xHeLPeR yazdı:Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun :?:
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.
xHeLPeR yazdı:Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun :?:
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.
Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun
Herif kendini kral sanmış Çok konuşuo sanki kendi adam ya Kholpashalixzerk di sanırım kesmiorum yanımdan geçio inadına gleio dalıo 50 kere kesilio şimdide rütbeyi yaparım dio D D karizma alırken dalarsan yaparsın yenilen pehlivan güreşe doymaz artık atasözü oldu konu yeter seni yerin dibine sokmam 1 süre sonra sıkıo amacın neyse açıkça söle kıskanıosan yardımcı olam
Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sevinebilmek, sağlam bir karakter gerektirir.
bu sende yok helper bu yüzden çok konuşman kendini rezil etmendir en büyüklerin dostuda çok olur düşmanıda
Sölettirme daha bana elim arıo artık yerin dibine soksam sen yüzsüzsün belli uraştırma daha beni ..!!!
Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun
Herif kendini kral sanmış Çok konuşuo sanki kendi adam ya Kholpashalixzerk di sanırım kesmiorum yanımdan geçio inadına gleio dalıo 50 kere kesilio şimdide rütbeyi yaparım dio D D karizma alırken dalarsan yaparsın yenilen pehlivan güreşe doymaz artık atasözü oldu konu yeter seni yerin dibine sokmam 1 süre sonra sıkıo amacın neyse açıkça söle kıskanıosan yardımcı olam
Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sevinebilmek, sağlam bir karakter gerektirir.
bu sende yok helper bu yüzden çok konuşman kendini rezil etmendir en büyüklerin dostuda çok olur düşmanıda
Sölettirme daha bana elim arıo artık yerin dibine soksam sen yüzsüzsün belli uraştırma daha beni ..!!!
En büyüklerin dostuda çok olur düşmanıda Sizmisiniz En büyük Şifa Şifa Parasına ws atılır . + Basma gelmeden önce her klasla atardım .Şimdi şifacı savaşçıya karşı zaten hükmen galip .En Büyüklerdenseniz görelim .Kp Karın doyurmuyor gençler.
Büyüklük vs ile oluyorsa , bu oyunun en büyükleri Serruh Electropower choosensxkrall buna itirazın olmasın , çünkü meranda en çok vs kazanan adamlar bunlar ( yiğidi öldür hakkını yeme )
Sağlamsan kıyametx gibi büyücüde kesersin , reverence gibi savascıda kesersin . sadece kendi sınıfını kesmen seni en iyi yapmıyor . Son güncellemeden sonra savascı kesmek imkansız diyen şifadan gramcık anlamayan arkadaşlar var savascıya karşı hersey max hasar mı ? bunu kendinize bi sorun sonra şifaya girip parasına vs diyin. Bu arada yaş olayna girmişsin , ben seni tanıyorum manisa turgutluda otuyorsun yaşın 18 varmıydı neyse ben öğrenirim onuda.Büyüklük vs ile olmaz mütevazilikle alçakgönüllülükle olur. Choosenxmannaq tı sanırsam kralın şifacını kestin diye harbi uçmuşsun sen senin gibi bir zaman parlayıp çok sönen oldu hepsini erken öttükleri için
Kim sölüor helperde bunu bilmior sanırım savaşçı en iyi karakter şifada keser D D büyüde latif olması yeterli bu yüzden biliorsan konuş feyzalsınlar bilmiorsan sus adam sansınlar yeter valla elim yoruluor bu adama durmadan laf geçiriorum artık yeter yüzsüz herif
Kristalxsuveyda yazdı:Büyüklük vs ile oluyorsa , bu oyunun en büyükleri Serruh Electropower choosensxkrall buna itirazın olmasın , çünkü meranda en çok vs kazanan adamlar bunlar ( yiğidi öldür hakkını yeme )
Sağlamsan kıyametx gibi büyücüde kesersin , reverence gibi savascıda kesersin . sadece kendi sınıfını kesmen seni en iyi yapmıyor . Son güncellemeden sonra savascı kesmek imkansız diyen şifadan gramcık anlamayan arkadaşlar var savascıya karşı hersey max hasar mı ? bunu kendinize bi sorun sonra şifaya girip parasına vs diyin. Bu arada yaş olayna girmişsin , ben seni tanıyorum manisa turgutluda otuyorsun yaşın 18 varmıydı neyse ben öğrenirim onuda.Büyüklük vs ile olmaz mütevazilikle alçakgönüllülükle olur. Choosenxmannaq tı sanırsam kralın şifacını kestin diye harbi uçmuşsun sen senin gibi bir zaman parlayıp çok sönen oldu hepsini erken öttükleri için
bence bu laf herşeye bedel
Choosensxkralıda keserim Şerruhuda var mı başka derdin ? senide 10 *0 kestim yine keserim çok ağzın laf yapmasın oyununa bak süveyda :mrgreen:
Reverin savaşçı ws leri attığını nereden gördün. O da benım gıbı + basma geldıgı ılk gunden berı ciddi savaşçı ws leri atmıyor. + basma gelmeden önce bolgeden klandan Kıyametx gıbı: Parasına ws atılır sınıf farketmez diyordum hıc mı rastlamadın ?
Benim dostum olacak insanı ben seçerm sen değil . aynı klandayız diye dost mu olduk ??
Kendimi övmeyi sevmiyorum ama şifacı klasında ıtırazı olan buyursun gelsın . Meranda adı duyulmuş birçok şifacının özelıne bızzat teklıf ettım . Atanlar olduğu gıbı Öylesıne denemelık dıyenlerde cok oldu . Hatta teklıf edenlere ws'yi kabul ettiğimde kaçanlarda oldu .
Büyüklük dost ile oluyorsa Kıyametx Şah Sway ın üstüne adam tanımam . KLANIMDA OLAN HERKEZ DE DOSTUM DEĞİL Kİ BAŞARILARINA SEVİNEYİM.AYNI BENİM WS KAZANDIĞIMDA YADA DEĞERLİ MADEN ÇEKTİĞİMDE SENİN SEVİNMEDİĞİN GİBİ .
Seko'ya gelince ... Senin tek derdin ZeRK İle seni beklemediğin zamanda ve yerde kesmem .Üzülme çocuk ,klandasın ve seni kesmek de benim hakkım.Kabullensen iyi olacak .Ha Birde lonca konusunda aldığın cevabı unutma ve hırsını benden çıkarmaya çalışmaktan vazgeç Çünkü seviyende bi adam değilim.