LAFI YEDİM OTURDUM NE DİYİM KAPAK YAPTIN BANAMagician yazdı:Ne dion odunfuzulisifa yazdı:ALLAHIM SANA GELİYORUMMagician yazdı:Olsun 4 de 1 şansı war herkesin yani 4 de 1 5 4 de 5 lan hodukfuzulisifa yazdı:lan kafasını bozma adamın oruç oruçMagician yazdı:Size şöyle bir şekilde anlatayım
%25 eşittir 1 bölü 4.1 bölü dört + 1 bölü 4 + 1 bölü 4 + 1 bölü 4 + 1 bölü dört demek olur ki 5 bölü dört yani 1 tam 1 bölü dört Çaktın köfteyi ?
olaylar bağımsız toplanmaz
bağımsız olay ne biliyonmu sen
bak bidaha diyim
BAĞIMSIZ OLAYLAR TOPLANMAZ
Kenan(Şifasız)
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kenan(Şifasız)
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
matematiksel kısmına "katım katım" güldüm
bak güzel kardeşim yaşın kaç bilmiyorum buna da değinmicem zaten. şimdi zarı sen 6 kez attın, illa 3 gelcek diye bi kural var mı ? sen diyorsun ki "zarı 6 kez atarsam kesinlikle 3 gelir. çünkü her sayı 1 kez gelmiş olur."
bak güzel kardeşim yaşın kaç bilmiyorum buna da değinmicem zaten. şimdi zarı sen 6 kez attın, illa 3 gelcek diye bi kural var mı ? sen diyorsun ki "zarı 6 kez atarsam kesinlikle 3 gelir. çünkü her sayı 1 kez gelmiş olur."
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
OLe bi şey demedim oranı yuksek olur dedimmitmet yazdı:matematiksel kısmına "katım katım" güldüm![]()
allahu ekber
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Magician yazdı:OLe bi şey demedim oranı yuksek olur dedimmitmet yazdı:matematiksel kısmına "katım katım" güldüm![]()
Magician yazdı:Şimdi dielim bi kenana 5 büyü 1 şifa gittik şifa direnc acıp dustu no problem
Büyü bozmalarınız 15 olcak
Kavurdugunda kutup accaksınız 15 olmasında fayda war
Zehir attıgında bütün büyücüler zehirlediği kişiyi bozcak
%25 x5 %125 yani net bozulur
Ve kenanı bole kesioruz D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Magician
- FareAdam Düşmanı

Bozulur sen takma kafaya ben diosam bozulur gel deneyek ben seni 6 kere bozim net 1 tanesinde bozulur inan bana
allahu ekber
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yüzde 125 ne demek genç biliyomusun ? .Sen 4 kere büyü bozma atarsın ama 5 kere büyü bozarsın demekMagician yazdı:Şimdi dielim bi kenana 5 büyü 1 şifa gittik şifa direnc acıp dustu no problem
Büyü bozmalarınız 15 olcak
Kavurdugunda kutup accaksınız 15 olmasında fayda war
Zehir attıgında bütün büyücüler zehirlediği kişiyi bozcak
%25 x5 %125 yani net bozulur
Ve kenanı bole kesioruz D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Arkadaşlar Bu konulardan sıkıldım artık
şifacısız kenan kesmek mümkün , şifacısız junon kesmek mümkün nedir bu konular , Yanınıza 1 şifacı alınca yük mü olacak ? Herkez büyü bozmayı 15 vereceğine gidin 1 şifacı alın inanın size yük olmaz yolu hafifletir . Yakında biri şifacısız gaffarı kesmek mümkün diye konu açarsa şaşırmıyacağım .

- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Sen o köfte yanında qüsel soquk bir su ic kendine qelMagician yazdı:Size şöyle bir şekilde anlatayımfenomen yazdı:herkezın buyu bozma oranı aynı oranlar toplanmaz burda
sızın matematık hocanız kım
%25 eşittir 1 bölü 4.1 bölü dört + 1 bölü 4 + 1 bölü 4 + 1 bölü 4 + 1 bölü dört demek olur ki 5 bölü dört yani 1 tam 1 bölü dört Çaktın köfteyi ?
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
De hayde sifasız kesde qörem :lol: buraya yazmak kolay 
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
burda lıseyı okuyup okuyamayanlar orta ya cıkıyor lıse 2 matematık olasılık konusu bır ınceleyın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''