İçeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İçeri

Mesaj gönderen Serserixkratos »

oLaya Bak SuçLu Benmi oLdum Şimdi ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GoodfatheR yazdı:he ayrıca filizle ilgili olan resmi hiç görmemişdim onada değineyim :)

Filiz ablanın karakteri olmadığı aşikar zaten çoğu kişi bilir ki filiz ablanın bukadar düşmeyeceğini yaşı ilerlemiş kişiliği yerine oturmuş abla dediğimiz kişinin bu denli bi davranış sergilemeyeceğini herkes biliyor. ama birşeye daha dikkat ettim sözlerinde iğneleyici kelimeler kullanmışsın hayırdır senin bi sorunun yaran mı varda bukadar gocunuyosun ?

Nesin Sen Espiri canavarımı ? Ben yaLan SöyLemiyorum Kestim onu Sövdü o kadar

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Konuyu ve fotoları inceledim. Küfürler konusunda doğru ya da yalan olabilir bir şey diyemeyeceğim fakat, şu para konusunda Cihadxdoktor, Birkan benim çok sevdiğim bir kardeşimdir; unutmamış olsa o parayı ödeyeceğinden eminim. Hoş büyük bir miktar da değil, oyun içerisinden ulaşmış olsaydın eminim ki ödeyecekti sana. Böyle bir konuda yer vermene hiç gerek yoktu :) Aynı şekilde Runsa'da öyle.

Oyun içerisinde bana ya da kişilere ulaşırsan paranı temin edebilirsin.

Küfürlü fotoğrafların bulunduğu bir konuda isimlerinin geçmesi, ki böyle gereksiz küçük miktarda bir para hususunda, hoşnut olmadığımız bir durum.

İyiForumlar...

Ne yapsaydım sizin için ayrı özel bir konumu açsaydım ?

Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Allah sabır ,afiyet , sağlık , mutluluk versin ! ve akıl ...
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen JunqenTR »

Fazla söze gerek yok, oyunda bana pmle paranı verim :idea: :idea:

ISTANBULFATIHI yazdı:Allah sabır ,afiyet , sağlık , mutluluk versin ! ve akıl ...
Resim

JunqenTR `

Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG

Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Konuyu ve fotoları inceledim. Küfürler konusunda doğru ya da yalan olabilir bir şey diyemeyeceğim fakat, şu para konusunda Cihadxdoktor, Birkan benim çok sevdiğim bir kardeşimdir; unutmamış olsa o parayı ödeyeceğinden eminim. Hoş büyük bir miktar da değil, oyun içerisinden ulaşmış olsaydın eminim ki ödeyecekti sana. Böyle bir konuda yer vermene hiç gerek yoktu :) Aynı şekilde Runsa'da öyle.

Oyun içerisinde bana ya da kişilere ulaşırsan paranı temin edebilirsin.

Küfürlü fotoğrafların bulunduğu bir konuda isimlerinin geçmesi, ki böyle gereksiz küçük miktarda bir para hususunda, hoşnut olmadığımız bir durum.

İyiForumlar...

Loncanızdaki adamlar o kadar Düşmüşki anlatamam ben paraya birşey demiyorum eyer sizin için para çok önemlıyse çok ZENGİn iseniz neden borç yaptınız Wildrunsa yada JunqenTR 1.2m ıcın neden Borc yaptınız ? paranızmı yoktu ? !şimdi gelip benı suçlu durumuna düşürme .burda özür dileyecek kişi varsa oda sensin

Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Serserixkratos yazdı:Loncanızdaki adamlar o kadar Düşmüşki anlatamam ben paraya birşey demiyorum eyer sizin için para çok önemlıyse çok ZENGİn iseniz neden borç yaptınız Wildrunsa yada JunqenTR 1.2m ıcın neden Borc yaptınız ? paranızmı yoktu ? !şimdi gelip benı suçlu durumuna düşürme .burda özür dileyecek kişi varsa oda sensin

Ya biz ne diyoruz sen ney anlatıyorsun. Benim param kimseyi ilgilendirmez zenginim diye bişeyde demedim o havalarada girmedim... 9 myi vermişim 2'myide borç yapmışım char dizerken paran sınırsız olcak diye bişey yok gerektiği zamanda DOSTLARIM sağolsun yardımcı oluyorlar. :idea: Yazık ki bir oyun için böyle bir konuda böyle bir başlıkla benim eski nickimi vermişsin gerçekten üzüldüm...
Resim

JunqenTR `

Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

niye benden istemedin la birkan şimdi burda uğraşıyosun !
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Alim sen zaten hep yanımdasın varlığın yeter sağolasın :D
Resim

JunqenTR `

Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

JunqenTR yazdı:
Serserixkratos yazdı:Loncanızdaki adamlar o kadar Düşmüşki anlatamam ben paraya birşey demiyorum eyer sizin için para çok önemlıyse çok ZENGİn iseniz neden borç yaptınız Wildrunsa yada JunqenTR 1.2m ıcın neden Borc yaptınız ? paranızmı yoktu ? !şimdi gelip benı suçlu durumuna düşürme .burda özür dileyecek kişi varsa oda sensin

Ya biz ne diyoruz sen ney anlatıyorsun. Benim param kimseyi ilgilendirmez zenginim diye bişeyde demedim o havalarada girmedim... 9 myi vermişim 2'myide borç yapmışım char dizerken paran sınırsız olcak diye bişey yok gerektiği zamanda DOSTLARIM sağolsun yardımcı oluyorlar. :idea: Yazık ki bir oyun için böyle bir konuda böyle bir başlıkla benim eski nickimi vermişsin gerçekten üzüldüm...
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön