Benim fikrime gelince Esatı herkez tanıyor.100 küdret ile yenilecek birisi değil .
Max kudret kullanmadan 100 kudretinle kesmende şaşırtıcı
ŞaHxFaeX Vs IIEsatII [SON Konu Ve Kazanan ]
Re: ŞaHxFaeX Vs IIEsatII [SON Konu Ve Kazanan ]
Max Kudretin GÖrevi Özelleigini Söyler Misin Dostum Lütfen . ?TAKVA yazdı:Benim fikrime gelince Esatı herkez tanıyor.100 küdret ile yenilecek birisi değil .
Max kudret kullanmadan 100 kudretinle kesmende şaşırtıcı
Dipnot: Kuzenmde Max kudretsiz 100 kudretle yeniodu Geri cekildi. Klandan Bölgeden Havalı Uslub kullanmakla İyi Sifa olunmuyor
İyi Forumlar.
FaexII & ŞaHxFaeX
FaeX™
FaeX™
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bilinç altına yerleştirdigin bu fikir seni konum sahibi yapmaz.Yaşının kaç oldugu hiç fark etmez bu kuklacı çok gördü yaşıyla kişiliğinin ters orantılı oldugu kişileri.ISTANBULFATIHI yazdı:kerim73 yazdı:Sen Artık Su YÖnetici Uslubunu Bİraksan Güzel Olmaz mıISTANBULFATIHI yazdı:FaexII yazdı:ZateN Böyle Yapıcagınızı Bİliyordum . Tebrik etmek Bu kadar zormuşISTANBULFATIHI yazdı:Vs öncesi belirlenen kurallar konulmuş ise buna uyulması gerekmektedir. Yendiğini herhalükarda kabul ediyorsan binlerce sana tebrikler , kingNeyse Demogoloji yaratmak istemem. İsterseniz ben burdayım. Ama O IIEsatII Karakteri degil ABiniz Yaslıkurt veya Kralınız Gelse Kesemez.
.
Türkçen zayıf mı barış ?
Tebrik ediyorum dedim , ayrıca abimiz falan da yok , lütfen genel konuşma ! Buna oradan değil , özelden irtibata geç. Benim kimseyle bir sıkıntım yok . Sıkıntı yaratmak istemiyorsanız yazımı alıntı yapıp cevap vermeyin. Kişisel sorunlarınızı bir başka kişiye bağlamanız karakterik özelliğinizi gösterir.
Lütfen yazıma alıntı yapıp tartışma ve kişisel sorunlarınızı yansıtmayınız.
İyi Forumlar,İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİYasından Büyük Davranma Tebrikini Sergilediysen Sus.
Bu Uslubla Kendine Konum Yaratmaya Calısma Yasın Tutmuyor Genc.
Tebrikler Kuzenm.
Haha![]()
Bu yazını yazarken kaç saat düşündün ? Neden mi ; Konunun yöneticilkle ne alakası var anlamak güç ?
Allaha şükürler olsun okulum bitti , sınavlarım yok. Devlet Hastahanesinde , Bilgi işlem'de çalışmaktayım. Sanıyorum bu bilgiler yaşımın ne olduğunu sana çağrıştırır.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Ben buna seni örnek gösterebilirim . Neden mi ?
-Teşekkür mesajımı yöneticilik le bağdaştıran.
-Benim senile hiçbir ilgim ve bağım olmadan bana sataşman
-Olayı tartışmaya bağlaman
-Sana soru sorulmadan cevap vermen..
vs. gibi nedenlerle sıralandırabilirim.
Konunun kapanması , Faex'i tebrik ediyorumİyi Forumlar,İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
-Teşekkür mesajımı yöneticilik le bağdaştıran.
-Benim senile hiçbir ilgim ve bağım olmadan bana sataşman
-Olayı tartışmaya bağlaman
-Sana soru sorulmadan cevap vermen..
vs. gibi nedenlerle sıralandırabilirim.
Konunun kapanması , Faex'i tebrik ediyorumİyi Forumlar,İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
her 2 tarafıda tebrık ederım alt tarafı bı oyun bu kadar uzatmayın bi vs i,FeaX senıde ayrı tebrık edıorum 99 kudretle kesmıssın galıba,pantLon konusuna gelınce feax doru soyluor fazladan olan pantı ben satmıstım ona mesmer solucan

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Esat'ı Faexle çene çalabilecek cesareti gösterdiği için tebrik ediyorum..(Zamanında ben de denemiştim fakat sahtekarlıkta master yapmış bu beni aşıyor..)
Ayriyeten hiçbir hareketinde doğallıktan eser bulunmayan ISTANBULFATIHI'ne bunu nasıl sürdürebildiğini sormak istiyorum
Ysrough.. (Eski bir Kuklacı oyuncusu..)
Ayriyeten hiçbir hareketinde doğallıktan eser bulunmayan ISTANBULFATIHI'ne bunu nasıl sürdürebildiğini sormak istiyorum
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tebrikler barış , artık tartışmaya veya yok bunun için yok şunun için yendin gibisinler saçma geliyor fark ortada
Sadece Tebrik eden birine '' sen şifaya biliyor musun '' demen biraz garibime gitti esat ?
Sadece Tebrik eden birine '' sen şifaya biliyor musun '' demen biraz garibime gitti esat ?
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
:arrow:ysrough yazdı:Esat'ı Faexle çene çalabilecek cesareti gösterdiği için tebrik ediyorum..(Zamanında ben de denemiştim fakat sahtekarlıkta master yapmış bu beni aşıyor..)
Adam samsunlu olduğunu nasıl belli ediyor ya
Lilreb