Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Benim fikrim ;

29 Levellerde bulunan şaheserler ; Islık çalan , Anka , İnat Kıran
39 Levellerde bulunan şaheserler ; [Şaheser yok] Ancak , 39 level'e ait değişik tarzda silahlar bulunmaktadır.
49 Levellerde bulunan şaheserler ; Ecel getiren , Latif , Ejder Asa , Ashabı Kehf.
59 Levellerde bulunan şaheserler ; (Tahminim , Özel şaheserler gelmeyecek ve 49 levellerdeki şaheserlerimiz ile birlikte 59 levellere uygun çeşitli silahlar gelecek ).

Bu sözlerime mütakiben çemberlitaşta gelecek olan silahların üretmiş olduğumuz şaheserlerden daha zayıf olacağının düşüncesindeyim.

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Yönetim bunu yaparsa isyan çıkar.
Açılacak konuları yazayım..
1. Madenlerde sabahladık çöp oldu
2. Emeklerimizi çöpe attınız
3. Tabi yeni öneriler
4. Oyunu Bırakıyorum.
5. Gmlere küfür dolu konular

Gibi konular açılır..

Ayrıca şöyle bir düşüncem de var;
Şaheseri olanlar için yeni bir reçete....

Örnek : Ejder Asa x1
Kadim x2

Örnek : Latif x1
Kadim x2

Tabi reçeteler kabarık olur o ayrı :D

Şaheser olmayanlar için de reçete olur ama daha zor olur.
Kadim x3
Mavi kaya x5
Menekşe x7

Gibi.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Resmini koymak isterdim fakat yasak. Yeni maden ve şaheserlerin simgelerine şuradan bakabilirsiniz;

Bilgisayarım :arrow: Yerel Disk C :arrow: Sobee :arrow: Base :arrow: ui :arrow: "userinterface"
Sağ alttaki simgeler..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

Arkadaşlar çemberlitaş ile gelecek olan yeni efsunlu silahlar var ama reçete ile ama boss şeflerden düşecek orası kesin değil ama ejder gibi olacağını sanmıyorum görüntüleri fuarda görmüştür hepiniz bi bayanın elinde tutmuş olduğu asa vardı yeni gelecek olan silahların o tarz olacağı fikrindeyim ama sadece fizikselse fiziksel elektirikse elektirik yani 2 efsunu bi arada olamayacağı kanaatindeyim şölede olabilirr yeni gelen efsunlular şu anki + basılmış tarzdada düşebilir ama parlayacağını sanmıyorum... bunlar alıntı çalıntı değildir sadece kendi fikirlerim

Herkese İyi Formlar
İyi Oyunlar...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

JouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Resmini koymak isterdim fakat yasak. Yeni maden ve şaheserlerin simgelerine şuradan bakabilirsiniz;

Bilgisayarım :arrow: Yerel Disk C :arrow: Sobee :arrow: Base :arrow: ui :arrow: "userinterface"
Sağ alttaki simgeler..
.dds uzantılı bi dosyayı nasıl açıcaz :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen wsyegel »

RoneeY yazdı:
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ..?

Çemberlitaş'ın gelmesiyle yeni şaheserler gelecek.

Siz olsaydınız ejder asa üretirmiydiniz yoksa üretime harcayacağınız parayı saklarmıydınız?
Fikirlerinizi Bekliyorum ..!
bence üretme. bende ecel üretcektim, geçen hafta vazgeçtim. bekliyelim görelim. hem piyasa da düşer kardeşim ;)
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Tokerx yazdı:
JouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..

Sağ alttaki simgeler..
Ben Nero PhotoSnap Viewer adlı programla açıyorum. İnternetten bulup indirebilirsin..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

JouRney yazdı:
Tokerx yazdı:

Sağ alttaki simgeler..
Ben Nero PhotoSnap Viewer adlı programla açıyorum. İnternetten bulup indirebilirsin..
Baktım ama öyle bir program bulamadım özelden linkini atarsan sevinirim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

KaraXHayalet yazdı:Baktım ama öyle bir program bulamadım özelden linkini atarsan sevinirim
Nero Start Smart programını kurarken bazı Nero eklentileri (Nero PhotoSnap Viewer) de kuruyor.
Ben internetten indirmedim yani. Ama araştırayım bulursam veririm linkini. Hiç olmadı resmi JPEG formatını çevirip özelden yollarım resmi.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Sağ alttaki simgeler..
Arkadaşlar resim " dds " uzantılıdır. Windows Resim Görüntüleyici ile görüntülenemiyor.
Program gerekiyor bu resimleri açmak için. Uğraşmanıza gerek yok, görmek isteyen varsa özel mesaj atsın bana.

Not : Resimlerin forum içerisinde paylaşımı yasak. O yüzden Özel Mesaj.
En son JouRney tarafından 19 Nis 2011 14:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön