Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !

Mesaj gönderen uLeMa »

Vallahi hiç bir şey anlamadım bu sefer okudum okudum... ama tık yok, kim ne yapmış kim ne etmiş.

Ha şu var ''ADAM OLUN'' cümlesini kurdum bundan adım gibi eminim ama bunun öncesinde sonrasında herhangi bir item yansıttığımı hatırlamıyorum... bu kısmı anladım sadece :|

Son olarak...

ADAM OLUN. :)
En son uLeMa tarafından 15 Haz 2011 16:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
xxDAVUT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxDAVUT »

Hakkında Gerekli İşlemi Yönlendirdim. İçerisinde Kimseye Küfür ve Argo Kelime kullanılmadığı Halde Beni Uzaklaştırman Senin Aleyhinedir.Neyse Konu Gerekli MErcilere Ulaştırılmıştır.
xxDAVUT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxDAVUT »

uLeMa yazdı:Vallahi hiç bir şey anlamadım bu sefer okudum okudum... ama tık yok, kim ne yapmış kim ne etmiş.

Ha şu var ''ADAM OLUN'' cümlesini kurdum bundan adım gibi eminim ama bunun öncesinde sonrasında herhangi bir item yansıttığımı hatırlamıyorum... bu kısmı anladım sadece :|

Son olarak...

ADAM OLUN. :)
Seninle Alakası Yok Kürşatcım :) Onlar kendilerini Çok iyi biliyorlar.
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Kürşad'ın amacı araya yeşillik katmaktı, yaptı oldu. Oda biliyor zaten kendisi ile ilgili olmadığını. =)
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMa »

La yok simdi skypeden anlattınya ne bileyim jetonlarım şimdi boşaldı. Anadım davut şimdi mevuzu da oyun ya takmayalım artık sal gitsin sal....

Son olarak...

''ADAM OLUN''
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
xxDAVUT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxDAVUT »

TATLISU yazdı:
xxDAVUT yazdı:Böyle Bir konu açtığım İçin Yorum yazmadan beni ikaz etmeden beni forumdan uzaklaştıran o şahsın kim olduğunu biliyorum :) "xDAVUT " adlı forum üyeliğimden çok yetkili kişiyi deşifre ettim by yönetici :)

Eceli Olduğum Bir GM Gibi Seninde Ecelin Olurum BENİ uzaklaştıran şahıs yönetici...

Üyeliğimi Uzaktaştıran Yöneticinin Kim olduğunu biliyorum ve En Kısa Zamanda Destekten İletişim Sağlayacağım bu kişinin Uzaklaştırılması için ,,,

saygılar MAHKUMII
viewtopic.php?f=22&t=66613#p614950

Kimse keyfi olarak mederasyon uygulayamaz.
Ben o Yorumu 2 3 gün öncesinden yazmıştım. Oysa ki Şu Gerçek Var, Bu Konuyu Yazdığım Gün Uzaklaştırılmam BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ Değil mi PATASANA ??
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Şimdi bu Taş Kanat Zırh düşen ZaT ben oluyorum..
Ancak ; işin acı kısmı şu ki ; benimle olan ya da olduğunu varsaydığım kişisel problemlerini yansıtmakta bundan güzel bir fırsat bulamazdın , gel gelelim dostum inan ki yine boş çıktı.. Karakterime TİCEY arkadaşımız girmiş zırhı o düşürmüş laf ettiyse gene o etmiştir , ki biz bu "Adam Olun" lafını sadece espri mahiyetinde kullanırız...

Ayrıca şu konuya da değinmem lazım; Taş Kanat zırh düştüğünü gördükten sonra zırhı takıp şekline şemaline , karakterin üzerindeki etkisini incelemeye başladım.. Hatta bu etkiyi tam olarak hissetmek için klan savaşına girdim.. Özelime "zırh ne yansıtır mısın?" diye onlarca pm geldi sadece 2 kere bölgeden 1 kere de klandan yansıttım..

Eğer benle bir probleminiz varsa lütfen bana ulaşarak bildirin.. Birbirine ulaşması en kolay oyunlardan biridir İKV.. Bu tür konuları foruma taşımanın hiç mi hiç anlamı yok.. Ki görgüsüz olarak nitelendirdiğiniz BEN , hiç bir zaman aktarılmayan nadide yahut şaheser itemlerimi yansıtmış biri değilimdir.. Aksini ispat edecek varsa ; lütfen konunun altına yorumunun yanında resimlerini de eklesin..

Saygılarımla
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ya hayır adamın kendi loncasıda yansıtıyo ilk önce git sen kendi loncandaki adamlara söyle sonra gel laf yap başka insanlara
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

melodrama44 yazdı:viewtopic.php?f=46&t=66614

viewtopic.php?f=22&t=66955

sanırım bunlar konu dışı oluyor.

ilk mi birisi ilk mi dedi.
keşke

1 temmuz 2012.
xxDAVUT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxDAVUT »

justine yazdı:Şimdi bu Taş Kanat Zırh düşen ZaT ben oluyorum..
Ancak ; işin acı kısmı şu ki ; benimle olan ya da olduğunu varsaydığım kişisel problemlerini yansıtmakta bundan güzel bir fırsat bulamazdın , gel gelelim dostum inan ki yine boş çıktı.. Karakterime TİCEY arkadaşımız girmiş zırhı o düşürmüş laf ettiyse gene o etmiştir , ki biz bu "Adam Olun" lafını sadece espri mahiyetinde kullanırız...

Ayrıca şu konuya da değinmem lazım; Taş Kanat zırh düştüğünü gördükten sonra zırhı takıp şekline şemaline , karakterin üzerindeki etkisini incelemeye başladım.. Hatta bu etkiyi tam olarak hissetmek için klan savaşına girdim.. Özelime "zırh ne yansıtır mısın?" diye onlarca pm geldi sadece 2 kere bölgeden 1 kere de klandan yansıttım..

Eğer benle bir probleminiz varsa lütfen bana ulaşarak bildirin.. Birbirine ulaşması en kolay oyunlardan biridir İKV.. Bu tür konuları foruma taşımanın hiç mi hiç anlamı yok.. Ki görgüsüz olarak nitelendirdiğiniz BEN , hiç bir zaman aktarılmayan nadide yahut şaheser itemlerimi yansıtmış biri değilimdir.. Aksini ispat edecek varsa ; lütfen konunun altına yorumunun yanında resimlerini de eklesin..

Saygılarımla
Sana Veya benim Loncamdan Başkasına Ne düşmüş Hiç Umrumda Değil ve olmazda...Lakin Zırhı Yansıtıp "Adam olun " Kelimesi Sanki Bir Zırh düşürdük Biz Adamızda Sizde Adam olun Manasına Geliyor. ( Sözüm Meclisten Dışarı ). Karakterine Her kim Girmişse Emanet bir charda olduğunun farkına varıp İnsanlara Edebiyattan Bahsetme Duygusunda ve düşüncesinde bulunmasın.Bütün Klan Soysuz Çapul , Bir tek o lafı yazan VEYA YAZANLAR MI ADAM ???
Kusura Bakmayın.Ben Hayatımda Çok Adam Gördüm. Hem de Harbi Adammm.İkv de de Gördük Reelde de...

Loncanızın Lideri Her Kimse O Adını biliyor.Bu konuyu açtıktan 1,2 saat sonra beni forumdan
"Forum yetkilisi" üyeliğinden" 1 gün uzaklaştıran kişi ( sanırım çok zoruna gitmiş Bir şeyler dokunmuş olmalı kendisine) , Kendisinin Haksız yere durup dururken bir üyeliği böyle bir söyleşi yüzünden uzaklaştıramamasını söyledikten sonra aşağıda bir yazı ile sebeb olarak ayrı bir konudaki yazımı çirkin bulup onun yüzünden sizi uzaklaştırdım gibi HİÇ İNANDIRICI OLMAYAN bir durum kendisini veya yönetimden bir kaç kişiyi kandırma girişiminde bulunmasına Çok şaştım ;) Açıkçası...

Sığınak ve Migrat grup bölgesi Geldiği Zaman Maşallah Biri Sürekli foruma ayrı ayrı konular açıyordu.Yok İlk bunu kestik. Yok İlk Kesimi Biz yaptık falan filan...Siz böyle Saçma konular Açtığınızda Kimse Size Karışmıyordu.Şimdi de Siz Kimseye Karışamazsınız. !!!
[/b]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön