Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Kadarına da Pes[Asit Saldırısı]

Mesaj gönderen Petcarar »

Rapkoliq yazdı:
Gargoyle35 yazdı:
Rapkoliq yazdı:
Petcarar yazdı:
Rapkoliq yazdı:Esselam,

Öncelikle konuya güncel-güncel diye mesaj atman gereksizdir.

Full Joker + Çevriye giysen bak nasıl savaşçıları rahat kesersin.

Meran Sunucusu;
Rapkoliq - Leather
FX
Sen kullandın mı?

Esselam,

Rapkoliqxşifa çarımı hiç unutmam.39 lvllerdeyken kendisi 35 lvl idi ve tek başıma Kemik kafa bile rahat kesebilirdim.Kudred yemesi normaldir,Meditasyon 10 verdiğinde çok işine yarıyordur.

Rapkoliq - LeatherFX

Şu lvllerde Hayyan cevriyeyle etkisi kim bilir nasıl olur.Full hayyan cevriye denemeden bu konuyu açman mantıksız demiştim başta ;)

Esselam,

Aslında haklısın benim aklım Jokerde kaldı.Hayyan 45 lvl onu giysen daha iyidir.

Hayyan + Çevriye :)

Meran Sunucusu;
Rapkoliq - LeatherFX
35 teki hasarın nedir? 700 800 ?
Kullanıcı avatarı
GEXZIR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GEXZIR »

Petcarar yazdı:
GEXZIR yazdı:Merak ettim WOW'dan özendiği ne varmış İKV'nin?
Üretim-toplama sistemi olabilir mesela?
Senin o dediğin başka oyunlarda da var ki WOW da meslekleri geliştirebilmek için seviye atlayıp ona puan vermen değil mesleğin gereklerini yerine getirmen gerekiyor. Bir MMo da olması gereken bazı şeyler var diye, İKV ye ondan bundan özenti demen yanlış. İKV bambaşka bir oyun diğer oyunlarla kıyaslamamalısın, orada olan birşeyle buradaki birşey tamamen farklı olabilir çünkü bunu farklı kültürlere, geçmişlere, hayallere, kaynaklara sahip farklı insanlar yapıyor. Onlara göre şifacı başka anlamlar ifade edebilir buna göre birşeyler ortaya koyarlar ama İKV de şifacı budur.
Hiç şifacı kullanmadım ama konuya bakarsan sana destek veren 1kişi var ki diğer arkadaşlar da anlatmış yapman gerekeni bunları denemeden kafanın dikine gitmenin bir anlamı yok bence.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

GEXZIR yazdı:
Petcarar yazdı:
GEXZIR yazdı:Merak ettim WOW'dan özendiği ne varmış İKV'nin?
Üretim-toplama sistemi olabilir mesela?
Senin o dediğin başka oyunlarda da var ki WOW da meslekleri geliştirebilmek için seviye atlayıp ona puan vermen değil mesleğin gereklerini yerine getirmen gerekiyor. Bir MMo da olması gereken bazı şeyler var diye, İKV ye ondan bundan özenti demen yanlış. İKV bambaşka bir oyun diğer oyunlarla kıyaslamamalısın, orada olan birşeyle buradaki birşey tamamen farklı olabilir çünkü bunu farklı kültürlere, geçmişlere, hayallere, kaynaklara sahip farklı insanlar yapıyor. Onlara göre şifacı başka anlamlar ifade edebilir buna göre birşeyler ortaya koyarlar ama İKV de şifacı budur.
Hiç şifacı kullanmadım ama konuya bakarsan sana destek veren 1kişi var ki diğer arkadaşlar da anlatmış yapman gerekeni bunları denemeden kafanın dikine gitmenin bir anlamı yok bence.
Bir MMO'da olması gereken...
Saçmaladığın nokta burası.Şimdiye kadar çok oyun oynadım sadece wow ve runes of magicte gördüm bu sistemi.Knight,Rappelz,M2,Warrior Epic hiçbirinde buna benzeyen şeyler yok ;)
Bunları denemeden diyosun pekala da deniyoruz.
Ayrıca şunu da anlatayım MMORPG denilen kültür Ultimadan esinlenilmiş ve Wow'la devam etmiştir bundan sonraları hep bunları kısas saymışlardır ve çok az oyun bunların sınırının dışına çıkmıştır ;) Tank,healer,dps gibi kavramlar bu oyunlardan türemiş ve her MMORPGde kalıplaşmış şeyler haline gelmişlerdir.Hadi İKV'yi savunuyorsunuz anladım da niye bunu işkembeden atarak yapıyorsunuz onu anlamıyorum.İKV'yi savunmak istiyorsan git diğer oyunlara ikv kadar sarmıyor de vb. de ama İKV özenti değildir deme.
Bak canım, tank dps warrior priest wizard elementalist vb. gibi kavramları direk alıp savaşçı büyücü şifacı diye geçirip onu geçirmemek ya da geçirirken yarım yamalak geçirmek eşitsizlik sağlar.Şifacıyı ben şifa basmadan asit kullanma hakkına sahibim fakat bunu gerçekleştirebilecek yetenekler konulmamış.Mesela, bir kendi kendine atılan etkiyle iyileştirme yeteneği basılamazken zekan(büyü hasarın) artabilir.Neyse...
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Asit konusunda bir profesyonel olarak cevap vereyim.

39 seviye sınırındayken full Turnusol'dum. Eğer şansım yağver giderse savaşçıyı devirebilirdim. Büyücüyüde aynı şekilde. Ama bana soracak olursanız(ATX'e de gönderme olsun) asit saldırısı her alanda biraz güçsüz. Bi'kere baştan 30 puanınız gidiyor. Çok fazla. Verdiği hasar biraz az. 39 seviye iken max 1300 vurabiliyorduk(en dirençsiz yaratığa). 39 seviye karacinlerde kasayım dedim o da çok zor. Bir defa direndimi kesmeniz imkansız. Daha birsürü dezavantajları var, hepsini sayamayacağım. Bunun için ya verdiği toplam hasar üzerine %30-35 gibi artış, yada ana hasar üzerine %55-60 gibi artış getirilmesi gerekiyor. Veya kudret gereksinimi %7nin altına düşürülmesi gerekiyor. Bir seneden fazladır Asit kullanıyorum. Her yönden asit zayıf kalıyor.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

OveRCLocK yazdı:Asit konusunda bir profesyonel olarak cevap vereyim.

39 seviye sınırındayken full Turnusol'dum. Eğer şansım yağver giderse savaşçıyı devirebilirdim. Büyücüyüde aynı şekilde. Ama bana soracak olursanız(ATX'e de gönderme olsun) asit saldırısı her alanda biraz güçsüz. Bi'kere baştan 30 puanınız gidiyor. Çok fazla. Verdiği hasar biraz az. 39 seviye iken max 1300 vurabiliyorduk(en dirençsiz yaratığa). 39 seviye karacinlerde kasayım dedim o da çok zor. Bir defa direndimi kesmeniz imkansız. Daha birsürü dezavantajları var, hepsini sayamayacağım. Bunun için ya verdiği toplam hasar üzerine %30-35 gibi artış, yada ana hasar üzerine %55-60 gibi artış getirilmesi gerekiyor. Veya kudret gereksinimi %7nin altına düşürülmesi gerekiyor. Bir seneden fazladır Asit kullanıyorum. Her yönden asit zayıf kalıyor.
Sağolasın ve haklısın.
Güncel.
Kullanıcı avatarı
GEXZIR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GEXZIR »

Öncelikle bir mmo da olması gereken kısmı meslek sistemi için değil genel sistemler için. Wow la arasındaki farkı zaten söyledim, meslek diyorsan illa ki hemen hemen her oyunda var zaten bu kadar benzettiğin kısım nedir anlamadım Aion da da var WoW daki gibi, M2 de balıkçılık ve maden zımbırtısı var WoW a bu kadar benzeyen yönü ne?
Hem diyorsun kalıplaşmış ifadelerdir bunlar hem de özentidir diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor. İKV'nin hikayesi atmosferi grafikleri orijinal ancak bunun dışında da öyle ahım şahım birşeyler sunmuyor geri kalanlar zaten o kalıplaşmış sistemlerden oluşuyor. Bunlar öyle bir tek oyundan görülüp de yapılmış şeyler değil ki sen şundan çalmış diyemezsin.
Ayrıca 4-5 oyun ismi söyleyip ben bütün MMo ları oynadım havasına girmen anlamsız, millet 1 tane yenilik yapıp oyun çıkarıyor bunları takip etmeden (ki etmek ve bilmek zor) o yok bu yok diyemezsin.
GM zaten bu konudaki düşüncesini söylemiş yeni birşey eklemeden bunu uzatmanın anlamı yok.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

GEXZIR yazdı:Öncelikle bir mmo da olması gereken kısmı meslek sistemi için değil genel sistemler için. Wow la arasındaki farkı zaten söyledim, meslek diyorsan illa ki hemen hemen her oyunda var zaten bu kadar benzettiğin kısım nedir anlamadım Aion da da var WoW daki gibi, M2 de balıkçılık ve maden zımbırtısı var WoW a bu kadar benzeyen yönü ne?
Hem diyorsun kalıplaşmış ifadelerdir bunlar hem de özentidir diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor. İKV'nin hikayesi atmosferi grafikleri orijinal ancak bunun dışında da öyle ahım şahım birşeyler sunmuyor geri kalanlar zaten o kalıplaşmış sistemlerden oluşuyor. Bunlar öyle bir tek oyundan görülüp de yapılmış şeyler değil ki sen şundan çalmış diyemezsin.
Ayrıca 4-5 oyun ismi söyleyip ben bütün MMo ları oynadım havasına girmen anlamsız, millet 1 tane yenilik yapıp oyun çıkarıyor bunları takip etmeden (ki etmek ve bilmek zor) o yok bu yok diyemezsin.
GM zaten bu konudaki düşüncesini söylemiş yeni birşey eklemeden bunu uzatmanın anlamı yok.

Madem kalıplaşmış ozaman Warrior Epic oyunundaki sistem nereden alıntı? Lobi sistemi sabit maplarde oyun kurma sistemi? Bi sanırım Gunzda bide we de var.Özentilik kalıplaşmış şeyleri direk alıp koymaktır ;) O adamlar niye değiştiriyorlar sorunları mı var? Ayrıca ATX'e de şunu söyleyeyim.Madem tüm sınıflar dengedeydi sarsılmazı büyü hasarlarını niye değiştirmişler? Ayrıca ayıp olmasın da ben denge hesaplarını oyun yapım ekibinden öğrenmek istemiştim çünkü o hesapları yapanlar onlar.Büyücüler %25 hasar bonusu aldıysa şifacılar da %20-30 kudret gereksinimi azalmasını haketmiştir.
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Pek kimse bu yeteneği kullanmaz ama şifacıda asit mükkemmel birşeydir.Ben şifacımı 45 levele kadar asit ile kastım.İyileştirme yeteneğim yoktu,kaldırma yoktu...Ruh kalkanı , cankurtaran ve asit ve bilgisi mutlaka 15 olduğu zaman ve üstüne asit itemleri giydiğin zaman 1000-2000 arası vurusun.Büyücüleri yenmek ise çocuk oyuncağı ama savaşçılarda zorlanırsın çünkü kudretin dayanmaz.Oyundaki karakterler arası denegeyi sağlamak açısından asitin böyle olması normal.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

katakuli yazdı:Pek kimse bu yeteneği kullanmaz ama şifacıda asit mükkemmel birşeydir.Ben şifacımı 45 levele kadar asit ile kastım.İyileştirme yeteneğim yoktu,kaldırma yoktu...Ruh kalkanı , cankurtaran ve asit ve bilgisi mutlaka 15 olduğu zaman ve üstüne asit itemleri giydiğin zaman 1000-2000 arası vurusun.Büyücüleri yenmek ise çocuk oyuncağı ama savaşçılarda zorlanırsın çünkü kudretin dayanmaz.Oyundaki karakterler arası denegeyi sağlamak açısından asitin böyle olması normal.
:S İkvdeki yeteneklerin satranç gibi olmadığını sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Aslında konuyu acan arkadasın serzenısı bır nebze dogrudur sıfacı karakterı ıcın buyu hasarları neredeyse yarasız yetenekler oldugu ıcın sıfayı oynuyan hıc bır oyuncu zaten kullanmıyor sırf fantastık olsun dıye kullananlar olur blekı benım sıfalarımı kasarken genelde max hasar kullanıyorum ama 2 sıfamı kasarken bırını buyu hasar zehır bırınıde asıt denedım ama 44-45 lvl demeden pes etmek zorunda kaldım .. oyun ıcı dengeler korunsun elbette ama sunuda unutmuyalımkı bu oyun ılla grup oyunu olucak dıye bır kaıde yok fuul aıst hasar cevrıye gıyen bır sıfa yuksek lvl bır yaratıgı kesemıyorsa bence o yetenek anlamsız demektır.. ve ısın gulunc yanı sıfacılara gorev esyası olarak verılen esyalarda hep buyu hasarı dırek ısportacıya hızmet :D
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön