Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Re: Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Arkadaslar Bu Benim Dusuncemdir.Kesin olarak Soyledigim Tek Sey Gaffar Oldurup Karabasanlardan Sonraki Bolgeye Gittigimizde Oyunun Tum Sirlarini Anlayacagimizdir.Eger Sizinde Bildiginiz Biseyler Yada Dogru Oldugunu Dusundugunuz Seyler Varsa Sizde Yazin
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Maryhuana yazdı:Evet arkadaslar bir önceki tezimde selamiyi ele almıştım sırada Galata koprusunun yıkık olma nedenini açıklayacağım
Herkes Kadim Hidranin Oradaki Gol Gibi Yeri Biliyodur.Kadim Hidra İlk Saldirisinda Eminönü Sahiline Yapmisti Balyoz Nazim ,Agah efendi gibi Eminönü'nün onde gelenleri savaş acmıştı.Kadim hidra Kafasi Kesildikten Sonra Galata Kopruunu Ve sahildeki Gemiyi Yan Yatirip Kaciyor.ve agah Efendi'nin adamları kadim hidrayi takip edip onu kaçtığı yerde güç kalkanlariyla hapsettiler.Bu Arada Yan Donen Geminin Sahildeki Fare Adamlara Ait Oldugunu Biliyoruz.Yani kuklacının seçilmişine Ait Buda demek oluyor ki Kuklaci Adam Toplamasi Yada adamlariyla Eminonune saldirmasi İcin Onu Eminonune Yolladi.Ama Gemi Yan Donunce Orada Mahsur Kaldilar.Kuklacının Yanina Donemediler.Cemberlitas Tanitim Videosunda bir sahil ve gemi görünüyor yani cemberlitaşa gemiyle gidiş geliş var.Gaffar Bey'in 15 canı kaldığında bizi başka bir yere isinladigini biliyoruz.oradaki karabasanların sonunda hangi boss var bilinmiyor. Onlarida kestikten sonra gaffar beyin yanına tekrar gidiyoruz ve canı 40 olarak karşımıza çıkıyor gaffar beyin yolladığı yerdeki boss kuklacı olabilir yada o gemi Karaköy'den gelmiştir %50 ihtimalle cemberlitas yada Karaköy'de kuklacı efendi emeğe saygı lütfen
Gaffarı kesip anahtarı alıcaz ordan centurion un oradan yeni bölgeye gideceğiz ayıca selami bronz adaya geçmiş ve kuklacı onu ufukabakanda saklanırken görmüş ve büyülemiştir ( tahminim )lSuSTuRunl yazdı:Aynen ama gördüklerimden sonra Gaffar Bey daha zeki derim.Meran'ın görünmeyen lideri olup, Tangriss'in anahtarını taşımak kolay iş değilSagopakajmeran yazdı:gaffar mı kuklacıya gönderiyor o.O sen kuklacıyı bilio musn? oyunda ki son ve en zorlu düşman. ve tarihçenin sonu.![]()
Nothing
Gaffarı kesip anahtarı alıcaz ordan centurion un oradan yeni bölgeye gideceğiz ayıca selami bronz adaya geçmiş ve kuklacı onu ufukabakanda saklanırken görmüş ve büyülemiştir ( tahminim ) [/quote]
Haklısın Kardeş Migratı Unutmuşum Kitabı Orda Düşürmüştü Demekki Tangriss'in Anahtarını Alıp Oraya Gideceğiz.Ve Selami Karşımıza Çıkacak Kuklacıyla [BANA GÖRE]
Haklısın Kardeş Migratı Unutmuşum Kitabı Orda Düşürmüştü Demekki Tangriss'in Anahtarını Alıp Oraya Gideceğiz.Ve Selami Karşımıza Çıkacak Kuklacıyla [BANA GÖRE]