OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ
O gizemli bayanı söylemeye gerek yok çünkü oyunu bırakalı 1 veya 1.5 yıldan fazla oldu pek fazlada kişi tanımazdı zaten
Hidralar güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra Yücelen Plevne Kolye düşürme Maceramızı unutamam
Yansıttığımda gelen pmlerin sayısını halen hatırlamıyorum 
Enes'e Sevgilerle.... (Wolveri)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
evet yucelen pelvne ler o zamanlar 50m satan bıle vardı
kanunixxbaşkan
- izhar
- İstihbarat Üyesi
dafnehazal35 yazdı:bu oyunda en kotu anim karanlikta arz olarak lodos kalenin oradaki madenden saf maden dusurme sevdasindayken bir anda buyuk bir homurtuyla duvardan gecen lodos muhafizinin bana yasattigi korkuyu asla unutamam 20 dakika boyunca korkum gecmemisti.en guzel anlarim ise canim arkadasim cilekle gecirdigim eglenceli gunlerdi.
çok mu korktun muhafızdan
kanunixxbaşkan
en kötü anım charımın çalınması
en güzel anı biri vardı
diodum azulu kesrmsn ddedim hayır dedi neden dedim yha oraya girerken yılan cıkıo tıss die dio korkuom odaya kaçıom ailemin yanına diodu onun için kesmemeişti 
en güzel anı biri vardı
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
snn o söylediğin zamanlarda yücelen halit kolyeyi oyundaki bi abime 85m e sattım:D:D:Dizhar yazdı:evet yucelen pelvne ler o zamanlar 50m satan bıle vardı
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- izhar
- İstihbarat Üyesi
ozifb yazdı:en kötü anım charımın çalınması![]()
![]()
en güzel anı biri vardıdiodum azulu kesrmsn ddedim hayır dedi neden dedim yha oraya girerken yılan cıkıo tıss die dio korkuom odaya kaçıom ailemin yanına diodu onun için kesmemeişti
kanunixxbaşkan
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Tamamı ile aynısındanmimarzekeriya yazdı:Oyundaki en güzel anım şuanda da iletişimi bırakmadığım abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanıştığım her an...
Oyundaki en kötü anım 2010 yazında çok güvendiğim bir abimin çarımı boşaltıp 800m değerindeki madeni çalmasıydı...O kadar güveniyordumki 3 gün onun şaşkınlığıyla oyuna girmedim.
Oyundaki en stresli anım ise çarım susukken girdiğim grup bölgelerinde yapılan bir hatadan dolayı üstüme yıkılan suça bir cevap verememem ve buna mecbur boyun eğmem oldu![]()
İyi Forumlar...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Manasiyok yazdı:Hidralar güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra Yücelen Plevne Kolye düşürme Maceramızı unutamamYansıttığımda gelen pmlerin sayısını halen hatırlamıyorum
o sıralar bende yücelen ardenneler kolye ve yüzük vardı kolyesini 40m den yüzüğünü 74m den almıştım çok iyi hatırlıyorum gittikçe piyasasının düştüğünü fark ettiğimdeyse hepsini elimden çıkarttım, zaten tılsımı bırakmaya niyetim olduğu günlerdi tılsıma geri döndüm dedim nakit sıkıntısı yaşamam heralde oyunu yükledim ve bir baktımki karakterim yok

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- izhar
- İstihbarat Üyesi
guzel ıyı kotu streslı anlamlı anılarınızı yazın burya
hadı bakam
kanunixxbaşkan