Benim fikrim ;
29 Levellerde bulunan şaheserler ; Islık çalan , Anka , İnat Kıran
39 Levellerde bulunan şaheserler ; [Şaheser yok] Ancak , 39 level'e ait değişik tarzda silahlar bulunmaktadır.
49 Levellerde bulunan şaheserler ; Ecel getiren , Latif , Ejder Asa , Ashabı Kehf.
59 Levellerde bulunan şaheserler ; (Tahminim , Özel şaheserler gelmeyecek ve 49 levellerdeki şaheserlerimiz ile birlikte 59 levellere uygun çeşitli silahlar gelecek ).
Bu sözlerime mütakiben çemberlitaşta gelecek olan silahların üretmiş olduğumuz şaheserlerden daha zayıf olacağının düşüncesindeyim.
ISTANBULFATİHİ
Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Çemberlitaş ile [Ejder Asa] ..?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Yönetim bunu yaparsa isyan çıkar.
Açılacak konuları yazayım..
1. Madenlerde sabahladık çöp oldu
2. Emeklerimizi çöpe attınız
3. Tabi yeni öneriler
4. Oyunu Bırakıyorum.
5. Gmlere küfür dolu konular
Gibi konular açılır..
Ayrıca şöyle bir düşüncem de var;
Şaheseri olanlar için yeni bir reçete....
Örnek : Ejder Asa x1
Kadim x2
Örnek : Latif x1
Kadim x2
Tabi reçeteler kabarık olur o ayrı
Şaheser olmayanlar için de reçete olur ama daha zor olur.
Kadim x3
Mavi kaya x5
Menekşe x7
Gibi.
Açılacak konuları yazayım..
1. Madenlerde sabahladık çöp oldu
2. Emeklerimizi çöpe attınız
3. Tabi yeni öneriler
4. Oyunu Bırakıyorum.
5. Gmlere küfür dolu konular
Gibi konular açılır..
Ayrıca şöyle bir düşüncem de var;
Şaheseri olanlar için yeni bir reçete....
Örnek : Ejder Asa x1
Kadim x2
Örnek : Latif x1
Kadim x2
Tabi reçeteler kabarık olur o ayrı
Şaheser olmayanlar için de reçete olur ama daha zor olur.
Kadim x3
Mavi kaya x5
Menekşe x7
Gibi.
Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Resmini koymak isterdim fakat yasak. Yeni maden ve şaheserlerin simgelerine şuradan bakabilirsiniz;
Bilgisayarım :arrow: Yerel Disk C :arrow: Sobee :arrow: Base :arrow: ui :arrow: "userinterface"
Sağ alttaki simgeler..
Resmini koymak isterdim fakat yasak. Yeni maden ve şaheserlerin simgelerine şuradan bakabilirsiniz;
Bilgisayarım :arrow: Yerel Disk C :arrow: Sobee :arrow: Base :arrow: ui :arrow: "userinterface"
Sağ alttaki simgeler..
2009-2013
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
Arkadaşlar çemberlitaş ile gelecek olan yeni efsunlu silahlar var ama reçete ile ama boss şeflerden düşecek orası kesin değil ama ejder gibi olacağını sanmıyorum görüntüleri fuarda görmüştür hepiniz bi bayanın elinde tutmuş olduğu asa vardı yeni gelecek olan silahların o tarz olacağı fikrindeyim ama sadece fizikselse fiziksel elektirikse elektirik yani 2 efsunu bi arada olamayacağı kanaatindeyim şölede olabilirr yeni gelen efsunlular şu anki + basılmış tarzdada düşebilir ama parlayacağını sanmıyorum... bunlar alıntı çalıntı değildir sadece kendi fikirlerim
Herkese İyi Formlar
İyi Oyunlar...
Herkese İyi Formlar
İyi Oyunlar...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.dds uzantılı bi dosyayı nasıl açıcazJouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Sağ alttaki simgeler..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
bence üretme. bende ecel üretcektim, geçen hafta vazgeçtim. bekliyelim görelim. hem piyasa da düşer kardeşimRoneeY yazdı:Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ..?
Çemberlitaş'ın gelmesiyle yeni şaheserler gelecek.
Siz olsaydınız ejder asa üretirmiydiniz yoksa üretime harcayacağınız parayı saklarmıydınız?
Fikirlerinizi Bekliyorum ..!
ah güzel eski ikv'li günler...
Ben Nero PhotoSnap Viewer adlı programla açıyorum. İnternetten bulup indirebilirsin..Tokerx yazdı:.dds uzantılı bi dosyayı nasıl açıcazJouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Sağ alttaki simgeler..
2009-2013
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Baktım ama öyle bir program bulamadım özelden linkini atarsan sevinirimJouRney yazdı:Ben Nero PhotoSnap Viewer adlı programla açıyorum. İnternetten bulup indirebilirsin..Tokerx yazdı:.dds uzantılı bi dosyayı nasıl açıcazJouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Sağ alttaki simgeler..
Nero Start Smart programını kurarken bazı Nero eklentileri (Nero PhotoSnap Viewer) de kuruyor.KaraXHayalet yazdı:Baktım ama öyle bir program bulamadım özelden linkini atarsan sevinirim
Ben internetten indirmedim yani. Ama araştırayım bulursam veririm linkini. Hiç olmadı resmi JPEG formatını çevirip özelden yollarım resmi.
2009-2013
Arkadaşlar resim " dds " uzantılıdır. Windows Resim Görüntüleyici ile görüntülenemiyor.JouRney yazdı:Çemberlitaş ile gelecek Şaheser eşyaların simgeleri İKV dosyalarına konulmuş. Çok harika gözüküyor..
Sağ alttaki simgeler..
Program gerekiyor bu resimleri açmak için. Uğraşmanıza gerek yok, görmek isteyen varsa özel mesaj atsın bana.
Not : Resimlerin forum içerisinde paylaşımı yasak. O yüzden Özel Mesaj.
En son JouRney tarafından 19 Nis 2011 14:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013