Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL BİR YERE DEĞİNMİŞSİN
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
Emeğine sağlık, güzel hazırlamışsın böyle bir yetenek olsa güzel olur diye düşünüyorum.
Örnek yaptığın tasarımlar biraz daha iyi olabilirdi, bu tarz açacağın konularda sana tasarım
konusunda yardımcı olabilirim, tabi sen de istersen. Fikir senden, tasarımı benden
Eline sağlık..
Örnek yaptığın tasarımlar biraz daha iyi olabilirdi, bu tarz açacağın konularda sana tasarım
konusunda yardımcı olabilirim, tabi sen de istersen. Fikir senden, tasarımı benden
Eline sağlık..
2009-2013
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Türk Birliği
Tabii ki emeğe saygımız sonsuzdur. Her zaman böyle çalışmalarınızı bekleriz, taktir ettim çabanı! Ancak, şifacının " Can Kurtaran " adında hasarın müthiş bir kısmını engelleyen bir yeteneği var zaten, senin oluşturduğun yeteneği koymaları için can kurtaranı kaldırmaları gerekir. Anladığım kadarıyla, " Dev Sarmaşık " diye tabir ettiğimiz yetenek grubu etkileyecek bir yetenektir; şu açıdan düşünürsek bence ortada sorun kalmayacak, eğer böyle bir yetenek gelirse Gaffar Bey'in kesilmesi aşırı derecede kolaylaşır. Sadece 2 büyücünün grubun tamamını tek büyü ile koruduğu düşünüldüğünde, büyücünün " Kutup Rüzgarı " nı kaçırdığı noktada şifacı devreye girerek grubu koruyabilir. Biz biliyoruz ki şifacı grubun genelini zaten ' Direnç Alanı ' adındaki yetenekle koruyor bununla birlikte bir de ' Dev Sarmaşık ' gibi grubu koruyan bir yetenek gelirse dengeler alt üst olacaktır. Tabii ki yönetin her şeyin iyisini bilir düşünür, ben sadece düşüncemi açıkladım. Çalışmalarının devamını dilerim, hepsini de burda görmek isteriz.
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler....
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler....
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Bu fikri ben DESTEĞE GÖNDERMİŞTİM yaklaşık 1 ay önce Bu konuyu açmaya düşündüm ama üstüne gitmedim
Ben sarmaşık olarak geliştirdim aynı kutup gibi sadece yerden sarmaşık çıkıp düşmanları ve grup üyelerini sarıo 15 puanda kendisi 3 sn önceden çıkıo
Bnmkisi kutuba snn fikrin ise SArsılmaza benzemiş
Haydi bana eyw
Haydi bana eyw
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
TAKVA
İyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürler tekrardan ;
Journey : Elbetteki elinden gelen yardımı esirgemeyeceğinden eminim ,fakat tatilde olduğunu düşünüp anlatmak istediğim kadarıyla tasarım yaptım.
Mkaloncabaskan
/color] Kısıtlamalar elbetteki getirilebilir. Mesala grup boyunca sadece bir defa tek açma hakkı , Veya sadece kendisini kapsayan olabilir. Yada ck hiddeti 1.000.000 [ Sonsuz] yapılabilir.Bunlar elbetteki düşüncelerdir.Sizin söyledikleriniz ,düşünceleriniz ile en iyisi olucaktır elbet.
seagle : Kutup rüzgarı gibi grubu kapsayan olarak düşünmüştüm , fakat bazı olaylarda şifacılara tolerans tanınmış gibi oluyor. Grubu değil karakteri düşündüğümden dolayı her iki fikirede açığım .
Eleştiri ve yorumlara açığım . .. / Teşekkürler
Journey : Elbetteki elinden gelen yardımı esirgemeyeceğinden eminim ,fakat tatilde olduğunu düşünüp anlatmak istediğim kadarıyla tasarım yaptım.
Mkaloncabaskan
seagle : Kutup rüzgarı gibi grubu kapsayan olarak düşünmüştüm , fakat bazı olaylarda şifacılara tolerans tanınmış gibi oluyor. Grubu değil karakteri düşündüğümden dolayı her iki fikirede açığım .
Eleştiri ve yorumlara açığım . .. / Teşekkürler
gelen cevabı söylüyorum.ikv oyuncuların önerileri doğrultusunda ilerlemektedir.öneriniz bizim için değerlidir veya başka bir zırva vs vs. sonuç olarak genel etkileşimde açılmış bir öneri olarak ikv nin tozlu rafların akaldırılcak 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
sen ne kadar zor olursan ol adamar çorbasına bakıyor.
sen sanıyonmu o öneriler denetmenlerden yukarı bir yere gidiyor.denetmenler cevap yazıp sallıyorlar

aykut gökçe
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Gercekten yaratıcı buldum.güzel öneri neden olmasın