şifacı büyücü kesebilir ....

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: şifacı büyücü kesebilir ....

Mesaj gönderen Xxkontxx »

konfucyus yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Buyucunun 8 bın canı var dimi şifacı 2000 2000 vuruyor desek bakın asıtle nereye kadarf 1 asıt 10 kudret alıyor krtıksız kaç canını alabılırsın ki 7-8 full asıtcı oldugunu dusunsek asayla 300 vurucaksınız.Hayvan cıkarırım desen hayvanın 2 buyuluk canı var.Çıft dırenc desenız dırenc kırma ıle zaten dırencınız 0 lanıcak buyucunun hadı az canı kaldı zıhın atar.Sonra hapsınız acılıcak 2 buyu atıcak sonra zık zak cızerek hıc buyu atmadan kaçıcak eee nasıl yakalaycaksınız sonra hapısın suresı yıne gelıcek oturucak.Sız canını 20 ye ındırdınız sızın kudretınız 70 desek e buyucu yıne zık zak cızıcek sızın deparınız durdurmanız yok yıne aynı şekılde hop bır zıhın daha boyle boyle sonsuza kadar gıder buyucu canını doldurucak doldurucak canı azalınca hop zıhın hop zıhın ee şıfacıda nereye kadar dayanıcak.KABUL EDIN ŞIFACILAR ARTIK BITTI ! şifacıyı 39 da cok severdım karşımda savaşçı duramazdı ee pekı sert vuruşa nasıl dayanıcaksınız adam sadece kudretını sert vuruş ıcın harcıyacak kudretı bıtınce nolucak dıceksınız 6 kudretten ne olur bedelsızı hıç duşundunuz mu ? ŞİFACILAR vs YAPAMAZ
arkadaş anlatamadım galiba sana asitçi şifacının büyü menzilinde olman yeterli ister zik zag çiz ister amuda kalkarak kaç asit menzilindeysen yedin mi oturursun bu kadar basit.

şimdi sana sayısal olarak anlatayım.

şifacının 12 bin canı var büyücünün 8400

her bir asit 10 değil 9 kudret #@!?. ve bir asit büyüsü ile üzerinde kalan asit etkisi minimum 200 olmakla birlikte 4 sefer tekrar ediyor.

şifacıdan alacağın minimum asit hasarı ise 800 etkisiyle birlikte ise 1600 yani sana şifacı 5 asit atsa ölmüş oluyorsun. ki bunun kritiği hariç 4 asit büyüsü eder sana 45 kudret bu sırada 3 kudretide cankurtarana harcadığını varsay eder sana 48 kudret geri kaldı 52 kudret zihin attın ki oturabileceğini sanmam çünkü üzerinde asit etkisi var.

büyü hasarı ile vermiş olduğun hasarla 4 kere can bastığını varsay şifacının eder sana 44 kudret toplamda eder sana 92 kudret ki meditasyonla birlikte gelecek kudretlerle sana 1 asiti rahatlıkla çakar yada kendine 5nci şifayı basar

hiç kritiksiz sana hesap bu gerisini sen düşün.

konfüçyüs
Ya ben bunu yazmayı üşeniyorum 2 saatimi alıyo :D Helal konfüçyüs....Ve sana te bişey dicem bu olay ortaya 2 resim koymayla olmuyo :lol: Oraya beni eminönüne getirtme demişşin :) sana diyorumki allah aşkına gel seni ben kasarım yetrki bi ws atalım.Baq allah aşkına diyorum.Sözünde dur.Biz seni burda çok güzel misafir ederiz... :lol:
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HERACLEON »

aldatmaz2012 yazdı:hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
Bu Adam Komik mi Ne :) Sancakta Şifacımı Senin İçin Asitçi Yapar H2SO4'e Çeviririm Seni Lennn ;)
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

o kelimenin anlamı google amca şöyle açıkladı

HA2SO4

bir halk kısaltması..açılımı hasan 2 salak osman 4 dür..derin anlamları vardır bu ülkede salakların daha başarılı olduğuna delalet eder..

bayılıorum bu googleye yaa hahahhahaha ne alaka bnde anlamadım hiç sormayın
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

H2SO4 çok ünlü bir madde :D Kimya derslerinde acayip komedisi makarası yapılır ..

Ayrıca Konu nezdinde şunları yazayım

15 Şifa / Şifa Bilgisi / Can Kurtaran / Element Direnç / Çağrı / Meditasyon

ile çok rahat büyücüyü yere indrebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

H2SO4 eskidi biraz :P
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HERACLEON »

Maksat Makara :)
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır.

bu bağlamda ise bilmeyene bilmediklerini söylemek biraz görevimiz ama bunu aşağılayıcı bir dilde yapmamamız tercihim.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

keşke çağrı yeteneğimiz yılanda çıkarsa ne güzel olurdu
salardık büyücülere KOBRA yı
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman