Handandan bahsetmiyorum ki ben...Bazı NPC ler ve YETKİLİLER diyorumMrxbaris yazdı:handan hanım 70 level ayrıca gelecek merak etmeyin gelcek 2 yıl sonraTremexhaqan yazdı:59.seviye asla gelmicek çünkü çoğu npc ve yetkili 50.seviye..(??) seviyelerinin çoğu 50Mrxbaris yazdı:lonca sistemi için yıllardır uğraşıyor merak etme.1 yıl kaldı dayanın GameX fuarında tanıtım videosunda hazizran ayındada kendisini görcezTremexhaqan yazdı:yapma ya..Çemberlitaş gibi ebesinin nikahı bi yeri 7 ayda getirdiler alttarafı bi lonca sistemini mi getiremicekler? Şu an başlasalar en fazla 2-3 ay..asim3428 yazdı:Lonca sistemi düşünüldüğü kadar basit bir sistem değildir.
İyi forumlar..59. seviye ise 2 yıl sonra haziran ayında gelcek başka bilgi veremem size bunlarla idare edin
GEREKSİZ LONCA AÇMAYA TEK ÇÖZÜM
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: GEREKSİZ LONCA AÇMAYA TEK ÇÖZÜM
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
oyun 39 lwl ken 49 lwl npc var mıydı ?
- genchanedann
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Daha Öncede defalarca belirtmiştim.
"Lonca" Osmanlıda Ticaret anlamında kullanılırdı oyunda Eskiden az da Olsa bahsettiğine göre lonca sistemi sizin sandıgınız gıbı topluluklarınıza verdiğiniz isimler değildir . Lonca Kanalı Ticaret Amaçlı bir kanal olarak ilerde bizlerin beğenisine sunulacaktır . GencHanedan
"Lonca" Osmanlıda Ticaret anlamında kullanılırdı oyunda Eskiden az da Olsa bahsettiğine göre lonca sistemi sizin sandıgınız gıbı topluluklarınıza verdiğiniz isimler değildir . Lonca Kanalı Ticaret Amaçlı bir kanal olarak ilerde bizlerin beğenisine sunulacaktır . GencHanedan