Yorum atma (Sadece görüşüm)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ABDMASTER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yorum atma (Sadece görüşüm)

Mesaj gönderen ABDMASTER »

Neden Ben Belki Klana Girdim Adam Bekliyorum, Gidicem Belki Sığınağa Gidiceem ,

Belki Haklısındır Savasmak Mecbur Ama Musait Değildir .

gecen Mesela Lodosların ordayım Meteorda 45 Lwl'im 49 Şifacı Geçiyor zehir attı Sonra Ölmeye baslayınca Arkaasını Cagırdı Karizma Gitti vb. Maden Cekene Elleme, Oturuyorsa Elleme , Savasmıyorum Diyorsa Elleme , Karizma 0 'sa Elleme

Hadi Diyelim Yaptın Aç Gözlü Olursun

0 Karizmalı adamdan ne İstersin =) Sonra Küfür Eder Banlanır 3 Gün Sonra Dewam .
Menekse Elmas Satılır ...
40 Seviye üstü Bilge Tek İtem Alınır
Bilge Ayakkabı
Bilge Eldiven
Bilge Asa
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Dboy yazdı:CanTanesi burdan item yansıtılıyo mu :D hayır o dizdiğin şifayı burdan da yansıt :D

Adamı kutlaman gerekirken , yaptığın şeylere bak.

Ayrıca başka bir yorumunda , kesiliyorsun o zaman eziksin gibisinden birşey yazmışsın.

Ama şunu unutmuşsun ;

Sen oyunun en güçlü oyuncusu vs. olsan bile Game Master ve ya oyunun getirdiği bir hata ( Ki onda bile tesla kürelerine vs. ölüyorlar. ) haricinde 2 bilemedin 3 kişiye kesilirsin. Ortada bir eşitlik yokken kime ne ezikliğinden bahsetmeye çalışıyorsun ? Güçlü olmanın tek güzel yanı , oyunda sıkıntı çekmeden adapte olabilmen ve dost bilebilmen. En kötü yanı ; bu dostların yanında düşmanda kazanmandır. Deneyimlerimden biliyorum :?

Sonuç olarak , güç ile klan savaşında ölmenin hiç bir alakası yoktur. Gün gelir fare yüzünden ölürsün gün gelir 3 kişi tarafından ölürsün. Muhammed Ali'nin de dediği gibi bu bir oyun. .

İyi forumlar.
En son Rocnqpung tarafından 22 Nis 2011 21:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Dboy yazdı:ne kirletiyosun kanki yazışma kanallarını :D zaten ölüyosan itemlerin çöptür dimi dimi dimi zaten iyiysen item yansıtmana bile gerek kalmaz :D kime neyi ispatlamaya calısıyon :D

Bu yorumunda yukarıda bahsettiğim . Aynı mesaj alanına 2 mesajıda alıntı yapamıyorum.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Masterlid yazdı:
Ulen +15 Yaş Sınırı Diyorsun 50 Yaşındasın Sanki . Hala Baba Parası Yiyorsun Ne Konuşuyorsun Boşuna ? Çokmu Büyüksün Çokmu Biliyorsun Herşeyi ? Siz 2 Kişi 1 Kişiyi Keserken Sancağa Sokarken İyi , Biz Size Dalınca Kesince Sorun Olsun Öylemi. CELAL Bırak Uğraşma Şunlarla Değmez ;)
Çocuğum varken baba parası yiyecek kadar düşük değilim senin gibi! şu saate kadar oyuna para yatırmadım inşAllah'da yatırmam ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bozkurt »

Esadullah yazdı:
Masterlid yazdı:
Ulen +15 Yaş Sınırı Diyorsun 50 Yaşındasın Sanki . Hala Baba Parası Yiyorsun Ne Konuşuyorsun Boşuna ? Çokmu Büyüksün Çokmu Biliyorsun Herşeyi ? Siz 2 Kişi 1 Kişiyi Keserken Sancağa Sokarken İyi , Biz Size Dalınca Kesince Sorun Olsun Öylemi. CELAL Bırak Uğraşma Şunlarla Değmez ;)
Çocuğum varken baba parası yiyecek kadar düşük değilim senin gibi! şu saate kadar oyuna para yatırmadım inşAllah'da yatırmam ;)

Esedullah isimli arkadaş 16 yaşındadır.Bilginize Her Yazdığına inanmayın beyler...(Yakında Fotosunuda Koyarım)

http://www.facebook.com/malibarisan

Bu da Facebook adresi ikv de ortak arkadaşlarım sayesınde buldum.Üçkağıtçının Teki Önüne Geleni Listesine Eklemiş 1700 kişi var yaklaşık ve nerdeyse hiçbirini tanımıyordur.

Zamanında Amcasının Oğlu Olan Menzilli Kıtmır (Hüseyin Dörtkardeş) ile çou kişiyi dolandırmışlardır meranda araştırınız.Neden Meran Sunucusundan Kovulduklarını da :?:
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Bence boş bır tartısma kesıılırsın yenıden canlan a tıklarsın kalkarsın gıden ucbes kurus paran bırde ors paran olur yanına ne kear kalır Canını sıktıgın kalır bence oyunun tadını cıkar.Türkx.....locasından bırkac kısı toplanıp arz sancafa gelıyorlar ve sancakta savunmasız duran Fare adamıı kesıyorlar sonrada bolgeden pert falan yazıyorlar ve bende sancakta otursam arkadasımla sohbet etsem benıde kesıyorlar ve sesımı cıkarmıyorum.Belkı (cocuklar) bu sekılde eylenmesını bılıyorlar yanı benı tutup cocukla cocuk olup anasına avradına vb lerı kısılerıne kufurmu edem karızmam gıttıyse 2 saat sonra tekrar gelır onumu dert edıcem

Bence oyunun tadını cıkarın.

ExxR
Kullanıcı avatarı
DragonKnife
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DragonKnife »

Bugün maden çekecektim gittim madeni çekmeye ben önce bir "Lodos Üyesi" Çekmişti madenin yanında oturudum.
Bekliyordum kaynak yenilensin çekeyim diye derken 3 "Lodos Üyesi"Geldi bana saldırmaya başladılar.
Birinin adı "Kiliseİmamı" Birininki ise "..........Varrior" Tam hatırlayamadım.
Durun lütfen dedim dinlemiyorlar dalıyorlar mecburi olarak "Antrepo"ya kaçmak zorunda kaldım. :evil:
İsim:TolgaBarış
Klan:Arz'ın Çocukları
Lonca:Kanunixx
Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49)
Sunucu:Tılsım

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Bakıyorumda milletin düşmanı olmuşum, demekki zamanında çok koymuşum demi Nefer :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Bozkurt »

nefer zamanında çok koymuş anlaşılan dilinden düşüremıyon gavsıye benzemez çarpar aman azına alırken abdestini tazele
www.loncabeta.org
kurban63
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kurban63 »

Bozkurt yazdı:nefer zamanında çok koymuş anlaşılan dilinden düşüremıyon gavsıye benzemez çarpar aman azına alırken abdestini tazele

rauf abi boşver be herşey abdestle bitmiyor zaten

Konu Kilit Nerden Nereye
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön

SEYDA HZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön