DiSMoTi yazdı:
Ekmek elden su gölden yaşıyorsunu demişsinde benim param ekmek elden su gölden olsaydı elimde ejderim sırtımda zırhım olurdu ama elimde nitrojen görev itemi diş var.Sen düşün kardeşim düşünmeden konuşuyorsun ve şunu söyliyim sölemeden edemiyecem benim LeoNaR la bi tanışmışlıgım yok yolda gördümmü selam veririm o kadar haa şimdi diyeceksin madem tanımıyorsun neden böyle konuşuyorsun açıklıyım:Adamın charı calınmış yardım etmeye çalışıyorum.Ama senin kas kafanın anlıyacagını sanmam.Ve ahmet'i betadan beri görüyorum oyunda hal ve hareketleri gayet efendice ve şimdiye kadar hiçbir yamugunu görmedigim için böyle konuşuyorum.
Ne betası lan arkadaş herkes betacı oldu madem betada bu kadar adam varıdı biz niye görmüyoduk Bizde diyozki kafası basmayan sensin bu heriflerin charları ayda bir soyulur . Bak sayıyorum Tala , McKerem , Leonar bu adamlar genelde ayda bir soyulurlar . Üstünden 2 gün geçmez charı geri alırlar . Bakarsın soyulan charlar soyulmamış gibi gezeler ortalıkta . Şimdi betadan beri gördügün adamı ve seni ben hiç görmedim betadan beri görüyormuş hangi beta bu ? Bunları soyanlarda salak diyorum ne şifre degiştiriyorlar ne charları siliyorlar . Yada bizimkiler bu işlerden iyi anlıyorlar şifreleri anında geri buluyorlar . Adam yasak olan işleri yapıyor daha sonra charım soyulmuştu . Faso fiso işler faso fiso betacılar sizi
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
DiSMoTi yazdı:
Ekmek elden su gölden yaşıyorsunu demişsinde benim param ekmek elden su gölden olsaydı elimde ejderim sırtımda zırhım olurdu ama elimde nitrojen görev itemi diş var.Sen düşün kardeşim düşünmeden konuşuyorsun ve şunu söyliyim sölemeden edemiyecem benim LeoNaR la bi tanışmışlıgım yok yolda gördümmü selam veririm o kadar haa şimdi diyeceksin madem tanımıyorsun neden böyle konuşuyorsun açıklıyım:Adamın charı calınmış yardım etmeye çalışıyorum.Ama senin kas kafanın anlıyacagını sanmam.Ve ahmet'i betadan beri görüyorum oyunda hal ve hareketleri gayet efendice ve şimdiye kadar hiçbir yamugunu görmedigim için böyle konuşuyorum.
Ne betası lan arkadaş herkes betacı oldu madem betada bu kadar adam varıdı biz niye görmüyoduk Bizde diyozki kafası basmayan sensin bu heriflerin charları ayda bir soyulur . Bak sayıyorum Tala , McKerem , Leonar bu adamlar genelde ayda bir soyulurlar . Üstünden 2 gün geçmez charı geri alırlar . Bakarsın soyulan charlar soyulmamış gibi gezeler ortalıkta . Şimdi betadan beri gördügün adamı ve seni ben hiç görmedim betadan beri görüyormuş hangi beta bu ? Bunları soyanlarda salak diyorum ne şifre degiştiriyorlar ne charları siliyorlar . Yada bizimkiler bu işlerden iyi anlıyorlar şifreleri anında geri buluyorlar . Adam yasak olan işleri yapıyor daha sonra charım soyulmuştu . Faso fiso işler faso fiso betacılar sizi
Ben Ahmet'in charının her ay soyuldugunu hiç duymuyorum nedense.Yani diyelimki yasak işleri yapıyor.Bundan sanane ne,merak ettim valla hep mesaj yazıyorsun
DiSMoTi yazdı:
Ben Ahmet'in charının her ay soyuldugunu hiç duymuyorum nedense.Yani diyelimki yasak işleri yapıyor.Bundan sanane ne,merak ettim valla hep mesaj yazıyorsun
Mecazen denilmiş bir söz gerçi forumada göz atsan bu 3 isimden başka soyulan pek görmezsin arada sırada çıkar başkaları . Ne demek sanane herif çıkar elde etcek bizde izliycez öylemi ? Gerçi bunları bu hale getiren hep yönetim oyunda oyunla ilgili eşyaların satımını yapıcaklar bizde bakacaz milleti dolandırcaklar bizde bakcaz tamam sahibiniz ilgilenmiyor bu işlerle ( yönetim ) ama ben size sahiplik ederim
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Ekmek elden su gölden yaşıyorsunu demişsinde benim param ekmek elden su gölden olsaydı elimde ejderim sırtımda zırhım olurdu ama elimde nitrojen görev itemi diş var.Sen düşün kardeşim düşünmeden konuşuyorsun ve şunu söyliyim sölemeden edemiyecem benim LeoNaR la bi tanışmışlıgım yok yolda gördümmü selam veririm o kadar haa şimdi diyeceksin madem tanımıyorsun neden böyle konuşuyorsun açıklıyım:Adamın charı calınmış yardım etmeye çalışıyorum.Ama senin kas kafanın anlıyacagını sanmam.Ve ahmet'i betadan beri görüyorum oyunda hal ve hareketleri gayet efendice ve şimdiye kadar hiçbir yamugunu görmedigim için böyle konuşuyorum.[/quote]
ahmet betadanmı Bak buna Ben KıçımLa qüLerım Betayı sen ıyı öğren oyLe qeL beta zamanı sevıye sınırı 25 İdi ve tum karakterler silinmişdi. . . . Kuklacıdan eyer en eskileri dıorsan EkoXTeam TncyXteam ve WolfXteam.. ve sayamadıgım daha cok . . . . kişi. . . az koLpaLayın .
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
ah kötürüya,ve yenILmez cetesı zamanında cokmu şey yaptım sıze Bu kadar koydu tala leonar kerem ayda bır soyuluor demıssın .) benım 3. kez soyuLusum bu oyum umrumda degıl artık ha dogu cakalı yazmıssın car sattı oyun parası sattı, evet sattım zamanında hatta sende almıstın benden unutma gerı beyınle oyun bana belkı bıraz bısıler kazandırdı cok sağlam dostluklarımız abılerımız oLdu,maddı yonden sıze kaybettırdı bıze kazandırdı oarası ayrı canyoLdasım demıssın canyoldasımı bana eroL verdı,ve sonra car kayıp boş bır 49 level carın hesapını soruor adam bıze ya haa sunuda dıp not gecıorum ben yenılmezle ıyı arkadaşken,koturuya yenılmeze kuklacınınprensının carından ufaktan maden verıordu adamda cok ya cakmaz daha neler nelerde ben nıye bu kadar dıl dokuorsam neyse by
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
EnSoNxLeonar yazdı:ah kötürüya,ve yenILmez cetesı zamanında cokmu şey yaptım sıze Bu kadar koydu tala leonar kerem ayda bır soyuluor demıssın .) benım 3. kez soyuLusum bu oyum umrumda degıl artık ha dogu cakalı yazmıssın car sattı oyun parası sattı, evet sattım zamanında hatta sende almıstın benden unutma gerı beyınle oyun bana belkı bıraz bısıler kazandırdı cok sağlam dostluklarımız abılerımız oLdu,maddı yonden sıze kaybettırdı bıze kazandırdı oarası ayrı canyoLdasım demıssın canyoldasımı bana eroL verdı,ve sonra car kayıp boş bır 49 level carın hesapını soruor adam bıze ya haa sunuda dıp not gecıorum ben yenılmezle ıyı arkadaşken,koturuya yenılmeze kuklacınınprensının carından ufaktan maden verıordu adamda cok ya cakmaz daha neler nelerde ben nıye bu kadar dıl dokuorsam neyse by
Yav sen ne kadar montofon bir yaratıksın boz ayı bile senden daha insalcıl duruyor Ben doguya maden verdimde adam ondanmı şahaser üretemedi ? Ben maden versem bu adam şahaseri 5 dk da üretemezmiydi ? Daha neler neleri açıklarmısın ? Tala da Kerem de vaktinde aynısını yapardı birisi yok bu TT olduda maden topladıda birisi bu adam küfrediyorda Bir söz söylüyorsan sözünün arkasında durcaksın . Ben bana küfredene her zaman aynı şekilde cvp veririmki zaten keremin resimleri sadece benim yazımı içine aldıgından delil sayılmıyor . Tala nın TT oldu maden topladıgı dedigi olayda ben her zaman maden toplardım ( ee kimden ögrendik ) Şimdi sende başla bakalım nereye kadar sallıycan dur İsmail YK adlı sanatçımız sanaa sallamanda yardımcı olsun
Ha bide adam oyundan kazandıgın 50 bilemedin 100 liraya seviniyor geleydin abi 100 lira lazım ben sana havale ederdim . İşte eksiksiz ikv oyuncu potansiyeli bu malesef şimdi ep fiyatları ucuz ilerde akçe fiyatları arttıgında kimler gidio kimler kalıyor kimler bu oyunun gelişmesini istiyorum deyip para yatırıp oyunu bırakırken karakterini satıyor . Kimler bu oyuna sözde destek verip herşeyi şakşaklayıp iyiden iyiye para harcayıp ilerde bırakırken karakterini satıyor zamanla görcez .
kötürüya
Gene peş peşe yazmak zorunda kalacam ama benim suçum deil düzenleme çok kısa ben ta 1.5 sene belki daha önce dedimki yönetime bi mail attım bakın oyun içerisinde para satımı gündemde bu işler başladı elimde o zaman bir tane resim vardı ki hala duruyor peşine düşülse eminimki hedefede ulaşılacaktı bana geri dönen mail zamanı geçmiş bu resmin resmin zamanın geçip geçmemesi önemli deilki aha bu işler yapılıyor araştırmanızı rica ediyorum yazdıgımıda hatırlıyorum Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama hep dedirtiyorlar
kötürüya
corumLu yakup konunun ebesıne bısıler yaptınız doguyla gene ben oyunu bırakalı cokkkkkk oLdu sadece oyuncuları uyarmak ıcın konu açtım bıLen bıLıor benı agaaa 5 10 lıra ıcın akce satıp mılletı dolandırmama gerek yok bız zamanında parayı goren oyuncularız kerem,TaLa,ben gıbı oyuncular zamanında saten parayı gormus oyuncular nıye mılletı dolandırak ayda bı soyulak benım 3. soyuLusum, sen dogu abınle takılmaya devam et
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
EnSoNxLeonar yazdı:corumLu yakup konunun ebesıne bısıler yaptınız doguyla gene ben oyunu bırakalı cokkkkkk oLdu sadece oyuncuları uyarmak ıcın konu açtım bıLen bıLıor benı agaaa 5 10 lıra ıcın akce satıp mılletı dolandırmama gerek yok bız zamanında parayı goren oyuncularız kerem,TaLa,ben gıbı oyuncular zamanında saten parayı gormus oyuncular nıye mılletı dolandırak ayda bı soyulak benım 3. soyuLusum, sen dogu abınle takılmaya devam et
Sizin gördügünüz paraları ben bayramlarda oyunculara dagıtıyordum gerçi ben sizi üstü üste koyar yetmez bi daha üst üste koyar satın alırım Dogu abim deil senin kadar yaş farkımız yok dostuz biz ben kimseye abi demem 2 kişi dışında ögrenemedinmi
kötürüya