Arkadaşlar banlanır mıyım?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Arkadaşlar banlanır mıyım?

Mesaj gönderen bbsnake »

Banlanırsın kardeşim malesef o adam belalı :cry:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Senin akıl sağlığından cidden şüphelenmeye başladım. :|
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Felipemassa »

Şimdi bende genel bir açıklama yapıyorum.Tartışmayı başlatan bu arkadaştır neymiş efendim latex pantı satmadım diye sığınaktan çıkacakmış.Ben bu adam bu grupla bişi olmaz ben çıkıyorum diye dediği için yani buralara saçma olur diye konu açmak istemedim.Ama arkadaş içerde artisliğini yapıp burda yusuf yusuf çekip ban yermiyim diyen birisi olduğu için konuyu buraya kadar taşıdı.Gelelim asıl konuya tekrar ediyorum ben sadece forumda böyle saçma bir nedenden çıktığı için rezil ederim demiş bulunmaktayım ban yersin kelimesini Waytbüyü nickli arkadaş KULLANMIŞTIR.Ayrıca sen beni hiç ilgilendirmezsin diyosunda sığınakta öyle demiyodun pantı sat diye yalvarıyodun hatırlatırım.Bundan sonra bu saçmalığı sürdürüpte buraya yorum yazmaya niyetim yok.Arkadaşlarında dediği gibi konu ve olay çok saçma.Bundan sonra zaten senin gibilerini muhattap almam.Tekrar söylüyorum BAN YERSİN LAFINI BEN ETMEDİM Waytbüyü nickli(yanlış hatırlıyo olabilirim) ARKADAŞ ETMİŞTİR VE BENİM ONUNLA HİÇBİR İLGİM YOKTUR.Ve gene eklemek isterimki böyle saçma bir olaydan ban yemezsin.Ayrıca dedinki ben sana açıklama yapmak zorunda değilim bende sana sığınakta açıklama yapmak zorunda değildim latex pantı satmadığım için ama sen tehtid içerikli konuşmanla zaten seviyeni gösterdin ;).Neyse benden bu kadar bu konu nereye gider bilmiyorum ama bu konuyu daha takip etmiyeceğim.Usain birşey söyliyeceksen çarlarımın nicklerini verdim gel oyunda söyle burayı saçma sapan konularla meşgul etme.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön