Merana gelin loncasız adam kalmadı nerdeyse.1 lv ler bile lonca olarak başlıo oyuna (yeni çar diil ha harbiden 1 lv kendi başına lonca kuruyo )
GEREKSİZ LONCA AÇMAYA TEK ÇÖZÜM
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
GEREKSİZ LONCA AÇMAYA TEK ÇÖZÜM
Arkadaşlar oyun akçe oldu bunu inkar edemez ne oyuncular nede yetkililer.Ee o zaman Şu Lonca Sisteminide Akçeye bağlayın olsun bitsin.Belli bi akçeye adam gibi lonca açılsın sistemle beraber.Yeter önüne gelen lonca açıyo yeter ya
Merana gelin loncasız adam kalmadı nerdeyse.1 lv ler bile lonca olarak başlıo oyuna (yeni çar diil ha harbiden 1 lv kendi başına lonca kuruyo )
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Re: GEREKSİZ LONCA AÇMAYA TEK ÇÖZÜM
Oyunda şuan lonca dediğiniz şeyler lonca değil topluluk.Lonca sistemi gelmeden herkezin ağzına dolanmış bir lonca lonca nedir yav anlam veremıyorum size :| ayrıca lonca sisteminni akçe ile gerçekleştiğini düşünemiyorum...Lonca akçe ile açılıcak olsa başkanlar enayi olurdu
hadi diyelim illaki yönetici olucam diyosun aç loncayı akçeyi bayıl o zaman şöylede bişey olsun sneın loncana alıcağın üyeler sana 20 30 akçe versin karşılığında loncana girsin tabiki LONCA sistemi gelince şunlara topluluk deyin artık :idea:
Kuklacıdan selamlar...
Kuklacıdan selamlar...
KARDEŞ HERKES YAPTIGINA GÖRE BİZMİ GERİ KALDIK YOKSA NEali07 yazdı:Oyunda şuan lonca dediğiniz şeyler lonca değil topluluk.Lonca sistemi gelmeden herkezin ağzına dolanmış bir lonca lonca nedir yav anlam veremıyorum size :| ayrıca lonca sisteminni akçe ile gerçekleştiğini düşünemiyorum...Lonca akçe ile açılıcak olsa başkanlar enayi olurduhadi diyelim illaki yönetici olucam diyosun aç loncayı akçeyi bayıl o zaman şöylede bişey olsun sneın loncana alıcağın üyeler sana 20 30 akçe versin karşılığında loncana girsin tabiki LONCA sistemi gelince şunlara topluluk deyin artık :idea:
Kuklacıdan selamlar...
-
asim3428
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca sistemi düşünüldüğü kadar basit bir sistem değildir.
İyi forumlar..
İyi forumlar..
Yeni çıkan online oyunda lonca sistemi varsa 4yıldır var olan ikv de neden yok ?asim3428 yazdı:Lonca sistemi düşünüldüğü kadar basit bir sistem değildir.
İyi forumlar..
o kadar zorsa nasıl diğer online oyun açıldıgı andan itibaren lonca sistemi mevcut ?
Ne kadar zor ? bi kaç cümle yazda tamam diyelim...

- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Kolay bir şey değilmiş ya ne ? Açıkla zor olduğunu kanıtla bize 4yıllık oyunda lonca sistemi yok en kötü internetten oynanan oyunlarda bile lonca sistemi var.
-
asim3428
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
Bir kaç cümleye gerek yok, fakat şöyle söyleyeyim.
Lonca sistemi geldiğinde lonca başkanına yetki verilmesi gerekir (loncadan ihraç vb. gibi)
Bir sürü lonca dediğimiz şey var şu anda hangi birine yetki verecekler ?
Genişleme paketi gibi bir şey gelmesi gerekir ki, yakın zaman içinde olamaz (çemberli taş geldi)
Zaman isteyen bir şey şahsım adına çokta aradığım bir şey değil.
Lonca sistemi geldiğinde lonca başkanına yetki verilmesi gerekir (loncadan ihraç vb. gibi)
Bir sürü lonca dediğimiz şey var şu anda hangi birine yetki verecekler ?
Genişleme paketi gibi bir şey gelmesi gerekir ki, yakın zaman içinde olamaz (çemberli taş geldi)
Zaman isteyen bir şey şahsım adına çokta aradığım bir şey değil.
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Ne saçmalıyorsunuz ? neden akçe kardeşim ? neden bu kadar sömürülmeyi seviyorsunuz ? akçe yerine 300 400 m olsun bişiye benzesin ne kadar boş konu açıp kendinizi sömürtmeyi seviyorsunuz anlamadım ...

durun gençler loncada gelcekde önce iyi bi sömürsünler paramızı
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
bendensairolmaz yazdı:Ne saçmalıyorsunuz ? neden akçe kardeşim ? neden bu kadar sömürülmeyi seviyorsunuz ? akçe yerine 300 400 m olsun bişiye benzesin ne kadar boş konu açıp kendinizi sömürtmeyi seviyorsunuz anlamadım ...
kardeşim anlaman mı kıt? İKV AKÇE OYUNU OLDU KİMSE İNKAR EDEMEZ DİYORUM! ALOOO KİME DİYORUM? zaten sömürdüler iyicene sence lonca sistemi başka türlü nasıl gelir?
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·