potun türkçesi yok çünkü ingilizcede pot diye bir kelime yok pot sadece kısaltma arkadaşın dediği gibi açılımı potion=iksirKaraXHayalet yazdı:pot'un türkçesi yok galiba varsada ben bilmiyorum herhalde türkçedeki karşılığı iksir gibi bir şey olsa gerekScalgar yazdı:EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Kendi dilinde söylemek varken neden başka bir dilde bir kelimeyi söylersinki.Özeltimi ? yoksa benim bilmediğim başka birşeymi ?
Diğer Oyunlarda Pot Bedava İKV ' De Paralı ( Sebebi İçerde )
Re: Diğer Oyunlarda Pot Bedava İKV ' De Paralı ( Sebebi İçerde )
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ya hadi onuda gectm gerçek para ile satilmasi bnce cok ama cook sacma tamam boz ayı vs para ile aliriz onlara eyvalalhda lanet olası iksirleri neden akçe ile satiyorsnz cok merak etitm
...
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar hala ne ısrar ediyonuz adam açıklamış iştefirewall yazdı:potun türkçesi yok çünkü ingilizcede pot diye bir kelime yok pot sadece kısaltma arkadaşın dediği gibi açılımı potion=iksirKaraXHayalet yazdı:pot'un türkçesi yok galiba varsada ben bilmiyorum herhalde türkçedeki karşılığı iksir gibi bir şey olsa gerekScalgar yazdı:EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Kendi dilinde söylemek varken neden başka bir dilde bir kelimeyi söylersinki.Özeltimi ? yoksa benim bilmediğim başka birşeymi ?
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Yorumlarınızı daha iyi takip edebilmemiz için lütfen sizler için sabitlediğimiz başlığı kullanın.
viewtopic.php?f=46&t=68123&p=634409#p634409
viewtopic.php?f=46&t=68123&p=634409#p634409
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]