tamam ben arzlara bişey demiyorumki lodoslar kadimi kesti bu gece zaten
ismeti lodos kalenin içindeki sancağın yanında kesin de görelim ilk merdivende kesmeside kolay dolanıp diğer merdivenden girip kesin
İsmet Bey'in hazin Sonu 24/01/2010...
Re: İsmet Bey'in hazin Sonu 24/01/2010...

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
SeraxsTyLe yazdı:İbo Az çok muhabbettimiz var senin buraya böyle bişey yazmanı ummazdımDeprem54 yazdı:Afferim Size Bizde Görev için Lodoslardan yardım istiyoruz siz övünün..
Bende Fanatik Bir Arz'ım ama kınıyorum sizi Bizim görevlerimizi Lodos arkadaşların desteğinle yapabildik Malesef Arz arkadaşlarımızı göremedik büyük bir utanç tabiki anlayana!!!Az çok sende beni tanıyorsun elimi attigim işte %80 başari faktörünü ortaya koyarım
Soylu çarınıda yeni ögrendim ? Sen bazı şeyleri es geçiyorsun ? Biz destegimizi hergün veriyoruz ama bi yere kadar kesemediklerinde Suç bizim destek grubuna cıkıyor... Nedeni siz gelmeseniz keserdik maden keserdiniz neden çagriyorsunuz
Daha yeşil hidrayı kesememiyolar KADİM HİDRAYI nasıl kesecekler ? Biraz mantıklı ol
Artık kolay kolay kimseye destek olacagimizi sanmıyorum... Bugun oldugumuz Yeşil Hidra desteginde ummadıgımız laflarla karsı karsıya geldik... mukafat ' ımız buysa kusura bakmayın bz almıyalım

Biz daha iyisini yapana kdr en iyisi bu... kadim hidraya giderke arzlara güvenipte yola cıkmadık..Sadece bir grup arz vardı..buyrun sizleri de görelim... Yeşil hidraya destek lazım olursa her zaman geliriz
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
- Sivasliyigido
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İŞTE BUNU MERANDA KİMSE YAPAMAZ.ÇÜNKÜ MERANDA LODOSLAR HER DAİM OYUNDA BULUNUYOR...VE KARDEŞLİK DUYGUSU FAZLA OLDUĞUNDAN MERAN DAİMA LODOSLAR TARAFINDAN İSMETİ KORUMAKTADIR...ÖYLE BİR SUNUCU Kİ KLANSIZ KARDEŞLERİMİZ LODOS OLUP GENE İSMET İ KORUYORLAR...SİZİN SUNUCUNUZDAKİ BİR HATADIR BU
-
- FareAdam Düşmanı
Tbrk ederim enginrdmxenkin yazdı:SeraxsTyLe yazdı:İbo Az çok muhabbettimiz var senin buraya böyle bişey yazmanı ummazdımDeprem54 yazdı:Afferim Size Bizde Görev için Lodoslardan yardım istiyoruz siz övünün..
Bende Fanatik Bir Arz'ım ama kınıyorum sizi Bizim görevlerimizi Lodos arkadaşların desteğinle yapabildik Malesef Arz arkadaşlarımızı göremedik büyük bir utanç tabiki anlayana!!!Az çok sende beni tanıyorsun elimi attigim işte %80 başari faktörünü ortaya koyarım
Soylu çarınıda yeni ögrendim ? Sen bazı şeyleri es geçiyorsun ? Biz destegimizi hergün veriyoruz ama bi yere kadar kesemediklerinde Suç bizim destek grubuna cıkıyor... Nedeni siz gelmeseniz keserdik maden keserdiniz neden çagriyorsunuz
Daha yeşil hidrayı kesememiyolar KADİM HİDRAYI nasıl kesecekler ? Biraz mantıklı ol
Artık kolay kolay kimseye destek olacagimizi sanmıyorum... Bugun oldugumuz Yeşil Hidra desteginde ummadıgımız laflarla karsı karsıya geldik... mukafat ' ımız buysa kusura bakmayın bz almıyalım
Biz daha iyisini yapana kdr en iyisi bu... kadim hidraya giderke arzlara güvenipte yola cıkmadık..Sadece bir grup arz vardı..buyrun sizleri de görelim... Yeşil hidraya destek lazım olursa her zaman geliriz
Kalenin ici diyenler bir grup olarak bütün muhafızlarınızla pvp atabilecek cesarerimiz var.. Kale icinide bi dahaki operasyonda alıp koyarım merdiven bahaneniz kalır o zaman..
İyi oyunlar.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- Massacree
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bahaneniz sancak almaksa onuda alırız ve orayada ARZ bayrağını dikeriz.
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
Süpersin Engin :=) Kadım Lodosları zorlar ismette Arz napıcan öyle işte Kolay gelsin sizlerederdmxenkin yazdı:SeraxsTyLe yazdı:İbo Az çok muhabbettimiz var senin buraya böyle bişey yazmanı ummazdımDeprem54 yazdı:Afferim Size Bizde Görev için Lodoslardan yardım istiyoruz siz övünün..
Exapache
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.