda neden her sabah yaptığınız bakımlardan birinde yürürlüğe koymadınız.
6.Bu açıklamayı kendi adıma yapma gereği duydum ayrıca dediğim gibi olaya espirili bir şekilde yaklaştım yoksa yönetimle başımdan geçen olayları anlatsam inanmazsınız nasıl susturulma yediğimi ws.
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

oynama kardeşim ? oynama. emeğinin karşılığını alamıyosan niye gurursuzluk edip oynuyosun ? bende şikayetçiyim bazı konulardan. ama hiç bu ikv böyle işte allah belalarını versin demiyorum. yada adaletsizsiniz paramızla rezil oluyoruz diyosunuz. adamlar sana 20 tl verdin diye çıkartıp bıçaksırtı set mi versin? sen şanssızsan veya başkası şanssızsa bu adamlar naapsın. düşme konusuna gelince.her oyunda böyle şeyler var. büyük bir haksızlık ama senin benim elimizde değil.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Öncelikle yeni forum hesabımdan yazacağım ilk yazının bu olmasını ve bu şekilde olmasını hç istemezdim. Hayatta daima yaptığı iyi veya kötü her işin arkasında duran bir kişiliğim var. Keşke sevgili Nocomment siz de benmle aynı özelliğe sahip olsaydınız.
Nocomment yazdı:
Tüh, bilseydik Gbmx kestiğini, küfür ettin diye seni susturumuyduk ? Sizin küfür etme ve Gbmx kesme hakkınız başkasının değerlerinden önce gelir tabi.

Forum hesabınız kapatıldı
1-Forum hesabım kapatılsın yine açarım size faydam olsun, yeter ki sizin istatikleriniz gelişsin.
2-İnsan yaptığı hatanın arkasında durur Nihat bey, geçen yıllar ve aileniz size bu erdemi kazandıramadıysa ne yazık ki benim yapabiliceğim hiçbir şey yok.
3- Giden saatlerime mi yanıyım ? İçtiğim onca iksire mi yanıyım ? Yoksa arkadaşlarımla vakit geçirmek yerine boş bir amaç uğruna geçirdiğim saatlere mi ?
4-Üstüne üstlük bir de adamın biri gelmiş burda beni azarlıyor. İnsan böle zamanlarda ağız ucuyla da olsa bir özür duymak istiyor ki burda 8 de 8 suçlu sizssiniz.

Sevgili Nocomment bana açıklarmısınız SABAH güncellemesinin saat 11 de ne işi vardı ? Vahi mi geldi de hadi bugün erkenden yapalım dediniz ? Ben sadece kendi gurubumuzu mağdur sanirken oyuna girince öğrendim ki herkes aynı olaydan muzdarip.

Benimle dalga geçen ve Noccomment' i çok iyi bir iş yapmış gibi tebrik eden arkadaşlar ;
Gün gelir siz de haksızlığa uğrarsınız, siz de burdan öfkenizi dile getirirsiniz sonra bi Gm çıkıp sizi alaya aldığında arkanızda durucak kimse olmıyacak.

Neyse anlayana davul zurna saz, anlamayana SAZI SOKSAN az.
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prinssof »

ISeHRaZaTI yazdı:Öncelikle yeni forum hesabımdan yazacağım ilk yazının bu olmasını ve bu şekilde olmasını hç istemezdim. Hayatta daima yaptığı iyi veya kötü her işin arkasında duran bir kişiliğim var. Keşke sevgili Nocomment siz de benmle aynı özelliğe sahip olsaydınız.
Nocomment yazdı:
Tüh, bilseydik Gbmx kestiğini, küfür ettin diye seni susturumuyduk ? Sizin küfür etme ve Gbmx kesme hakkınız başkasının değerlerinden önce gelir tabi.

1-Forum hesabım kapatılsın yine açarım size faydam olsun, yeter ki sizin istatikleriniz gelişsin.
2-İnsan yaptığı hatanın arkasında durur Nihat bey, geçen yıllar ve aileniz size bu erdemi kazandıramadıysa ne yazık ki benim yapabiliceğim hiçbir şey yok.
3- Giden saatlerime mi yanıyım ? İçtiğim onca iksire mi yanıyım ? Yoksa arkadaşlarımla vakit geçirmek yerine boş bir amaç uğruna geçirdiğim saatlere mi ?
4-Üstüne üstlük bir de adamın biri gelmiş burda beni azarlıyor. İnsan böle zamanlarda ağız ucuyla da olsa bir özür duymak istiyor ki burda 8 de 8 suçlu sizssiniz.

Sevgili Nocomment bana açıklarmısınız SABAH güncellemesinin saat 11 de ne işi vardı ? Vahi mi geldi de hadi bugün erkenden yapalım dediniz ? Ben sadece kendi gurubumuzu mağdur sanirken oyuna girince öğrendim ki herkes aynı olaydan muzdarip.

Benimle dalga geçen ve Noccomment' i çok iyi bir iş yapmış gibi tebrik eden arkadaşlar ;
Gün gelir siz de haksızlığa uğrarsınız, siz de burdan öfkenizi dile getirirsiniz sonra bi Gm çıkıp sizi alaya aldığında arkanızda durucak kimse olmıyacak.

Aynen katılıyorum sana Ben olsam ana avrat bacı düz giderdim:D Sen yine iyi dayanmışsın
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

Adama hak vermek lazım birazda o kadar emek harcamış sonucu herkes hattan düşmüş.
ki zaten bu launcer dosyası zırt pırt güncelleme yapıyo.
şu ligpmaps mıdır nedir lightmaps_4.dat dosyasına bi bakın ikide bi üncelleme yapıyo neyi güncelliyo hala anlamış degilim varsa bilen söyledin :D
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bykomando »

Nocomment yazdı:
IISehrazatII yazdı:Küfredince çarı susturuyosunuz, Allah aaşkına bu ne rezilliktir ya bu nasıl bi rezillikitir.Gbmx 14 candayken bu yapılır mı ya Kim verecek içtiğim 15 ejderha iksiri, 15 iksir kolay mı bulunuyor kaç saattir şu pc nin başındayım götüm terledi. Bütün grup aynı anda düştü yaw bu mu yapcağınız iş. Allah belanızı versin, haram olsun o paralar.

Yanlıs anlamışsın herhalde oyuncuyu :) Adam susturma yedıgı ıcın degıl,güncelleme geldıgı ıcın ve 3 saatılık gbmx seruvenıne son verdıgınız ıcın ısyan etmıs :)
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
ArzinGazabiiii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ArzinGazabiiii »

İtiraz edenler, o küfürü yiyen siz olsaydınız eğer?

adam bana küfür edecek, yönetim GBMX kesmesini bekleyecek, yok ya?? :D

Küfür etmeseydi kardeşim :D ahahah iyi olmuş enayiye, artık küfür etmez sanırım :D :D

Teşkilatın efsanesinden selamlar :lol:
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar konuya kilit attığımı hatırlıyordum , demekki gözden kaçmış. zira gereksiz polemkilerin oluşmasını istemezdim

Pangea 19 Ağu 2011 02:22
Bütün yetkililer sizin gibi olacak var ya bak bakıyım şikayet konusu açılıyor mu bi daha
Şikayet konusu açılmasın demiyorum biz şikayetler için buradayız
Ayyildizcabbar 19 Ağu 2011 09:37

Vaybe ne büyük birşey yapmış gm.Gidin elini ayağını öpün bari.Şikayette bulunan kişi küfürden susu yediği için şikayet etmiyor bütün grubun aynı anda düştüğünden şikayet ediyor.Bizim gm neden düştüklerine değilde işi başka yere çekerek kendince haklı çıktı ya! Sizde vaybe gm abi gm abi diye yalakalığınızı yapın.Aynı durum başınıza geldiğindede gm abiniz sizede cevap yazar buradan.

Bahsi geçen durum nedir ? Eğlenmek için zaman geçirmek için oynadığımzı bir oyun bu . Bir başkasının aile değerleri , ona küfür etme hakkımız oyundan dahamı önemli ?
goktanri 19 Ağu 2011 09:42

COŞMAYIN NİHATÇILAR
kişi diyor ki küfürü görüp susturmakla iş bitmiyo diyo
6 kişi birden bölgeden düşermi diyo

Herkes istediği yorumu yazar ama Allah için el-vicdan

nihat bey'in cevap verilmek istenmeyen konuları nasıl kilitlediğinide biliyoruz
GM lerin adam kayırdığı ispatlanan konular nedense hemen kayboluyor

Kendiniz olun
küfürü susturmayı beceren oyun efendileri düşeni kaldırmayıda becersin
Cevap vermeyeceğimiz veremeyeceğimiz hiç bir konu olmadı , olmayacak , biz burada sindirme , üzerine örtme değil , soru ve sorunlarınıza çözüm getirme, getiremiyor isek , ilgili mercilere yönlendirme ile görevliyiz. Hayatın her alanında seveniniz olduğu gibi sevmeyeninizde olabilir , bunda saygı duyarım.

wonka 19 Ağu 2011 09:53
Hem oyuncuları sömürün hemde azarlayın oh ne güzel dünya siz hiç gbm xe emek harcamadığınız için bol keseden atmak kolay tabiki arkadaşın dediğine gelelim ben küfür olmayan kelimeler yüzünden kaç kere susturma cezası aldım adam ana avrat sövüyor susturulmuyor bu nasıl iş hemde klandan 3-4 gün susturulmadığını biliyorum sonra ne oldu bilgim yok bu ekip nasıl çalışıyorsa artık son sözüm şunu bilin ki bu oyunda ADALET yok...
Küfür olmayan kelimeleriniz yüzünden ceza almışsanız bunun çözüm yeri DESTEK birimidir. Kısa bir mesaj ile hakkınızı arayabilirsiniz. Ve evet susturmalar bazen geç yansıyabiliyor, özellikle yaz aylarından okulların tatil olmasından dolayı, binlerce şikayet ve rapor aynı anda geldiğinden , cezalar 2-3 gün aksama ile gelebiliyor . Burada mevzu cezanın hiç gelmememsimi yoksa 2-3 gün gecikmeyele dahi olsa işlemesimi ? siz hangisni tercih edersiniz ?

ISeHRaZaTI 19 Ağu 2011 11:20
Öncelikle yeni forum hesabımdan yazacağım ilk yazının bu olmasını ve bu şekilde olmasını hç istemezdim. .
Sizinle birebir tartışmaya girmeyi düşünmüyordum , fakat ettiğiniz laflar yenilir yutulur cinsten değil

Hayatta daima yaptığı iyi veya kötü her işin arkasında duran bir kişiliğim var. Keşke sevgili Nocomment siz de benmle aynı özelliğe sahip olsaydınız
Hangi özellik bu ? Başka bir oyuncuya küfür ettiği için değilde oyundan düştüğü için üzülen özellikmi ?
Benim ailelemi ve terbiyemi sorgulama hakkını ve cürretini kendinde bulan duyarlı yönünüzün, bir başkasının ailesine küfür etmeden önce devreye girmesi ümidiyle
Nedir özür dilememiz gereken mevzu . Oyun kapandı ve görevleriniz aksadı diyemi ? Peki, özür dileriz . Sanal ve datalara bağlı oyunlarda siz istemeseniz dahi zaman zaman böyle aklsaklıklar olabiliyor malesef .Sonuç olarak kul yapımı .
Şimdi siz dönün ve aynaya bakın siz ettiğiniz ve küfür ve hakaretler nasıl bir mazaretiniz olabilir ? Akşam mesai sonrası eve ekmek götürürken gaspmı edildiniz ? Yoksa kış günü evde kömür yokken işten mi çıkarıldınız ? Başak bir oyuncunun maneviyatına tecavüz etmenize sebep olan gerekçe nedir ?

Peki, özür dileriz . Sanal ve datalara bağlı oyunlarda siz istemeseniz dahi zaman zaman böyle aklsaklıklar olabiliyor malesef .Sonuç olarak kul yapımı
.

Aslında bu lafınız bile sizin hangi çizgide ve anlayışta olduğunuzu gösteriyor . Fakat size ceza uygulamayacağım . Kendinizle kalmanız en büyük ceza olacaktır .

İlk mesajdan sonra Kilitlenmesi gereken ama unutulan konu şimdi Kilitleniyor .

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön