Kaldırsana yıldızları imzandan emek hırsızlığı yapıyorsun imzamdan yıldızları kopyalıyorsunMcK1907 yazdı:Konuyu saptırma tartışmaya girme..leoNHeaRt yazdı:ÖZENTİ İNSANMcK1907 yazdı:Güncell..
İKV Piyasası (Tartışalım)
Re: İKV Piyasası (Tartışalım)
İmzana koyduysan , bizimle paylaşmış olursun , gıcıklığımdan bende kullanabilirim şimdi , küçük şeylere kafanizi takiyosunuz.leoNHeaRt yazdı:Kaldırsana yıldızları imzandan emek hırsızlığı yapıyorsun imzamdan yıldızları kopyalıyorsunMcK1907 yazdı:Konuyu saptırma tartışmaya girme..leoNHeaRt yazdı:ÖZENTİ İNSANMcK1907 yazdı:Güncell..
En güzeli eskidendi.
3.5 m ye bir parça dalton+conk eşya alırdık.
Şimdi 10 m ye Zilfallon+Plevne eşya alamazsın.
O zamanın en pahalı madeni civan çiçeğiydi (500 bin)
Şimdi İridyum 10 m.
Devir değişti:Ekonomik kriz dünyada son bulmak üzere ama ikv de yeni patladı
3.5 m ye bir parça dalton+conk eşya alırdık.
Şimdi 10 m ye Zilfallon+Plevne eşya alamazsın.
O zamanın en pahalı madeni civan çiçeğiydi (500 bin)
Şimdi İridyum 10 m.
Devir değişti:Ekonomik kriz dünyada son bulmak üzere ama ikv de yeni patladı
İKV piyasasının yüksek seyretmesi Arz ve talebe bağlıdır.Oyunda çok sayıda talep olması piyasada ki malların kısıtlı olması değerleri yükseltiyor.Eğer satılan mallar çok miktarda olsaydı.herkes müşteri bulmak için indirime giderdi.Tıpkı yan yana gelen marketlerin indirim yaptıgı gibi yada semt pazarları kurulduğu gün marketlerin indirim yaptığı gibi
Merabalar;
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler..Tartışmaya devam ..
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler..Tartışmaya devam ..
- MrKoray
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HAKİMİYET
abi tamam bi nebze hakkınız var fakat şunu düşünün şayet artık oyun çöküşe geçti ve oynayan kitle azaldı plussız para kasanlarda çoaldı ve madenler hapur hupur yutuluyor. piyasa kafaya göre değişiyor şimdi size bi örnek tiplemesi vercem
(fiyatlar kendi uydurmamdır )
Klan: Gano 500 den satılır
şimdi bu arkadaş ganoderma madenini çekmiş ve 500 binden satıyor tamam şimdi alıcının düşündüğüne bakalım...
adam ganoyu 500 den mi satıyor tamamen kazık daha dün 250 ydi başka birinden satın alırım havasına giriyor 3 5 gün sonrasına bakalım...
Klan:Gano 1 m den alınır
ne bu şimdi daha 3 gün öncesine kadar 500 k ydı 1 hafta öncede 250 bin neden fiyatlar uçtu şimdi oyuncunun düşündüğü şeye bakalım...
oha 1 hafta önce 250 olan maden şimdi neden 1 em erkenden elden çıkarmam lazım diyerek tüm parasını bu gün geçtikçe artan maden e yatırır ve zararlı çıkar ...
bu zararlı çıkma sonucunda sunucu krize girer herkess plus ını çeker gözlüğünü alır item dizme çabasına girer fakat bu maden 2 hafta boyunca 750 den satılsa ve 1 kişi bile olsun fiyatta değişiklik yapmasa fiyat değişmiycek öyle değil mi ?
şimdi bu 250 lik madeni 500 e satan arkadaşın düşüncelerine bakalım
ohh sonunda be 1 aydır çektiğim mantardan 4 gano çıkardım ben bunları 250 den satsam zarara gircem en iyisi piyasayı biraz karıştırmak
ilk gün satışı karsız bitti alan yok madenler elimde kaldı diye düşünmeye başlıycak fakat onun kafasındaki tek şey karlı çıkmak 1 ay ın öcünü alcak ya akıllı tüccar
3. gün herkes 500 den satmaya başladı ben bu taktikle bunun fiyatını arttırısam karım artar der ve 1 m 500 e kadar çıkartır sonra madenler elinde kalır ve 1 m den satmak zorunda kalır eğer ki yönetim her item e atıyorum saf altın 2 m dese ve 2 m den üstüne satanları ss leri ile desteğe bildirin diye bi yasa çıkarsa herkes çarlarının üstünüde dizer şaheserinide üretir akıllıca elindede para kalır ama yok yönetim illa para kazancak ya akçelerden falan bunun için böyle bişi yapmazlar ... benim fikrim bu siz ne düşünüyosunuz bilmem
(fiyatlar kendi uydurmamdır )
şimdi bu arkadaş ganoderma madenini çekmiş ve 500 binden satıyor tamam şimdi alıcının düşündüğüne bakalım...
adam ganoyu 500 den mi satıyor tamamen kazık daha dün 250 ydi başka birinden satın alırım havasına giriyor 3 5 gün sonrasına bakalım...
Klan:Gano 1 m den alınır
ne bu şimdi daha 3 gün öncesine kadar 500 k ydı 1 hafta öncede 250 bin neden fiyatlar uçtu şimdi oyuncunun düşündüğü şeye bakalım...
oha 1 hafta önce 250 olan maden şimdi neden 1 em erkenden elden çıkarmam lazım diyerek tüm parasını bu gün geçtikçe artan maden e yatırır ve zararlı çıkar ...
bu zararlı çıkma sonucunda sunucu krize girer herkess plus ını çeker gözlüğünü alır item dizme çabasına girer fakat bu maden 2 hafta boyunca 750 den satılsa ve 1 kişi bile olsun fiyatta değişiklik yapmasa fiyat değişmiycek öyle değil mi ?
şimdi bu 250 lik madeni 500 e satan arkadaşın düşüncelerine bakalım
ohh sonunda be 1 aydır çektiğim mantardan 4 gano çıkardım ben bunları 250 den satsam zarara gircem en iyisi piyasayı biraz karıştırmak
ilk gün satışı karsız bitti alan yok madenler elimde kaldı diye düşünmeye başlıycak fakat onun kafasındaki tek şey karlı çıkmak 1 ay ın öcünü alcak ya akıllı tüccar
3. gün herkes 500 den satmaya başladı ben bu taktikle bunun fiyatını arttırısam karım artar der ve 1 m 500 e kadar çıkartır sonra madenler elinde kalır ve 1 m den satmak zorunda kalır eğer ki yönetim her item e atıyorum saf altın 2 m dese ve 2 m den üstüne satanları ss leri ile desteğe bildirin diye bi yasa çıkarsa herkes çarlarının üstünüde dizer şaheserinide üretir akıllıca elindede para kalır ama yok yönetim illa para kazancak ya akçelerden falan bunun için böyle bişi yapmazlar ... benim fikrim bu siz ne düşünüyosunuz bilmem
HAKİMİYET
ROGUELORD
ROGUXELORD
ROGUELORD
ROGUXELORD
Hortlatıp eski piyasa ile bugünün piyasasını tartışıyorsun resmen.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Aynen gülmekten okuyamadımSparineus yazdı:Hortlatıp eski piyasa ile bugünün piyasasını tartışıyorsun resmen.