Veda.!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Veda.!

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Bırakman gerçekten üzücü MURAT

ama bu akçe konusunda ileride ne olur bilemiyorum
Bakarsınız 1 günlük 1 aylık itemler gelir

Bence biraz daha sabret MURAT
oyun iyice paraya bağlanırsa hep beraber bırakırız
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

Murat Kanka Nereye yaw Allah aşkına 2.5 yıllık dostluğmuz var silip etme boşver akçeyi s.... et almıyalım birlikte dostluk içinde oynuyalım arz keselim em yapalım gb de atmayalım gel şu oyuna 2.5 yıldır tek yamuğunu görmedik muro boşver bu aclar istediği kadr para kazanmaya çalıoşsın kazandırtmayız

PrezerLATİF

SaNaNeLaAnFuRKaN

************FURKAN***************
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Böylesine güzel bir kardeşi tanıştırdığı için İKV'ye bir borcum var.
Tabii gidip gitmemek senin elinde kimsenin dediği de seni etkilemesin.
En iyi yol kendi bildiğin yoldur.
Kardeşliğimiz ebediyete kadar baki kalacaktır.
Oyunda olup olmaman hiç önemli değil.
Aklımızda kalman yeterli olacaktır.
Buluşmalara fuarlara gelmemezlik yapmayacağını biliyorum.
Msn adresim yok sende ama telefondan facebook'dan görüşmeye devam ederiz elbet :)
He birde gider ayak bir güzel proje yapalım bakarsın beraber gideriz bu diyardan ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

AmisosxxPittBuLL yazdı:Böylesine güzel bir kardeşi tanıştırdığı için İKV'ye bir borcum var.
Tabii gidip gitmemek senin elinde kimsenin dediği de seni etkilemesin.
En iyi yol kendi bildiğin yoldur.
Kardeşliğimiz ebediyete kadar baki kalacaktır.
Oyunda olup olmaman hiç önemli değil.
Aklımızda kalman yeterli olacaktır.
Buluşmalara fuarlara gelmemezlik yapmayacağını biliyorum.
Msn adresim yok sende ama telefondan facebook'dan görüşmeye devam ederiz elbet :)
He birde gider ayak bir güzel proje yapalım bakarsın beraber gideriz bu diyardan ;)

+
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Oyunun bana tek yararı sizler oldunuz :) Seviyorum hepinizi.
Beni ne kadar kendine yakın gördün bilmiyorum ama genede kardeşimsin sevdiğim insanlardan birisisin kendine iyi bak görüşmek dileğiyle Allaha emanetsin her şey gönlünce olsun

Ümit abi sen herzaman abimdin öyle kalacaksın.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ycezik95 »

Murat nereye gidiyosun yaw boyle alelacele! oyunun her ne kadar paraya donsede biz buna karsı durmaya calısmamız gerekmiyormu ?
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Kullanıcı avatarı
StabxOttomann
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen StabxOttomann »

Bize söyleyecek fazla söz bırakmamışsın kardeşim sadece kararına saygı duymak kalıyor bize...Allah'a emanet ol kardeşim..yolun açık bahtın pak olsun....Rabbim seni sakınsın...SELAMETLE
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

en dogru kararı verebılecek durumdasın muro baskan en ıyı neyı bılıyorsan onu yap kardesım nasılsa faceden msnden gorusuruk belkı baska bırgun baska bır oyunda karsılasırız senle adımı bılıyorsun nette bu adı nerde gorsen bılkı benımdır
BU YAZACAKLARIM ISE SEN BEN VE HERKEZ DAHIL AKCE KONUSUNDA ANLAMASI GEREKEN BIRSEYDIR
yıllardır demıyormuyuz ıkv gelıssın dıger oyunlar gıbı olsun herkez grafık tasarımı kotu dıyor sole oluyor bole oluyor
arkadaslar soledıgınız butun oyunlarda para on plandadır kı ıkvde gelısebılmek ıcın parayı one surmus durumdadır her oyun gıbı ve mantıklıdır da hıc bır oyun kullanıcı sadece oynasın bız para kazanmayalım mantıgı ıle yapılmaz
amac para kazanmaktır para kazandıkca daha cok kazanmak tanınmaktır bunun ıcınde ıkv aslında yıllar once yapması gerekenlerı suanda yapıyor ve 5 yıla yakın bı suredır bu oyunu genelımız para vermeden oynadıgı ıcın mantıksız gelmektedır kımse oyun paraya dondu dıye veryansın etmesın olması gereken buydu ve oldu
MEVLUT DINC bu oyunu sadece kısıler oynasın ben para kazanmayayım mantıgı ıle yapmamıstır nasılkı bızler ısyerlerınde calısıp maas alıyorsak para kazanıyorsak kendısıde para kazanmak ıcın yapmıs oyun buyudukce masraflar artmıs bu masrafları telafı edebılecegı yenı yontemler arama ıcerısıne gırmıs durumdadır sanmayın kı sobee ekıbınde calısanlar bu oyun ııcn yazılım yapanlar orda bızler gıbı eglence amaclı pc basında duruyorlar onların kullandıgı programları yazanlar sanmayınkı zevk ıcın o programları yazıyorlar bu para olayını buyutmeyın sen para vermek ıstemıyorsanda sendne zsorla paranı alacaklar degıl ama kural bu arkadaslar ıns sızlere bunu anlata bılmısımdır :(
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

İnsanları Silah parlatmaya yönlendiren bir etkinlik duyruldu ve etkinlikte karşılaşacağımız yaratığın adı verilmedi 2 kişinin bile kestiği kadim hidrayı gm lerle kesmeye çalıştık iyide biz bunu silahımız parlamadanda yapıyoruz ne gerek vardı insanları hayal kırıklığına uğratmaya tamam illaki oyunun gelişmesi için belli bir bütçe ayrılması lazım bunu ürün satarak sağlayabilirler ama gerçek para oyundaki dengeyi etkiliyorsa oyunu parası olanların oynaması daha makbul bize çekilmek düşer
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rocnqpung »

sewiorz adaş seni bekleniyorsn her zman .. Yazın olacakları biliyorsun konuştuk daha önce bu yazdgını sadece formalite olarak algılıyorum ve yine görüşmek üzere ;)

** Murat Can **
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.

“Genel Sohbet” sayfasına dön