VERMEZ ALIRIZ ZORLARSANIZ FETHEDERİZ !!!
Re: VERMEZ ALIRIZ ZORLARSANIZ FETHEDERİZ !!!
Aldığım tarih bilgisine göre TÜRK Milletinin hedefi 1. Dünya Savaşı öncesi sınırlarına ulaşmak yani batıdaki sınırlarımız 1. Dünya Savaşı önceki sınırlarımız onda bir problem yok doğuya bakacak olursal İran ile imzalanan Kasr-ı Şirin antlaşması günümüzdeki sınırları büyük ölçüde belirşemiştir.Tek sorun sadece güney Musul bölgesindedir TÜRK Milletinni hedefi orası diye biliyorum ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Melodrama yazdı:Aldığım tarih bilgisine göre TÜRK Milletinin hedefi 1. Dünya Savaşı öncesi sınırlarına ulaşmak yani batıdaki sınırlarımız 1. Dünya Savaşı önceki sınırlarımız onda bir problem yok doğuya bakacak olursal İran ile imzalanan Kasr-ı Şirin antlaşması günümüzdeki sınırları büyük ölçüde belirşemiştir.Tek sorun sadece güney Musul bölgesindedir TÜRK Milletinni hedefi orası diye biliyorum ...
Aldığın Tarih derslerinin tümünü unut gerçek bir araştırmacı ol arşivleri incele yada arşivleri sana değiştirmeden sunan tarafsız kişilerin kitaplarını-çalışmalarını oku ve senden sonraki nesle gerçekten doğru ve sağlam bilgiler ilet. Sonra yarım yamalak bilgilerle karşına, zırcahil ordusunu dikenlerle savaş zırcahillerle değil. Yılanın başını ez, kuyruğunu değil. Ki dönüp seni sokmasın...
"Bir Gün tüm TÜRK Devletleri ile Çin Seddinde Buluşacağız" M.Kemal ATATÜRKMelodrama yazdı: ..TÜRK Milletinni hedefi orası diye biliyorum ...
********************************************************************************************************************
Konuyu sulandırmaya çalışan arkadaşlar lütfen Irkçı söylemlerden kaçının, konuyu sulandırmaktan kaçının....
Atasını bilmeyen it peşinde gezer....
En son anektod2 tarafından 15 Tem 2011 21:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu Bir Oyun..
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
ALLAH TÜRK'Ü Korusun Ve Yücenltsin!
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
anektod2 yazdı:Melodrama yazdı:Aldığım tarih bilgisine göre TÜRK Milletinin hedefi 1. Dünya Savaşı öncesi sınırlarına ulaşmak yani batıdaki sınırlarımız 1. Dünya Savaşı önceki sınırlarımız onda bir problem yok doğuya bakacak olursal İran ile imzalanan Kasr-ı Şirin antlaşması günümüzdeki sınırları büyük ölçüde belirşemiştir.Tek sorun sadece güney Musul bölgesindedir TÜRK Milletinni hedefi orası diye biliyorum ...
Aldığın Tarih derslerinin tümünü unut gerçek bir araştırmacı ol arşivleri incele yada arşivleri sana değiştirmeden sunan tarafsız kişilerin kitaplarını-çalışmalarını oku ve senden sonraki nesle gerçekten doğru ve sağlam bilgiler ilet. Sonra yarım yamalak bilgilerle karşına, zırcahil ordusunu dikenlerle savaş zırcahillerle değil. Yılanın başını ez, kuyruğunu değil. Ki dönüp seni sokmasın...
"Bir Gün tüm TÜRK Devletleri ile Çin Seddinde Buluşacağız" M.Kemal ATATÜRKMelodrama yazdı: ..TÜRK Milletinni hedefi orası diye biliyorum ...
********************************************************************************************************************
Konuyu sulandırmaya çalışan arkadaşlar lütfen Irkçı söylemlerden kaçının, konuyu sulandırmaktan kaçının....
Atasını bilmeyen it peşinde gezer....
Türk milletinden kast etmek istediğim TÜRKİYE idi.Kurtuluş Savaşını amacının 1. Dünya Savaşı önceki sınırlarına ulaşmak olduğunu sanıyordum yani şu anda 1. Dünya Savaşı öcesi sahip olduğumuz ama şimdi sahip olamadığımız tek toprak Musul Bölgesi yani hedefimiz orası değil mi ? Bilgilendirme için Teşekkürler ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
laikler islamcılar türkçüler atatürkçüler
insancılar nerede bir insana sadece insan olduğu için saygı gösterenler
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Emin ol insana insan gibi değer verdiğimiz için bukadar şehit veriyoruz. İnsanları sınıflara ayıran bir millet değiliz, Gel gör ki içerisinde bukadar zıtlığı barındırdığı halde ayakta durabilen tek Devlet-Milletiz.fuzulisifa yazdı:laikler islamcılar türkçüler atatürkçüler
anektod2 yazdı:Savaşta bile düşmanına Gönlündeki yıkılmaz o merhamet çınarı ile acımış bir Millet olan Türk Milleti merhametinin karşılığında şu Atasözüne çok rastgelmiştir "İyilikten maraz doğar."
Bu Bir Oyun..
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı

fuzulisifa yazdı:laikler islamcılar türkçüler atatürkçüler
evet aslında tek sorunumuz bu değil mi :?: içimizde ki ayrımcılığa bir son vermemiz lazım :geek:
zaten bu güne bizi birbirimize düşürdüler . sizz tartışanlarda buna ortak olursanız ne olur geleceğimiz.
böyle dewam ederse ne büyük türk devleleti olur ne türk - islam devleti ne de büyük islam devleti.. .
...
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
He şunu o kafana sok bu memleket Allah'u ekber nidalarıyla alındı.Laik olan müslüman Müslüman olan laik olmayacak gibi bir kaide yok.Lütfen lafını bil.Bu Ülkenin yüzde 99 müslüman.İçerisinde Sünni alevisi ve niceleri vardır.Bende Aleviyim ama Dinime sonuna kadar sahip çıkıyorum Allah'ımı biliyorum(uz). Senin dediğine katılmıyorum.Ve burda birçok arkadaşta katılmayacaktır buna eminim.xPrince yazdı:Türk İslam birliği yokturTÜRKİYE vardır TÜRKİYE layıktır layık kalacaktır..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Canceazi yazdı:Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü karalamaya çalışanların derdini anlamıyorum. Hele şu anda osmanlı bayrağı dalgalanacaktı diyen arkadaşı. Osmanlı zamanında özgürlüğü tek engellenen kadınlar mı olacaktı sanıyorsun ? Senin de bir çok hakkın elinden alınacaktı. İnternet olacaktı mı sanıyorsun. Bu kadar köklerine bağlılıkla bir gram ilerleme yaşanamazdı. Zaten Avrupa devletlerinden önde bir seviyedeyken birden geride kalmamızın sebebi bizim eski köye yeni adet gelmez anlayışımızdı. Kendinize gelin. Avrupa bu kadar dine bağlıyken ne oldu ?hukumdargame yazdı:xPrince yazdı:Atatürk geri kafalımıydı yani ? Osmanlı devletini batırdı ? Bunumu demeye çalışıyosun kardeşim ?LeoNaRR yazdı:Sizin Gibi Geri Kafalılar yüzünden OsmanLı devletı çöktü zaten boyle devam edın sız .Türk İslam birliği yokturTÜRKİYE vardır TÜRKİYE lâİktir lâik kalacaktır..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Osmanlı Devlet ' ini Atatürk batırdı diyen arkadaş sende sorun mu var ? Osmanlı Devlet ' ini Atatürk batırmadı Osmanlı Devlet ' ini Atatürk kurtardı. Atatürk olmasaydı şuanda belki Fransız, İngiltere, İtalya, ABD, Japonya, Çin bayrağı altında yaşıyor olacaktın.
yeni çerilere çok önem verildi sorun yarattıklar.
Avrupada kiliseye çok önem verildi kendi menfaatlerine kullandılar.
KİM GERİ KAFALI ANLAYIN ARTIK.
Saygılar.
O kadar anlamsız yazmışın ki evet sömürgeci olsaydık Osmanlı Bayrağı dalgalanacaktı. Neden mi ? Bütün güç Osmanlı nın elinde olacaktı. Ben Osmanlı Bayrağı dalganacaktı diyorum ama sen gidip kadın haklarına, insan haklarına giriyorsun. Konuyu çok fena karıştırdın.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Keşke sömürgeci olsaydı diyorsun. Osmanlı bayrağı dalgalanacaktı diyorsun. Burdan Osmanlıda yaşamak istediğin ortaya çıkıyor. Ben de sana osmanlıda yaşamanın şu ankinden daha güzel olacağını sanıyorsan yanıldığını söylemek istemiştim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN