BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Mesaj gönderen Redstrom »

FaunTLeRoy yazdı:
Redstrom yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:
Redstrom yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:Büyücüler zaten savaşçıları 2 vuruşta kesiyordu
üstü dizilmiş 49 lwl bir savaşçıyı
41 lwl ezık bir büyücü zihin tutulması ile kesebiliyordu

çok iyi olmuş ayının gelmesi yoksa savaşçıların vay haline
Kardeş Oyunu Iyı Incele Derım Savaşçıya Ful Kritik Vursan Yine 2-3 Vuruşta Kesılmez.41 Lvl Buyucude Üzeri Full Dizili Bir Savaşçıyı Kesemez Sırf Konuya Muhalefet Olsun Dıye Mesaj Yazmışşın
sende okuduklarını anla ondan sonra içinde yüklenen düşünceyi kavra ondan sonra cevap yaz
Neyını Anlıcam Bırader Resmen Saçmalamışşın İşte Ötesi Varmı ??[/quot

argo kelime kullanmak istemiyorum ama bilader sen salak mısın
burada büyücüyü savaşçının yerinde düşünsene
Savaşçının üzerine büyücü anlamı yüklemişim sen onu bile anlayamayacak kapasiteye sahipsin
Bak Canım Kardesım Yanlıs Anlama Olmus Olabılır Ama Burası Reel Hayat Degıl Bır Kısının Anlattıklarında Jest Ve Mımıklerıne Bakarak Onun Taşlama veya Konu Üzerince Bir İnce Bir Alay Yaptıgını Anlayasın.BURDA YAZILDIGI GIBI OKUNUR ! Ha Bu Tarz Bir İnce Eleştırı Olacak Konular Cümlenın Sonuna (!) İşareti Getırılır kı Bu Tür Yanlıs Anlasılmanın Önune Geçile Neyse Polemıge Gırmeyecem Kolay Gele...
Redstrom
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Okuduğunu anlamadıktan sonra (!) koysam ne fark edecek
Burada o yazıyı okuyanların çoğu anlatmak istediğim düşünceyi anlamışlardır sen anlamadıysan (!) koyarak okumayı deneseydin ;)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen rockipsiz »

FaunTLeRoy yazdı:Okuduğunu anlamadıktan sonra (!) koysam ne fark edecek
Burada o yazıyı okuyanların çoğu anlatmak istediğim düşünceyi anlamışlardır sen anlamadıysan (!) koyarak okumayı deneseydin ;)
Bırak polemiğe girme ya :)
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

ayısına da kangalınada gözcüsünede .....
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Benim hiç üstüm yok fiziksel ve bilgisi 15 buz ve bilgisi 15 dizili savşaçıyı 100 canda yatırdım ;) Bizde gb atamıyoruz ama sesimiz çıkıyormu hayır BEYENMEYEN OYNAMASIN.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Grandxtexas yazdı:
bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!

girmeseniz bile üstünü yücelen dizen full büyüyü kesiyor bunada inkar etme!
büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Tokerx yazdı:
Grandxtexas yazdı:
bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.

büyücüler yeni mor itemleri alsın zırhları mor asaları götürsün savaşçılar yine eski itemlerle kalsın tamam kesiyor ama şuanda 2 yıldır oynayan bir savaşçı grup bölgelerine alınmazken daha 2 hafta önce başlamış 49 lwl bir büyücü alınıyor sence ne kadar adaletli.
Ayı ile yine giremeyecek
Savaşçılar
sadece OKO için
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

FaunTLeRoy yazdı:
Tokerx yazdı:
Grandxtexas yazdı:

Ayı ile yine giremeyecek
Savaşçılar
sadece OKO için
ofansiv moddayken savaşçıların zırhları oldukça düşük fizikselle rahat 5 bin yiyorlar üstü sağlam bir büyücü 4 vuruşta keser çünkü grup bölgelerinden topladığı onca nadide mor itemler zırhlar vb var ayı ile yine giremicek ama yeni itemleri alamayan savaşçılar için yenilik oldu ha büyücü ve şifacılara yeni hayvanlar gelsin savaşçılar orda öle beklesin olur mu öle şey benim savaşçım var ama hiç kullanmıyorum büyücümü kullandığım halde savaşçıları tutuyorum şimdi buraya gelip senin savaşçın var tabi onları savunursun gibi laflar etmeyin.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

Grandxtexas yazdı:

İşi bilen ve üstü sağlam olan her büyücü savaşçıyla vs'lerinde savaşçı ona dokunmadan savaşçıyı çok rahat bir şekilde öldürebilir. Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi bir büyücünün Grup Bölgeleri'ne girmesi çok kolay hele ejder üretmişse daha da kolay. Ama savaşçısı olan oyuncular rastgelirse yada tanıdığı varsa girebiliyor. Bu konuda zaten büyücü savaşçıya göre üstündü, ayı geldi savaşçının avantajı arttı yani birşey değişmemiş oldu. :)
En son streetart34 tarafından 16 Nis 2011 16:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Tokerx yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:
Tokerx yazdı:
Grandxtexas yazdı:

Ayı ile yine giremeyecek
Savaşçılar
sadece OKO için
ofansiv moddayken savaşçıların zırhları oldukça düşük fizikselle rahat 5 bin yiyorlar üstü sağlam bir büyücü 4 vuruşta keser çünkü grup bölgelerinden topladığı onca nadide mor itemler zırhlar vb var ayı ile yine giremicek ama yeni itemleri alamayan savaşçılar için yenilik oldu ha büyücü ve şifacılara yeni hayvanlar gelsin savaşçılar orda öle beklesin olur mu öle şey benim savaşçım var ama hiç kullanmıyorum büyücümü kullandığım halde savaşçıları tutuyorum şimdi buraya gelip senin savaşçın var tabi onları savunursun gibi laflar etmeyin.
Benimde savaşçım var
Ayı da aldım
büyücülere ayı 1000 vuruyor kanatması 500 vuruyor (sanırım bu civarlarda bir şeydi)
şimdi biz savaşçıyı mı keselim ayıyı mı keselim

GB lere gelince
Ofansif savaşçı yine giremeyecek
Resim

ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön