Herkezin Merakla Beklediği Lonca Sistemi , Buyurun İçeri
Re: Herkezin Merakla Beklediği Lonca Sistemi , Buyurun İçeri
Fikrin harika.Bence para cüzdanı yerine torbadan item çıksa daha iyi olur. :ugeek:
Wir müssen die Juden austrotten!!!!!!!!....
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
OYUNCULARDAN ALINACAK PARA BİRAZ FAZLA GELDİ ÖZELLİKLE KAYBEDERSELER GERİ ALAMAYACAKLARI DÜŞÜNÜLÜRLE 500BN BİRAZ FAZLA BENCE GİRİŞ İÇİN EN AZ 50BN EN FAZLA 200BN UYGUNDUR GERİ KALAN HERŞEYİ İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENCE
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Yorumlarınız İçin Teşekkürler.Ama Yine Üstüne Basa Basa Söylüyorum. Bu SADECE BİR ÖNERİDİR,MADDELER Sizlerin isteğinizle değişebilir yani sizin fikirlerinizede saygı duyuyoruz.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
sahte loncalar açarak savaş kazanıp zengin olmak isteyenler olacaktır, lonca üyesi olmanın oyun parası olarak diğer üyelerin üzerine çıkarması fikrini pek uygun bulmadım.

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
güzel ama 50 m biraz az değil mi
en azından 1 milyardan fazla olmalı 
Çok saçma bu benim görüşüm lonca kurmak için para ve kendi bölgenBLaDeII yazdı:Öncelikle Merhaba Arkadaşlar
Herkesin merakla beklediği * Lonca Sistemi * ile ilgili bir öneri ,tasarım planladım. Eski Bir Denetmen Olarak (YGS,LYS Sınavlarım İçin Çıkmıştım.)Bunu Desteğe Yollamadan Sizlerle Paylaşmak İstedim.Bazıları Beklide Saçma Olabilir Ama Üstüne Basa Basa Söylemek İstiyorum Bu Sadece Bir ÖNERİ / PLAN/ TASARIM Buyurun ;
- Lonca Açmak İçin 50.000.000m Oyun Parası Ödememiz Gerekmektedir.
- Lonca Savaşı Bölgesi : Bu Bölge Aynı Er Meydanı Haritası Büyüklüğünde Fakat 3 Veya 4 Adet Loncanın Savaşabileceği Bir Bölgedir.
- 10 Adet Lonca Savaşı Bölgesi Bulunmaktadır.Bu Bölgelere /ls 1,2,3 Yaparak Girilebilir.
- Bu Bölgeye Girebilmek İçin Lonca Üye Sayısının En Az 12 Olması Gerekmektedir.Bu Bölgeye 6 şar Kişilik Bir Grup Halinde 3 Adet Lonca Girebilir.Bölgeye Ayrı Ayrı Giriş Yapılmaz.
- Lonca Savaşı Bölgesine 47 ve Üzeri Karakterler Girebilir.
- Lonca Savaşı Bölgesinde İksir Kullanmak Serbesttir.
- Toplam Savaş Süresi 15 Dakikadır.Süre Sonunda En Yüksek Skoru Yapan Lonca Savaşı Kazanır.Savaş Sonunda Sistem Tarafından Kazanan Lonca Grubuna 2.500.000 Oyun Parası Verilir.Beraberlik Durumunda İste 1.000.000 Oyun Parası Kazanılır. Eğer 3 Loncada Eşit Skorda İse Para Ödülünü Kimse Alamaz.
- Bir Lonca Kazandığı Savaş Başına 50 Lonca Puanı(LP) Kazanır. Beraberlik Durumunda İse 25 Lonca Puanı (LP) Kazanılır. Yenilen Lonca Puan Alamaz. Eğer 3 Loncada Eşit Skorda İse 10 Lonca Puanı(LP) Kazanır.
- Lonca Savaşı Bölgesine Girebilmek İçin Her Karakter İçin 500.000 Oyun Parası Gerekmektedir.Parası Olmayan Oyuncu Sistem Tarafından İçeri Alınmaz.
- Lonca Savaşı Bölgesinde Klan Parası Kazanılmaz,Karizma Kaybedilmez.Gruba Lonca Dışı Oyuncu Alıp Girilemez. Sistem Uyarı Verir.
- Bir Karakterin Loncada Olup Olmadığını Üzerindeki TAG den Yani Lonca Kısa Adından Anlayabiliriz. Lonca Kısa Adı En Az 2 En Fazla 6 Harften Oluşabilir. Örneğin; [GH] ,[EsK26], [QWARTZ]. Noktalama İşaretleri Kullanılamaz.
- Her Hafta Sonunda En Yüksek Skoru Alan Lonca İKV Yönetiminin Belirleyeceği Muazzam Ödülleri Kazanacaktır. Bu Ödüller (SADECE ÖRNEK) 1 Haftalık Sığınak Arttırıcı, 1 Haftalık Miğrat Arttırıcı , 1 Haftalık Lokman Arttırıcı , 1 Haftalık Sarraf Arttırıcı , 1 Haftalık Maden Arttırıcı , 1 Adet İsim Değiştirme Kodu , 1 Haftalık Klan Parası Attırıcı ,1 Haftalık Extra Yetenekler(Büyühasarı,Max v.b ) veya Tüm Lonca Oyuncularına [Para Cüzdanı] ( İçinden En Az 50 En Fazla 100m Çıkabilir.Tamamen Sisteme Bağlıdır.) Veya Başka Ödüller… Tamamen Örnek Verdim Arkadaşlar.
Ve Geldik Herkesin Israrlar İstediği Öneriye… -> Pelerin .
- Pelerin Nedir? : Pelerin Belirli Lonca Puanına Ulaşmış Lonca Oyuncularının , Oyun Parasıyla Alabileceği Bir Çeşit Eşyadır.3 Adet Pelerin Bulunmaktadır(Tamamen Kendi Örneğim)Bu Pelerinler Bir NPC Tarafından Satılacaktır.Bunlar ;
- Barış Pelerini,Yiğit Pelerini ve Zafer Pelerinidir.
- Barış Pelerini Tek(Turkuaz) Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılabilir.
- Yiğit Pelerini Çift(Sarı)Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılabilir.
- Zafer Pelerini(Turuncu) Üç Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılamaz.
Pelerinlerin Özellikleri ;
- Barış Pelerini Tek(Turkuaz) Gereken Lonca Puanı:5.000 Gereken Oyun Parası:50.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):100.000
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):175.000
- Savaşçı : Maximum Hasar 325.000
- Yiğit Pelerini Çift(Sarı) Gereken Lonca Puanı:10.000 Gereken Oyun Parası:100.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):150.000 + Büyü Kritik Şansı:3.500
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):200.000 + Büyü Kritik Şansı:3.500
- Savaşçı : Maximum Hasar 375.000 + Kritik Vuruş :2.500
- Zafer Pelerini(Turuncu) Gereken Lonca Puanı:20.000 Gereken Oyun Parası:200.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):200.000 + Büyü Kritik Şansı:4.250 + Haraket Hızı :2.000
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):250.000 + Büyü Kritik Şansı:4.250
- + Haraket Hızı :2.000
- Savaşçı : Maximum Hasar 400.000 + Kritik Vuruş :3.000 Savaşçı : Maximum Hasar 375.000 + Kritik Vuruş :2.000
Bu Eşyaların Özellikleride Örnektir.45 Dakika- 1 Saat de Hazırlamış Olduğum Konu Burada Bitmiştir.Daha Düzenlemed Yapabilirim.Beğenen Arkadaşların http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresine Yollayıp Destek Olabilir.Herkese İyi Forumlar.
Saygılarımla Serhat ÖÇLÜ.
Diğer oyunlardaki gibi olmuş düşüncen (Ayrıca haksız kazanç ta var işin ucunda
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
lonca gerçekten akçeye dayalı olmalı
o zaman cidden normal bir şeye akçe vermiş oluruz
loncanın oyun parasıyla açılması pek uygun olmaz
sahte loncalardan yırtarız
ve bağış sistemi olamaz
bunu aklınızdan çıkarın
o zaman cidden normal bir şeye akçe vermiş oluruz
loncanın oyun parasıyla açılması pek uygun olmaz
sahte loncalardan yırtarız
ve bağış sistemi olamaz
bunu aklınızdan çıkarın
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Müthiş olmuş eline sağlık
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Her Şeyı guzel planlamıssında Dostum Bu pelerın denılen Şey gelmesı ımkansıza yakın Olurr neden dersen Knıghttan Alıntı dıye yapmazlar ha belkı pelerıne benzer belkı basska bı korumalık gelebılır...
Emegıne saglık dostum
Emegıne saglık dostum
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
BLaDeII yazdı:Öncelikle Merhaba Arkadaşlar
Herkesin merakla beklediği * Lonca Sistemi * ile ilgili bir öneri ,tasarım planladım. Eski Bir Denetmen Olarak (YGS,LYS Sınavlarım İçin Çıkmıştım.)Bunu Desteğe Yollamadan Sizlerle Paylaşmak İstedim.Bazıları Beklide Saçma Olabilir Ama Üstüne Basa Basa Söylemek İstiyorum Bu Sadece Bir ÖNERİ / PLAN/ TASARIM Buyurun ;
- Lonca Açmak İçin 50.000.000m Oyun Parası Ödememiz Gerekmektedir.
- Lonca Savaşı Bölgesi : Bu Bölge Aynı Er Meydanı Haritası Büyüklüğünde Fakat 3 Veya 4 Adet Loncanın Savaşabileceği Bir Bölgedir.
- 10 Adet Lonca Savaşı Bölgesi Bulunmaktadır.Bu Bölgelere /ls 1,2,3 Yaparak Girilebilir.
- Bu Bölgeye Girebilmek İçin Lonca Üye Sayısının En Az 12 Olması Gerekmektedir.Bu Bölgeye 6 şar Kişilik Bir Grup Halinde 3 Adet Lonca Girebilir.Bölgeye Ayrı Ayrı Giriş Yapılmaz.
- Lonca Savaşı Bölgesine 47 ve Üzeri Karakterler Girebilir.
- Lonca Savaşı Bölgesinde İksir Kullanmak Serbesttir.
- Toplam Savaş Süresi 15 Dakikadır.Süre Sonunda En Yüksek Skoru Yapan Lonca Savaşı Kazanır.Savaş Sonunda Sistem Tarafından Kazanan Lonca Grubuna 2.500.000 Oyun Parası Verilir.Beraberlik Durumunda İste 1.000.000 Oyun Parası Kazanılır. Eğer 3 Loncada Eşit Skorda İse Para Ödülünü Kimse Alamaz.
- Bir Lonca Kazandığı Savaş Başına 50 Lonca Puanı(LP) Kazanır. Beraberlik Durumunda İse 25 Lonca Puanı (LP) Kazanılır. Yenilen Lonca Puan Alamaz. Eğer 3 Loncada Eşit Skorda İse 10 Lonca Puanı(LP) Kazanır.
- Lonca Savaşı Bölgesine Girebilmek İçin Her Karakter İçin 500.000 Oyun Parası Gerekmektedir.Parası Olmayan Oyuncu Sistem Tarafından İçeri Alınmaz.
- Lonca Savaşı Bölgesinde Klan Parası Kazanılmaz,Karizma Kaybedilmez.Gruba Lonca Dışı Oyuncu Alıp Girilemez. Sistem Uyarı Verir.
- Bir Karakterin Loncada Olup Olmadığını Üzerindeki TAG den Yani Lonca Kısa Adından Anlayabiliriz. Lonca Kısa Adı En Az 2 En Fazla 6 Harften Oluşabilir. Örneğin; [GH] ,[EsK26], [QWARTZ]. Noktalama İşaretleri Kullanılamaz.
- Her Hafta Sonunda En Yüksek Skoru Alan Lonca İKV Yönetiminin Belirleyeceği Muazzam Ödülleri Kazanacaktır. Bu Ödüller (SADECE ÖRNEK) 1 Haftalık Sığınak Arttırıcı, 1 Haftalık Miğrat Arttırıcı , 1 Haftalık Lokman Arttırıcı , 1 Haftalık Sarraf Arttırıcı , 1 Haftalık Maden Arttırıcı , 1 Adet İsim Değiştirme Kodu , 1 Haftalık Klan Parası Attırıcı ,1 Haftalık Extra Yetenekler(Büyühasarı,Max v.b ) veya Tüm Lonca Oyuncularına [Para Cüzdanı] ( İçinden En Az 50 En Fazla 100m Çıkabilir.Tamamen Sisteme Bağlıdır.) Veya Başka Ödüller… Tamamen Örnek Verdim Arkadaşlar.
Ve Geldik Herkesin Israrlar İstediği Öneriye… -> Pelerin .
- Pelerin Nedir? : Pelerin Belirli Lonca Puanına Ulaşmış Lonca Oyuncularının , Oyun Parasıyla Alabileceği Bir Çeşit Eşyadır.3 Adet Pelerin Bulunmaktadır(Tamamen Kendi Örneğim)Bu Pelerinler Bir NPC Tarafından Satılacaktır.Bunlar ;
- Barış Pelerini,Yiğit Pelerini ve Zafer Pelerinidir.
- Barış Pelerini Tek(Turkuaz) Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılabilir.
- Yiğit Pelerini Çift(Sarı)Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılabilir.
- Zafer Pelerini(Turuncu) Üç Efsundan Oluşmaktadır.Ticareti Yapılamaz.
Pelerinlerin Özellikleri ;
- Barış Pelerini Tek(Turkuaz) Gereken Lonca Puanı:5.000 Gereken Oyun Parası:50.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):100.000
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):175.000
- Savaşçı : Maximum Hasar 325.000
- Yiğit Pelerini Çift(Sarı) Gereken Lonca Puanı:10.000 Gereken Oyun Parası:100.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):150.000 + Büyü Kritik Şansı:3.500
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):200.000 + Büyü Kritik Şansı:3.500
- Savaşçı : Maximum Hasar 375.000 + Kritik Vuruş :2.500
- Zafer Pelerini(Turuncu) Gereken Lonca Puanı:20.000 Gereken Oyun Parası:200.000.000
- Büyücü :Büyü Hasarı(Hepsi):200.000 + Büyü Kritik Şansı:4.250 + Haraket Hızı :2.000
- Şifacı : Büyü Hasarı(Hepsi):250.000 + Büyü Kritik Şansı:4.250
- + Haraket Hızı :2.000
- Savaşçı : Maximum Hasar 400.000 + Kritik Vuruş :3.000 Savaşçı : Maximum Hasar 375.000 + Kritik Vuruş :2.000
Bu Eşyaların Özellikleride Örnektir.45 Dakika- 1 Saat de Hazırlamış Olduğum Konu Burada Bitmiştir.Daha Düzenlemed Yapabilirim.Beğenen Arkadaşların http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresine Yollayıp Destek Olabilir.Herkese İyi Forumlar.
Saygılarımla Serhat ÖÇLÜ.
Arkadaşım paylaşımın güzel ama İMZAndaki fotoğraf VİRÜSLÜ . Nod 32 Antivirüs programım imzandaki fotoğrafı Virüs olarak algılayıp erişimi engelledi. Bilgin olsun