İsmet Bey'in hazin Sonu 24/01/2010...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İsmet Bey'in hazin Sonu 24/01/2010...

Mesaj gönderen WalTRaN »

tamam ben arzlara bişey demiyorumki lodoslar kadimi kesti bu gece zaten

ismeti lodos kalenin içindeki sancağın yanında kesin de görelim ilk merdivende kesmeside kolay dolanıp diğer merdivenden girip kesin
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
rdmxenkin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen rdmxenkin »

SeraxsTyLe yazdı:
Deprem54 yazdı:Afferim Size Bizde Görev için Lodoslardan yardım istiyoruz siz övünün..
Bende Fanatik Bir Arz'ım ama kınıyorum sizi Bizim görevlerimizi Lodos arkadaşların desteğinle yapabildik Malesef Arz arkadaşlarımızı göremedik büyük bir utanç tabiki anlayana!!!
İbo Az çok muhabbettimiz var senin buraya böyle bişey yazmanı ummazdım ;) Az çok sende beni tanıyorsun elimi attigim işte %80 başari faktörünü ortaya koyarım ;) Soylu çarınıda yeni ögrendim ? Sen bazı şeyleri es geçiyorsun ? Biz destegimizi hergün veriyoruz ama bi yere kadar kesemediklerinde Suç bizim destek grubuna cıkıyor... Nedeni siz gelmeseniz keserdik maden keserdiniz neden çagriyorsunuz ;)

Daha yeşil hidrayı kesememiyolar KADİM HİDRAYI nasıl kesecekler ? Biraz mantıklı ol ;)

Artık kolay kolay kimseye destek olacagimizi sanmıyorum... Bugun oldugumuz Yeşil Hidra desteginde ummadıgımız laflarla karsı karsıya geldik... mukafat ' ımız buysa kusura bakmayın bz almıyalım ;)
Resim
Biz daha iyisini yapana kdr en iyisi bu... kadim hidraya giderke arzlara güvenipte yola cıkmadık..Sadece bir grup arz vardı..buyrun sizleri de görelim... Yeşil hidraya destek lazım olursa her zaman geliriz ;)
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
Kullanıcı avatarı
Sivasliyigido
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sivasliyigido »

İŞTE BUNU MERANDA KİMSE YAPAMAZ.ÇÜNKÜ MERANDA LODOSLAR HER DAİM OYUNDA BULUNUYOR...VE KARDEŞLİK DUYGUSU FAZLA OLDUĞUNDAN MERAN DAİMA LODOSLAR TARAFINDAN İSMETİ KORUMAKTADIR...ÖYLE BİR SUNUCU Kİ KLANSIZ KARDEŞLERİMİZ LODOS OLUP GENE İSMET İ KORUYORLAR...SİZİN SUNUCUNUZDAKİ BİR HATADIR BU
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen zeydan »

kelenin içinde kesin yiyosa :lol:
ResimResimResimResim
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

rdmxenkin yazdı:
SeraxsTyLe yazdı:
Deprem54 yazdı:Afferim Size Bizde Görev için Lodoslardan yardım istiyoruz siz övünün..
Bende Fanatik Bir Arz'ım ama kınıyorum sizi Bizim görevlerimizi Lodos arkadaşların desteğinle yapabildik Malesef Arz arkadaşlarımızı göremedik büyük bir utanç tabiki anlayana!!!
İbo Az çok muhabbettimiz var senin buraya böyle bişey yazmanı ummazdım ;) Az çok sende beni tanıyorsun elimi attigim işte %80 başari faktörünü ortaya koyarım ;) Soylu çarınıda yeni ögrendim ? Sen bazı şeyleri es geçiyorsun ? Biz destegimizi hergün veriyoruz ama bi yere kadar kesemediklerinde Suç bizim destek grubuna cıkıyor... Nedeni siz gelmeseniz keserdik maden keserdiniz neden çagriyorsunuz ;)

Daha yeşil hidrayı kesememiyolar KADİM HİDRAYI nasıl kesecekler ? Biraz mantıklı ol ;)

Artık kolay kolay kimseye destek olacagimizi sanmıyorum... Bugun oldugumuz Yeşil Hidra desteginde ummadıgımız laflarla karsı karsıya geldik... mukafat ' ımız buysa kusura bakmayın bz almıyalım ;)
Resim
Biz daha iyisini yapana kdr en iyisi bu... kadim hidraya giderke arzlara güvenipte yola cıkmadık..Sadece bir grup arz vardı..buyrun sizleri de görelim... Yeşil hidraya destek lazım olursa her zaman geliriz ;)
Tbrk ederim engin ;) Bu görevin ötesi bi görev yok tartısma ortamı bile olamaz basarılarınızın devamını dileriz...

Kalenin ici diyenler bir grup olarak bütün muhafızlarınızla pvp atabilecek cesarerimiz var.. Kale icinide bi dahaki operasyonda alıp koyarım merdiven bahaneniz kalır o zaman..

İyi oyunlar.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
Massacree
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Massacree »

Bahaneniz sancak almaksa onuda alırız ve orayada ARZ bayrağını dikeriz.
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz

αѕι кσмαη∂σ

ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
Kullanıcı avatarı
Exapache
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Exapache »

rdmxenkin yazdı:
SeraxsTyLe yazdı:

Resim
Süpersin Engin :=) Kadım Lodosları zorlar ismette Arz napıcan öyle işte Kolay gelsin sizlerede ;) ...

Exapache
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TAYFA »

:D :lol: :D
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön