Bırakman gerçekten üzücü MURAT
ama bu akçe konusunda ileride ne olur bilemiyorum
Bakarsınız 1 günlük 1 aylık itemler gelir
Bence biraz daha sabret MURAT
oyun iyice paraya bağlanırsa hep beraber bırakırız
Veda.!
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Re: Veda.!
Murat Kanka Nereye yaw Allah aşkına 2.5 yıllık dostluğmuz var silip etme boşver akçeyi s.... et almıyalım birlikte dostluk içinde oynuyalım arz keselim em yapalım gb de atmayalım gel şu oyuna 2.5 yıldır tek yamuğunu görmedik muro boşver bu aclar istediği kadr para kazanmaya çalıoşsın kazandırtmayız
PrezerLATİF
SaNaNeLaAnFuRKaN
************FURKAN***************
PrezerLATİF
SaNaNeLaAnFuRKaN
************FURKAN***************
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
Böylesine güzel bir kardeşi tanıştırdığı için İKV'ye bir borcum var.
Tabii gidip gitmemek senin elinde kimsenin dediği de seni etkilemesin.
En iyi yol kendi bildiğin yoldur.
Kardeşliğimiz ebediyete kadar baki kalacaktır.
Oyunda olup olmaman hiç önemli değil.
Aklımızda kalman yeterli olacaktır.
Buluşmalara fuarlara gelmemezlik yapmayacağını biliyorum.
Msn adresim yok sende ama telefondan facebook'dan görüşmeye devam ederiz elbet
He birde gider ayak bir güzel proje yapalım bakarsın beraber gideriz bu diyardan
He birde gider ayak bir güzel proje yapalım bakarsın beraber gideriz bu diyardan

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
AmisosxxPittBuLL yazdı:Böylesine güzel bir kardeşi tanıştırdığı için İKV'ye bir borcum var.
+
Oyunun bana tek yararı sizler oldunuz
Seviyorum hepinizi.
Ümit abi sen herzaman abimdin öyle kalacaksın.
Beni ne kadar kendine yakın gördün bilmiyorum ama genede kardeşimsin sevdiğim insanlardan birisisin kendine iyi bak görüşmek dileğiyle Allaha emanetsin her şey gönlünce olsun
Ümit abi sen herzaman abimdin öyle kalacaksın.
HİPHOPSTYLE
Murat nereye gidiyosun yaw boyle alelacele! oyunun her ne kadar paraya donsede biz buna karsı durmaya calısmamız gerekmiyormu ?
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
- StabxOttomann
- Acemi Savaşçı
Bize söyleyecek fazla söz bırakmamışsın kardeşim sadece kararına saygı duymak kalıyor bize...Allah'a emanet ol kardeşim..yolun açık bahtın pak olsun....Rabbim seni sakınsın...SELAMETLE
-
- FareAdam Düşmanı
en dogru kararı verebılecek durumdasın muro baskan en ıyı neyı bılıyorsan onu yap kardesım nasılsa faceden msnden gorusuruk belkı baska bırgun baska bır oyunda karsılasırız senle adımı bılıyorsun nette bu adı nerde gorsen bılkı benımdır
BU YAZACAKLARIM ISE SEN BEN VE HERKEZ DAHIL AKCE KONUSUNDA ANLAMASI GEREKEN BIRSEYDIR
yıllardır demıyormuyuz ıkv gelıssın dıger oyunlar gıbı olsun herkez grafık tasarımı kotu dıyor sole oluyor bole oluyor
arkadaslar soledıgınız butun oyunlarda para on plandadır kı ıkvde gelısebılmek ıcın parayı one surmus durumdadır her oyun gıbı ve mantıklıdır da hıc bır oyun kullanıcı sadece oynasın bız para kazanmayalım mantıgı ıle yapılmaz
amac para kazanmaktır para kazandıkca daha cok kazanmak tanınmaktır bunun ıcınde ıkv aslında yıllar once yapması gerekenlerı suanda yapıyor ve 5 yıla yakın bı suredır bu oyunu genelımız para vermeden oynadıgı ıcın mantıksız gelmektedır kımse oyun paraya dondu dıye veryansın etmesın olması gereken buydu ve oldu
MEVLUT DINC bu oyunu sadece kısıler oynasın ben para kazanmayayım mantıgı ıle yapmamıstır nasılkı bızler ısyerlerınde calısıp maas alıyorsak para kazanıyorsak kendısıde para kazanmak ıcın yapmıs oyun buyudukce masraflar artmıs bu masrafları telafı edebılecegı yenı yontemler arama ıcerısıne gırmıs durumdadır sanmayın kı sobee ekıbınde calısanlar bu oyun ııcn yazılım yapanlar orda bızler gıbı eglence amaclı pc basında duruyorlar onların kullandıgı programları yazanlar sanmayınkı zevk ıcın o programları yazıyorlar bu para olayını buyutmeyın sen para vermek ıstemıyorsanda sendne zsorla paranı alacaklar degıl ama kural bu arkadaslar ıns sızlere bunu anlata bılmısımdır
BU YAZACAKLARIM ISE SEN BEN VE HERKEZ DAHIL AKCE KONUSUNDA ANLAMASI GEREKEN BIRSEYDIR
yıllardır demıyormuyuz ıkv gelıssın dıger oyunlar gıbı olsun herkez grafık tasarımı kotu dıyor sole oluyor bole oluyor
arkadaslar soledıgınız butun oyunlarda para on plandadır kı ıkvde gelısebılmek ıcın parayı one surmus durumdadır her oyun gıbı ve mantıklıdır da hıc bır oyun kullanıcı sadece oynasın bız para kazanmayalım mantıgı ıle yapılmaz
amac para kazanmaktır para kazandıkca daha cok kazanmak tanınmaktır bunun ıcınde ıkv aslında yıllar once yapması gerekenlerı suanda yapıyor ve 5 yıla yakın bı suredır bu oyunu genelımız para vermeden oynadıgı ıcın mantıksız gelmektedır kımse oyun paraya dondu dıye veryansın etmesın olması gereken buydu ve oldu
MEVLUT DINC bu oyunu sadece kısıler oynasın ben para kazanmayayım mantıgı ıle yapmamıstır nasılkı bızler ısyerlerınde calısıp maas alıyorsak para kazanıyorsak kendısıde para kazanmak ıcın yapmıs oyun buyudukce masraflar artmıs bu masrafları telafı edebılecegı yenı yontemler arama ıcerısıne gırmıs durumdadır sanmayın kı sobee ekıbınde calısanlar bu oyun ııcn yazılım yapanlar orda bızler gıbı eglence amaclı pc basında duruyorlar onların kullandıgı programları yazanlar sanmayınkı zevk ıcın o programları yazıyorlar bu para olayını buyutmeyın sen para vermek ıstemıyorsanda sendne zsorla paranı alacaklar degıl ama kural bu arkadaslar ıns sızlere bunu anlata bılmısımdır
GÖKHAN DEMİRCAN
İnsanları Silah parlatmaya yönlendiren bir etkinlik duyruldu ve etkinlikte karşılaşacağımız yaratığın adı verilmedi 2 kişinin bile kestiği kadim hidrayı gm lerle kesmeye çalıştık iyide biz bunu silahımız parlamadanda yapıyoruz ne gerek vardı insanları hayal kırıklığına uğratmaya tamam illaki oyunun gelişmesi için belli bir bütçe ayrılması lazım bunu ürün satarak sağlayabilirler ama gerçek para oyundaki dengeyi etkiliyorsa oyunu parası olanların oynaması daha makbul bize çekilmek düşer
HİPHOPSTYLE
sewiorz adaş seni bekleniyorsn her zman .. Yazın olacakları biliyorsun konuştuk daha önce bu yazdgını sadece formalite olarak algılıyorum ve yine görüşmek üzere
** Murat Can **
** Murat Can **
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.