Öncelikle merabalar;
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi ikv piyasasındaki karmaşa.Yeraltı bölgesinin açılmasının üzerinde uzuncabir zaman geçmesine rağmen ikv piyasası bir türlü durulmuyor.İlk gün efsunlar hangi fiyatsa hala öyleler.Gözlükler ise aksine 10 level kuralı geldiğinde ucuzlamışken şimdi ise tekrar eski değerinde.. (Örnek fiziksel koruyucu gözlük= 6-7-8 m civarında)
Birde Urban Yüzük- Kolye oyunda hergün fiyat değiştiriyor ve her defasında fiyat yükseliyor.2 gün önce sorduğumda set 7m ken dün sorduğumda sadece yüzük 4.5 m bugün ise sadece yüzük 5m olmuş durumda..Oyuncular herzaman aldığı fiyatın üstünde bir değere satmak istiyor..
Madenlerde ise şöyle bir durum var.Örneğin mavi topaz madeni; önceleri daha ucuzken şimdilerde 1-2 m civarında.İridyum en son sorduğumda 16m idi hala öylemi bilemiyorum..Ancak şuda bir gerçek bazı madenler gerçekten çok zor çıkıyor ama yinede gerçek değerinin üstünde olduğunu düşünüyorum.Benimle aynı fikirde olmayan bir sürü insan olacaktır tabikide onlarada saygı duyuyorum..Amacım konuyu enine boyuna tartışmak..Aşağıdaki sorular çıkış noktamız olabilir..
Sizce efsunlar değerinin çok üstündemi satılıyor?
Sizce efsunların değeri ne olmalıdır?
Sizce piyasa ne zaman rayına oturacak?
Sizce şuanki fiyatlar gayet uygun mu?
Efsun dizmek öncedenmi daha zordu şimdi mi?
Bu konu içinde ikv piyasasını tartışacağız.Sizden ricam konuyu dağıtmadan hakaret etmeden konuyu tartışmamız..
İyi Eğlenceler..!
İKV Piyasası (Tartışalım)
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: İKV Piyasası (Tartışalım)
fiyatlarda sadece bir 0 fazlalığı var gibi örneğin iridyum 7.000.000 satılıyor ama 700.000 den satılabilirdi maden
fiyatlarına göre item fiyatlarının çok farkı yok gibi bir adamın 10 m parası olacağına 100 m parası oluyor yani
item dizmek isteyen en fazla 1ay uğraşır istediğini dizer ( online süreye göre değişiyor ) ilk başta item dizmek
daha kolaydı fiyatı bilmeyeden ucuza alınabiliyordu
fiyatlarına göre item fiyatlarının çok farkı yok gibi bir adamın 10 m parası olacağına 100 m parası oluyor yani
item dizmek isteyen en fazla 1ay uğraşır istediğini dizer ( online süreye göre değişiyor ) ilk başta item dizmek
daha kolaydı fiyatı bilmeyeden ucuza alınabiliyordu
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Olacakları bn kısaca özetledim;
Bütün oyuncular kendilerine yeni karakterler açıyolar ancak bu bütün karakterlerine item dizmek istiyolar
ve item dizecez die piyasada item kalmıyo düşen itemlrde bu şekilda pahalıdan satılıyo.
Bu demek oluyoki gittikce piyasa fiyatları artacak bnm zamanımda 4 m e aldığım gözlük bile 10m oldu
.
Bütün oyuncular kendilerine yeni karakterler açıyolar ancak bu bütün karakterlerine item dizmek istiyolar
ve item dizecez die piyasada item kalmıyo düşen itemlrde bu şekilda pahalıdan satılıyo.
Bu demek oluyoki gittikce piyasa fiyatları artacak bnm zamanımda 4 m e aldığım gözlük bile 10m oldu
Bence efsunu düşüren veya alan önce kendi kullanıyor.Örneğin efsunu 5m den aldı diyelim; kullanıyor kullanıyor birde bakıyorki artık o efsundan çoğu kişide var ve daha güçlüleri var o efsunun.Sonra ben bunu satayımda daha güçlüsünü alayım diyor ve daha güçlüsünü almak içinde daha çok para lazım nihayetinde.5 m ye aldığı efsunu 7m den satmaya çalışıyor ve sonunda başarıyorda başaramazsa satmıyor.Benim düşüncem bunlar sizin düşüncelerinizde varsa buyrun paylaşınız.İyi eğlenceler..!kuccukhusam1 yazdı:Olacakları bn kısaca özetledim;
Bu demek oluyoki gittikce piyasa fiyatları artacak bnm zamanımda 4 m e aldığım gözlük bile 10m oldu.
Başka bir konuda da yazmıştım , burada da yazayım.
Fiyat uçukluğunun sebebi basit ; Ödüllü Er Meydanları.
Nedenmi?
Ermeydanı ; 6v6 yapılan bir karşılaşma , karşılaşmada %50 ye girerseniz size belli bir miktar para veriliyor. Plussuz bir kişiye yaklaşık olarak 50bin.. 6 kişi bu parayı kazanıyor ; 300bin , hadi pluslularıda düşünelim ; 400bin. Yani her ermeydanı karşılaşmasında 400bin piyasaya giriyor . Günde kaç defa er meydanı yapılıyor? İyi bir çocuk olursanız belki sizde öğrenebilirsiniz .
Nedenmi?
Ermeydanı ; 6v6 yapılan bir karşılaşma , karşılaşmada %50 ye girerseniz size belli bir miktar para veriliyor. Plussuz bir kişiye yaklaşık olarak 50bin.. 6 kişi bu parayı kazanıyor ; 300bin , hadi pluslularıda düşünelim ; 400bin. Yani her ermeydanı karşılaşmasında 400bin piyasaya giriyor . Günde kaç defa er meydanı yapılıyor? İyi bir çocuk olursanız belki sizde öğrenebilirsiniz .
Yorumunuz için teşekkürler gerçektende güzel bir yaklaşım..Er Meydanları ile ilgili forumda anket bile yapıldı ancak bildiğim kadarıyla EM lerhala ödüllü..Ceviz yazdı:Başka bir konuda da yazmıştım , burada da yazayım.
Nedenmi?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
evet katılıyorum bu arkadaşa ve busayedede Efsun piyasası gittikçe ArtıyorMcK1907 yazdı:Bence efsunu düşüren veya alan önce kendi kullanıyor.Örneğin efsunu 5m den aldı diyelim; kullanıyor kullanıyor birde bakıyorki artık o efsundan çoğu kişide var ve daha güçlüleri var o efsunun.Sonra ben bunu satayımda daha güçlüsünü alayım diyor ve daha güçlüsünü almak içinde daha çok para lazım nihayetinde.5 m ye aldığı efsunu 7m den satmaya çalışıyor ve sonunda başarıyorda başaramazsa satmıyor.Benim düşüncem bunlar sizin düşüncelerinizde varsa buyrun paylaşınız.İyi eğlenceler..!kuccukhusam yazdı:Olacakları bn kısaca özetledim;
Bu demek oluyoki gittikce piyasa fiyatları artacak bnm zamanımda 4 m e aldığım gözlük bile 10m oldu.
Katıldığın için teşekkürler..kuccukhusam1 yazdı:evet katılıyorum bu arkadaşa ve busayedede Efsun piyasası gittikçe ArtıyorMcK1907 yazdı:Bence efsunu düşüren veya alan önce kendi kullanıyor.Örneğin efsunu 5m den aldı diyelim; kullanıyor kullanıyor birde bakıyorki artık o efsundan çoğu kişide var ve daha güçlüleri var o efsunun.Sonra ben bunu satayımda daha güçlüsünü alayım diyor ve daha güçlüsünü almak içinde daha çok para lazım nihayetinde.5 m ye aldığı efsunu 7m den satmaya çalışıyor ve sonunda başarıyorda başaramazsa satmıyor.Benim düşüncem bunlar sizin düşüncelerinizde varsa buyrun paylaşınız.İyi eğlenceler..!kuccukhusam yazdı:Olacakları bn kısaca özetledim;
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Piyasanın niye yüksek olduğunu anlatmayacağım.İlgilenen ekonomideki enflasyon hiperenflasyon olaylarını inceleyebilir.
Sorularına gelince;
-Fazla para miktarı yüzünden aslında olabilecek normal bir değerden satılıyor.
-Efsunların değerinin belli bir şey olması gerekmez.Çünkü para her zaman sabit kalan bir değer değildir.
-Hiçbir zaman.
-Eğer eskiden beri EM gibi uygulamaları kaçırmadıysanız evet.
-Efsun dizmenin zorluğunda bir değişme yok.Tabi maden başında oturacak bol zamanınız varsa
Ha bir de unutmadan:
Şöyle bir olay da var.Eğer sen 11 tane arkadaş bulabilrsen.Sürekli Er Meydanı girerek para kazanabilirsin.Hiçbir emek vermeden.6 tane büyücüyü karşı klana geçirirsin.Sürekli eme girerler.Tecrübe kasacaksan grup kurmazsın tek başına 20dk boyunca sürekli kesersin.Eğer plusun varsa 100 binlik işporta + sen ve senin klanındaki 2 kişi toplam 150 bin para kazanır ve 20dk için +250bin para, 4 saat için 3M eder.Ayrıca süper de çar kasma yöntemi Er meydanları.Çünkü bir adam sana gece takipçisinden fazla exp vericek.80 skor yaptığını varsayalım her girdiğinde rahat 20-25 exp kasmış olucaksın.
Sorularına gelince;
-Efsunların değerinin belli bir şey olması gerekmez.Çünkü para her zaman sabit kalan bir değer değildir.
-Hiçbir zaman.
-Efsun dizmenin zorluğunda bir değişme yok.Tabi maden başında oturacak bol zamanınız varsa
Ha bir de unutmadan:
Şöyle bir olay da var.Eğer sen 11 tane arkadaş bulabilrsen.Sürekli Er Meydanı girerek para kazanabilirsin.Hiçbir emek vermeden.6 tane büyücüyü karşı klana geçirirsin.Sürekli eme girerler.Tecrübe kasacaksan grup kurmazsın tek başına 20dk boyunca sürekli kesersin.Eğer plusun varsa 100 binlik işporta + sen ve senin klanındaki 2 kişi toplam 150 bin para kazanır ve 20dk için +250bin para, 4 saat için 3M eder.Ayrıca süper de çar kasma yöntemi Er meydanları.Çünkü bir adam sana gece takipçisinden fazla exp vericek.80 skor yaptığını varsayalım her girdiğinde rahat 20-25 exp kasmış olucaksın.
Önerin ve değerli yorumun için teşekkürler.. Sizlerde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz..Petcarar yazdı:Piyasanın niye yüksek olduğunu anlatmayacağım.İlgilenen ekonomideki enflasyon hiperenflasyon olaylarını inceleyebilir.
Sorularına gelince;
-Hiçbir zaman.
Ha bir de unutmadan: