Tek cevap,hayır ben değildim.SagopaKajmer yazdı:Aedan yazdı:Komünist misin?SagopaKajmer yazdı:Şu ister alırsn ister almazsın dıyenlerede bi ayar oluyorum arkadaş herkesin elinde parlaklık olucak hasarı yüksek olucak biz yapmazsak bizi her türlü kesıcekler mecburen bızde alıcaz.
Kısacası üstü kapalı para vermeden oynayamaz mantığı var bu işte.İnsanlar oyundakı amacı ney üstümü dizeyim sonra herkezi keseyim.Artık çıkarın at gözlüklerini.Çemberlitaş gelicek daha fazla paketler gelicek onlarıda almazsak olmayacak ne olucak daha fazla para yatırmak zorunda kalacağız.
Evet tabikide kaç yıldır uğraşıyorlar para kazancaklar sonuçta onlarda geçimlerini sağlamak zorundalar ama artık ücretsiz bir oyun değil bunuda aklınıza sokun.Plussuzlar zaten oyuna hiç giremıyor onu bahsetmeme gerek yok.
Bu aynı o mantık da.
Ya evet komünistim sizin gibi heriflerin cebindeki parayı düşündüğüm için.
Kullan at mantığıyla işleyen bir oyunda ne kadar para harcamalıyız kı ?Siz değil miyidiniz 200m e aldıgınız elementler gelen güncellemede 1m bile etmediğinde isyan eden ? Siz değil miydiniz 39 lvl de savaşcılar tek atıyor napıcaz büyülerde şifalarda diye ?Yükselttiğiniz silahların 3 ay 5ay vs.. sonra gelecek olan Çemberlitaş eklentisinde işe yaramayacağı gibi bir olay olursa yönetime nasıl tavır alacağınızı biliyorum.Ben objektif olarak bakıyorum olaya.Dediğim gibi ikv yönetimi,yazılımcısı vs.. elbette babasının hayrına yapmadı bu oyunu.Elbette para kazanacaklar ama artık ücretsiz bir oyun değil burası.
Hiç bir zaman ortama küfür etmem,gerekli merciye belki o da çok küçük bir ihtimal sitem ederim,"böyle oluyorsa değmezmiş" diye elimi eteğimi çekerim.Buna da edep derler bazıları.