OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ

Mesaj gönderen asim3428 »

O gizemli bayanı söylemeye gerek yok çünkü oyunu bırakalı 1 veya 1.5 yıldan fazla oldu pek fazlada kişi tanımazdı zaten
YENİSAHRA
Asım Küçük
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Manasiyok »

Hidralar güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra Yücelen Plevne Kolye düşürme Maceramızı unutamam ;) Yansıttığımda gelen pmlerin sayısını halen hatırlamıyorum ;)

Enes'e Sevgilerle.... (Wolveri)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

evet yucelen pelvne ler o zamanlar 50m satan bıle vardı
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen izhar »

dafnehazal35 yazdı:bu oyunda en kotu anim karanlikta arz olarak lodos kalenin oradaki madenden saf maden dusurme sevdasindayken bir anda buyuk bir homurtuyla duvardan gecen lodos muhafizinin bana yasattigi korkuyu asla unutamam 20 dakika boyunca korkum gecmemisti.en guzel anlarim ise canim arkadasim cilekle gecirdigim eglenceli gunlerdi.

çok mu korktun muhafızdan :D
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ozifb »

en kötü anım charımın çalınması :( :(

en güzel anı biri vardı :D diodum azulu kesrmsn ddedim hayır dedi neden dedim yha oraya girerken yılan cıkıo tıss die dio korkuom odaya kaçıom ailemin yanına diodu onun için kesmemeişti :)
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

izhar yazdı:evet yucelen pelvne ler o zamanlar 50m satan bıle vardı
snn o söylediğin zamanlarda yücelen halit kolyeyi oyundaki bi abime 85m e sattım:D:D:D
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen izhar »

ozifb yazdı:en kötü anım charımın çalınması :( :(

en güzel anı biri vardı :D diodum azulu kesrmsn ddedim hayır dedi neden dedim yha oraya girerken yılan cıkıo tıss die dio korkuom odaya kaçıom ailemin yanına diodu onun için kesmemeişti :)

:D hahah
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

mimarzekeriya yazdı:Oyundaki en güzel anım şuanda da iletişimi bırakmadığım abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanıştığım her an...
Oyundaki en kötü anım 2010 yazında çok güvendiğim bir abimin çarımı boşaltıp 800m değerindeki madeni çalmasıydı...O kadar güveniyordumki 3 gün onun şaşkınlığıyla oyuna girmedim.
Oyundaki en stresli anım ise çarım susukken girdiğim grup bölgelerinde yapılan bir hatadan dolayı üstüme yıkılan suça bir cevap verememem ve buna mecbur boyun eğmem oldu :)

İyi Forumlar...
Tamamı ile aynısından =))) Heleki susluyken migratta iksir içtikden sonra bu şifanın iksiri yok diyip bana küfür etmeleri çok sinirimi bozmuştu kendime yedirememiştim 2 tne ejder gitti halen iksiri yok diye küfür ederler =D bişeyde diyemiyosunki. Censiz junona ve Tanksız Junona o gün tövbe ettim =)))
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Manasiyok yazdı:Hidralar güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra Yücelen Plevne Kolye düşürme Maceramızı unutamam ;) Yansıttığımda gelen pmlerin sayısını halen hatırlamıyorum ;)

Enes'e Sevgilerle.... (Wolveri)

o sıralar bende yücelen ardenneler kolye ve yüzük vardı kolyesini 40m den yüzüğünü 74m den almıştım çok iyi hatırlıyorum gittikçe piyasasının düştüğünü fark ettiğimdeyse hepsini elimden çıkarttım, zaten tılsımı bırakmaya niyetim olduğu günlerdi tılsıma geri döndüm dedim nakit sıkıntısı yaşamam heralde oyunu yükledim ve bir baktımki karakterim yok =) Mynet hesabımda ise karakter aktarım mesajını gördüm Karakter aktarma diye bişey olduğunu bilmiyodum bu arada uzun süre ara verdiğim için. =) Şaşkınlıkla tekrar 0 dan oyuna başladım. Uzun süre güven problemi yaşadım ama şimdi mutluyum =D bana ders olsn =))
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen izhar »

;) bırakın eskı fıyatları

guzel ıyı kotu streslı anlamlı anılarınızı yazın burya