GÜNCEL !!!
Yol Savaşçısına gitmek 2 saat Düşünce atılmak 10DAKİKA!!!
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Yol Savaşçısına gitmek 2 saat Düşünce atılmak 10DAKİKA!!!
Başıma gelen dün ki olaydan dolayı Destek Takımı'na göndermiş oldugum yazı.Hala cevap yok bekliyorum.
Sayın İKV Destek Takımı ;
Vereceginiz cevap zaten belli ama size bunları yazmak istiyorum.Bunları bir öneri havuzunda topluyoruz diyeceksiniz.Konu şu Çemberlitaş Grup Bölgesi zamanı hakkında.Oyundan düşünce yada elektriklerin gitmesi sonucu oyuna girme süre 10 dk.Çemberlitaş büyük bir bölge.O kadar emegi ver düş ya da elektriklerin gitsin 15 veya 20 dk sonra gelsin dışarıdasın.Emegimizin karşılıgı bu sonuçta.Zaten o kadar BOSS kesiyoruz birşeyler elde edemiyoruz.Bu süreyi 30 dk ya da 25 dk gibi bir süreye uzatırsanız güzel olacagı kanaatindeyim.Bu gün elektriklerim gitti ve tam 20 dk sonra geldi.Bu süre 30 dk olsaydı ben şu an bunları yazagıma içeride olacaktım.Biz bu oyuna o kadar para yatırıyoruz o kadar emek veriyoruz fakat karşılıgını tam bulamıyoruz.Eger biz sizlere ilgi ile yaklaşıyorsak sizleri ve bu oyunu bir konuma getirme çabasında bulunuyorsak sizlerde biz oyunculara kulak verip en azından çogu oyuncunun istedigi bu çemberlitaş süresinin uzatılmasını talep ediyorum.Diyeceklerim bu kadar.
Sayın İKV Destek Takımı ;
Vereceginiz cevap zaten belli ama size bunları yazmak istiyorum.Bunları bir öneri havuzunda topluyoruz diyeceksiniz.Konu şu Çemberlitaş Grup Bölgesi zamanı hakkında.Oyundan düşünce yada elektriklerin gitmesi sonucu oyuna girme süre 10 dk.Çemberlitaş büyük bir bölge.O kadar emegi ver düş ya da elektriklerin gitsin 15 veya 20 dk sonra gelsin dışarıdasın.Emegimizin karşılıgı bu sonuçta.Zaten o kadar BOSS kesiyoruz birşeyler elde edemiyoruz.Bu süreyi 30 dk ya da 25 dk gibi bir süreye uzatırsanız güzel olacagı kanaatindeyim.Bu gün elektriklerim gitti ve tam 20 dk sonra geldi.Bu süre 30 dk olsaydı ben şu an bunları yazagıma içeride olacaktım.Biz bu oyuna o kadar para yatırıyoruz o kadar emek veriyoruz fakat karşılıgını tam bulamıyoruz.Eger biz sizlere ilgi ile yaklaşıyorsak sizleri ve bu oyunu bir konuma getirme çabasında bulunuyorsak sizlerde biz oyunculara kulak verip en azından çogu oyuncunun istedigi bu çemberlitaş süresinin uzatılmasını talep ediyorum.Diyeceklerim bu kadar.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
ayenen buna katılıyorumAsaLeT yazdı:Katılıyorum
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜSTADLAR
10 dakika bence çok uygun. 30 dakika olduğunu düşünün oyunun yoğun olduğu zamanlarda, girecek bölge bulamazsınız.
Bölgeyi bitiren Alt F4 ile çıkıyor oyundan ama bölge 30 dakika daha açık o kişiye, o bölgedeki 3 kişi Alt F4 ile oyundan çıksa o bölge 30 dakika dolu olarak kabul edilecektir. Bu oyunu 6 kişi oynamıyor 30 dakika olduğunda da bölgelere giremiyoruz diye konular açarsınız. Elektriklerin kesilmiş sorunun TEDAŞ ile
Çok seviyorsan İKV' yi bir tane diz üstü bilgisayar ile vın alabilirsin yada jeneratör harika bir fikir aslında...
Bölgeyi bitiren Alt F4 ile çıkıyor oyundan ama bölge 30 dakika daha açık o kişiye, o bölgedeki 3 kişi Alt F4 ile oyundan çıksa o bölge 30 dakika dolu olarak kabul edilecektir. Bu oyunu 6 kişi oynamıyor 30 dakika olduğunda da bölgelere giremiyoruz diye konular açarsınız. Elektriklerin kesilmiş sorunun TEDAŞ ile
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Konuna katılıyorumda sana katılmıyorum iyi olmuş sana
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
XSAZOBALiX yazdı:10 dakika bence çok uygun. 30 dakika olduğunu düşünün oyunun yoğun olduğu zamanlarda, girecek bölge bulamazsınız.
Bölgeyi bitiren Alt F4 ile çıkıyor oyundan ama bölge 30 dakika daha açık o kişiye, o bölgedeki 3 kişi Alt F4 ile oyundan çıksa o bölge 30 dakika dolu olarak kabul edilecektir. Bu oyunu 6 kişi oynamıyor 30 dakika olduğunda da bölgelere giremiyoruz diye konular açarsınız. Elektriklerin kesilmiş sorunun TEDAŞ ileÇok seviyorsan İKV' yi bir tane diz üstü bilgisayar ile vın alabilirsin yada jeneratör harika bir fikir aslında...
Ek olarak buradaki problem seni ilgilendirir Sobee'yi değil
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Şokk Çemberlitaş Süre attırıcı Dükkanda Üstelik sadece 995 akçe die bi haber gelir kesin yakında