Öncelikle yeni forum hesabımdan yazacağım ilk yazının bu olmasını ve bu şekilde olmasını hç istemezdim. Hayatta daima yaptığı iyi veya kötü her işin arkasında duran bir kişiliğim var. Keşke sevgili Nocomment siz de benmle aynı özelliğe sahip olsaydınız.
Nocomment yazdı:
Tüh, bilseydik Gbmx kestiğini, küfür ettin diye seni susturumuyduk ? Sizin küfür etme ve Gbmx kesme hakkınız başkasının değerlerinden önce gelir tabi.
Forum hesabınız kapatıldı
1-Forum hesabım kapatılsın yine açarım size faydam olsun, yeter ki sizin istatikleriniz gelişsin.
2-İnsan yaptığı hatanın arkasında durur Nihat bey, geçen yıllar ve aileniz size bu erdemi kazandıramadıysa ne yazık ki benim yapabiliceğim hiçbir şey yok.
3- Giden saatlerime mi yanıyım ? İçtiğim onca iksire mi yanıyım ? Yoksa arkadaşlarımla vakit geçirmek yerine boş bir amaç uğruna geçirdiğim saatlere mi ?
4-Üstüne üstlük bir de adamın biri gelmiş burda beni azarlıyor. İnsan böle zamanlarda ağız ucuyla da olsa bir özür duymak istiyor ki burda 8 de 8 suçlu sizssiniz.
Sevgili Nocomment bana açıklarmısınız SABAH güncellemesinin saat 11 de ne işi vardı ? Vahi mi geldi de hadi bugün erkenden yapalım dediniz ? Ben sadece kendi gurubumuzu mağdur sanirken oyuna girince öğrendim ki herkes aynı olaydan muzdarip.
Benimle dalga geçen ve Noccomment' i çok iyi bir iş yapmış gibi tebrik eden arkadaşlar ;
Gün gelir siz de haksızlığa uğrarsınız, siz de burdan öfkenizi dile getirirsiniz sonra bi Gm çıkıp sizi alaya aldığında arkanızda durucak kimse olmıyacak.
Neyse anlayana davul zurna saz, anlamayana SAZI SOKSAN az.