Dboy yazdı:CanTanesi burdan item yansıtılıyo mu hayır o dizdiğin şifayı burdan da yansıt
Adamı kutlaman gerekirken , yaptığın şeylere bak.
Ayrıca başka bir yorumunda , kesiliyorsun o zaman eziksin gibisinden birşey yazmışsın.
Ama şunu unutmuşsun ;
Sen oyunun en güçlü oyuncusu vs. olsan bile Game Master ve ya oyunun getirdiği bir hata ( Ki onda bile tesla kürelerine vs. ölüyorlar. ) haricinde 2 bilemedin 3 kişiye kesilirsin. Ortada bir eşitlik yokken kime ne ezikliğinden bahsetmeye çalışıyorsun ? Güçlü olmanın tek güzel yanı , oyunda sıkıntı çekmeden adapte olabilmen ve dost bilebilmen. En kötü yanı ; bu dostların yanında düşmanda kazanmandır. Deneyimlerimden biliyorum :?
Sonuç olarak , güç ile klan savaşında ölmenin hiç bir alakası yoktur. Gün gelir fare yüzünden ölürsün gün gelir 3 kişi tarafından ölürsün. Muhammed Ali'nin de dediği gibi bu bir oyun. .
İyi forumlar.
En son Rocnqpung tarafından 22 Nis 2011 21:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Ulen +15 Yaş Sınırı Diyorsun 50 Yaşındasın Sanki . Hala Baba Parası Yiyorsun Ne Konuşuyorsun Boşuna ? Çokmu Büyüksün Çokmu Biliyorsun Herşeyi ? Siz 2 Kişi 1 Kişiyi Keserken Sancağa Sokarken İyi , Biz Size Dalınca Kesince Sorun Olsun Öylemi. CELAL Bırak Uğraşma Şunlarla Değmez
Çocuğum varken baba parası yiyecek kadar düşük değilim senin gibi! şu saate kadar oyuna para yatırmadım inşAllah'da yatırmam
Ulen +15 Yaş Sınırı Diyorsun 50 Yaşındasın Sanki . Hala Baba Parası Yiyorsun Ne Konuşuyorsun Boşuna ? Çokmu Büyüksün Çokmu Biliyorsun Herşeyi ? Siz 2 Kişi 1 Kişiyi Keserken Sancağa Sokarken İyi , Biz Size Dalınca Kesince Sorun Olsun Öylemi. CELAL Bırak Uğraşma Şunlarla Değmez
Çocuğum varken baba parası yiyecek kadar düşük değilim senin gibi! şu saate kadar oyuna para yatırmadım inşAllah'da yatırmam
Esedullah isimli arkadaş 16 yaşındadır.Bilginize Her Yazdığına inanmayın beyler...(Yakında Fotosunuda Koyarım)
Bu da Facebook adresi ikv de ortak arkadaşlarım sayesınde buldum.Üçkağıtçının Teki Önüne Geleni Listesine Eklemiş 1700 kişi var yaklaşık ve nerdeyse hiçbirini tanımıyordur.
Zamanında Amcasının Oğlu Olan Menzilli Kıtmır (Hüseyin Dörtkardeş) ile çou kişiyi dolandırmışlardır meranda araştırınız.Neden Meran Sunucusundan Kovulduklarını da :?:
Bence boş bır tartısma kesıılırsın yenıden canlan a tıklarsın kalkarsın gıden ucbes kurus paran bırde ors paran olur yanına ne kear kalır Canını sıktıgın kalır bence oyunun tadını cıkar.Türkx.....locasından bırkac kısı toplanıp arz sancafa gelıyorlar ve sancakta savunmasız duran Fare adamıı kesıyorlar sonrada bolgeden pert falan yazıyorlar ve bende sancakta otursam arkadasımla sohbet etsem benıde kesıyorlar ve sesımı cıkarmıyorum.Belkı (cocuklar) bu sekılde eylenmesını bılıyorlar yanı benı tutup cocukla cocuk olup anasına avradına vb lerı kısılerıne kufurmu edem karızmam gıttıyse 2 saat sonra tekrar gelır onumu dert edıcem
Bugün maden çekecektim gittim madeni çekmeye ben önce bir "Lodos Üyesi" Çekmişti madenin yanında oturudum.
Bekliyordum kaynak yenilensin çekeyim diye derken 3 "Lodos Üyesi"Geldi bana saldırmaya başladılar.
Birinin adı "Kiliseİmamı" Birininki ise "..........Varrior" Tam hatırlayamadım.
Durun lütfen dedim dinlemiyorlar dalıyorlar mecburi olarak "Antrepo"ya kaçmak zorunda kaldım. :evil:
İsim:TolgaBarış Klan:Arz'ın Çocukları Lonca:Kanunixx Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49) Sunucu:Tılsım