Resimler yeterlidir. Siz gene küfür etmeye devam edeceksiniz. Bana laf ebeliği yapmaya da kalkışmayın. Cevap verilmeyecektir. Kuklacı resimlerle yetinmesin içok iyi bilir
RunaWayMassaC
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RunaWayMassaC
Kendi dostunu soyan oguz adlı şahıs,hala ben buradayım da konus diyebilicek kadar aciz. Zaten bir hırsızdan bekleyemezsininz ben çaldım demesini. Eski dostun bendim beni soymuştun,yeni dostunuz çaça ve onu da soymussunuz
Sizin sebeke oldugunuz zaten çaçanın 'onlar çaldı' demesinden su yüzüne çıktı zaten. Sizlerin şebeke oldugunuz da belli. çaça benimle yazışırken o cümeleri sarfetti diye 2 dakkada ona da hırsızsın damgası vurmaya çalışıyorsunuz. Zaten ben de aylardır ses etmedim,küfürlerinizle karşılaşında artık bende haykırmaya başladım diye bana da hırsızsın demeye başladınız. Siz daha neyin velvelesini yapıyorsunuz ? Açtıgım konuda kimse bana sen hırsızsın diyemiyor. Çamur at,izi kalsın mantıgıyla hareket etmeniz de zaten sefilce bir davranış. Benim yalaka oldugumu iddia eden diğer şahıs ? Ben yalaka olsaydım şimdiye çıkar sağlayabileceğim bir lonca bulmuştum kendime. Ben yalaka olsaydım yönetimin yaptıgı bariz hataları forumda ve oyun içerisinde haykırmazdım. Nefret ederim bu sözden ama beni bilen bilir. Şahsiyetim sizinki kadar ucuz olsaydı 4 senedir aynı nickle oyuna devam etmez olurdum. Sizin kaçıncı nickiniz ?? 
Resimler yeterlidir. Siz gene küfür etmeye devam edeceksiniz. Bana laf ebeliği yapmaya da kalkışmayın. Cevap verilmeyecektir. Kuklacı resimlerle yetinmesin içok iyi bilir
- RunaWayMassaC
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos

ya erdem denen bebe bu fotoyu sen foruma koymadınmı
gecen hafta oguzun hırsızlıgı baslıgı altında
sozde
Belaxcarew carını caldı dıye
Kendınız calıp cara gecıp oguz calmıstır dıye yazmıssınız
KANIT dıye koyuyosun ya bu fotoyu
hıcmı aklın calısmıyor calınan cardan oguz calmıstır dıye yazmıssınız
dupe duz cocuga ıftıra pesındesınız
kendı capında takıl sen ancak
çaçayada onlar calmıstır yuzde 80 dıyosun
ortada fol yok yumurta cıkarıyon tavuk gıbı
ben oguz degılım oguz caldı dıyosun benım carlarımın adını beyan ederek
oguzda kımsenın hıcbıseyını calmadı
Bundan 1 2 ay once sen ve o Zalımrakı
denen ıkız hırsız ortaklar
destege yanıltıcı mesaj atarak
Oguzun PıRıSTyL carını aktardıp uyelıgını bloklatmadınızmı
bızde 2 gun gecmeden carı sızden almadıkmı
ıspatın yok etrafa camur sacmaya calısıyon
kanıtında olamaz caldıgın seylerı ıftırayla baskalarına at
polıtıkan bu
tam aksıne sız calıp cocugun ustune suc atıyosunuz
2 tane capulcuyla ugrasıyorum baska ısım yok
Forum kuralları yokmu bu forumda madde 1. dıye baslayan
ılla baska dıllemı telaffuz edelım cumlelerı
moderatör güzelleri
benım ıcın cokta fıfı ha ne kadar carım varsa sılerım pluslarıda ıptal ederım
ceker gıderım zaten suan onu yaptım
ben degıl IKV kaybeder
UMRUMDA bıle olmaz
Bır dahada kımse karalama polıtıkasına gecmesın kımsenın benım ve kardesım oguz hakkında
karalama polıtıkası altında konu acmasına gerek yok
Kımseye cevapta yazmam ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun
shectorget durumları yanı
yazdıgım bunca sey kımın ne mal oldugunu ıyıce
ACIKLAMISTIR
FreeSTyL
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
İki taraftanda haz etmem lakın bunca senelik oyun hayatımda iftiracı ve inkarcı bi kişi varsa oyunda oda yorgunkraldır..Adam küfür et et et der ya bi yol al dersin bölgeden başlar anama bacıma kaydılar diye.Bu konunun altında muhtemelen baska bi neden vardır ya klanda cok ezmişlerdir yada başka bi etkenden ötürü burda kendi dala vere yapmakta
basta konustuğum gibi iki tarafta birbirinden uzak bana ve sevmemde ama adaletli davranmak gerek 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Faruk sen ne zamn yalakalıgı bırakıcaksın daha latif basmadan önce ben mi sana maden veriyim ne eksikse dedim yoksa sen mi köpek gibi peşimden geldin maden istedin iyi düşün he bu arada 1 lewel car acıp küfür edicek kadar aciz degiliz sizin gibi yorgunkral sana gelince sen ona bakarsan bu oyunda herkezi hırsız yapıyosun asıl baş hırsız sensin seni bilmeyen mi var bnm çarımıda soyan SENSİN ERDEM izmirli urfalıyım diyen Kırma seni
erdem senin kadar bu oyunda halsiyetsiz bi insan yok bunu bil ayakta 40 tane yalan söyleyen adamsın sen oyunda savascınLa bi aralar namını salmıstın YorGunKrAl hatırlıyosun dimi oguz düşüneni kesicez cardan cık ben giricem diyip sonra full latif mazemesini calıp paralar itemleri çalanda sendin dahil +++ Yoldasların asyaxsahini falan filan szin gibi kanka ayagı yapıp car soyan kim var bu oyunda amele sürüsü sizi