Bak Canım Kardesım Yanlıs Anlama Olmus Olabılır Ama Burası Reel Hayat Degıl Bır Kısının Anlattıklarında Jest Ve Mımıklerıne Bakarak Onun Taşlama veya Konu Üzerince Bir İnce Bir Alay Yaptıgını Anlayasın.BURDA YAZILDIGI GIBI OKUNUR ! Ha Bu Tarz Bir İnce Eleştırı Olacak Konular Cümlenın Sonuna (!) İşareti Getırılır kı Bu Tür Yanlıs Anlasılmanın Önune Geçile Neyse Polemıge Gırmeyecem Kolay Gele...FaunTLeRoy yazdı:Redstrom yazdı:Neyını Anlıcam Bırader Resmen Saçmalamışşın İşte Ötesi Varmı ??[/quotFaunTLeRoy yazdı:sende okuduklarını anla ondan sonra içinde yüklenen düşünceyi kavra ondan sonra cevap yazRedstrom yazdı:Kardeş Oyunu Iyı Incele Derım Savaşçıya Ful Kritik Vursan Yine 2-3 Vuruşta Kesılmez.41 Lvl Buyucude Üzeri Full Dizili Bir Savaşçıyı Kesemez Sırf Konuya Muhalefet Olsun Dıye Mesaj YazmışşınFaunTLeRoy yazdı:Büyücüler zaten savaşçıları 2 vuruşta kesiyordu
üstü dizilmiş 49 lwl bir savaşçıyı
41 lwl ezık bir büyücü zihin tutulması ile kesebiliyordu
çok iyi olmuş ayının gelmesi yoksa savaşçıların vay haline
argo kelime kullanmak istemiyorum ama bilader sen salak mısın
burada büyücüyü savaşçının yerinde düşünsene
Savaşçının üzerine büyücü anlamı yüklemişim sen onu bile anlayamayacak kapasiteye sahipsin
BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!
Re: BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!
Redstrom
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Okuduğunu anlamadıktan sonra (!) koysam ne fark edecek
Burada o yazıyı okuyanların çoğu anlatmak istediğim düşünceyi anlamışlardır sen anlamadıysan (!) koyarak okumayı deneseydin
Burada o yazıyı okuyanların çoğu anlatmak istediğim düşünceyi anlamışlardır sen anlamadıysan (!) koyarak okumayı deneseydin

Bırak polemiğe girme yaFaunTLeRoy yazdı:Okuduğunu anlamadıktan sonra (!) koysam ne fark edecek
Burada o yazıyı okuyanların çoğu anlatmak istediğim düşünceyi anlamışlardır sen anlamadıysan (!) koyarak okumayı deneseydin![]()
ayısına da kangalınada gözcüsünede .....
Benim hiç üstüm yok fiziksel ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 dizili savşaçıyı 100 canda yatırdım
Bizde gb atamıyoruz ama sesimiz çıkıyormu hayır BEYENMEYEN OYNAMASIN.
büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.Grandxtexas yazdı:ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
girmeseniz bile üstünü yücelen dizen full büyüyü kesiyor bunada inkar etme!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
Ayı ile yine giremeyecekTokerx yazdı:büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.Grandxtexas yazdı:ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
Savaşçılar
sadece OKO için

ofansiv moddayken savaşçıların zırhları oldukça düşük fizikselle rahat 5 bin yiyorlar üstü sağlam bir büyücü 4 vuruşta keser çünkü grup bölgelerinden topladığı onca nadide mor itemler zırhlar vb var ayı ile yine giremicek ama yeni itemleri alamayan savaşçılar için yenilik oldu ha büyücü ve şifacılara yeni hayvanlar gelsin savaşçılar orda öle beklesin olur mu öle şey benim savaşçım var ama hiç kullanmıyorum büyücümü kullandığım halde savaşçıları tutuyorum şimdi buraya gelip senin savaşçın var tabi onları savunursun gibi laflar etmeyin.FaunTLeRoy yazdı:Ayı ile yine giremeyecekTokerx yazdı:büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.Grandxtexas yazdı:ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
Savaşçılar
sadece OKO için

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İşi bilen ve üstü sağlam olan her büyücü savaşçıyla vs'lerinde savaşçı ona dokunmadan savaşçıyı çok rahat bir şekilde öldürebilir. Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi bir büyücünün Grup Bölgeleri'ne girmesi çok kolay hele ejder üretmişse daha da kolay. Ama savaşçısı olan oyuncular rastgelirse yada tanıdığı varsa girebiliyor. Bu konuda zaten büyücü savaşçıya göre üstündü, ayı geldi savaşçının avantajı arttı yani birşey değişmemiş oldu.Grandxtexas yazdı:ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
En son streetart34 tarafından 16 Nis 2011 16:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
Benimde savaşçım varTokerx yazdı:ofansiv moddayken savaşçıların zırhları oldukça düşük fizikselle rahat 5 bin yiyorlar üstü sağlam bir büyücü 4 vuruşta keser çünkü grup bölgelerinden topladığı onca nadide mor itemler zırhlar vb var ayı ile yine giremicek ama yeni itemleri alamayan savaşçılar için yenilik oldu ha büyücü ve şifacılara yeni hayvanlar gelsin savaşçılar orda öle beklesin olur mu öle şey benim savaşçım var ama hiç kullanmıyorum büyücümü kullandığım halde savaşçıları tutuyorum şimdi buraya gelip senin savaşçın var tabi onları savunursun gibi laflar etmeyin.FaunTLeRoy yazdı:Ayı ile yine giremeyecekTokerx yazdı:büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.Grandxtexas yazdı:ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
Savaşçılar
sadece OKO için
Ayı da aldım
büyücülere ayı 1000 vuruyor kanatması 500 vuruyor (sanırım bu civarlarda bir şeydi)
şimdi biz savaşçıyı mı keselim ayıyı mı keselim
GB lere gelince
Ofansif savaşçı yine giremeyecek