Akçe Sistemi Yorumları ve Türk MMORPG Oyuncuları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Akçe Sistemi Yorumları ve Türk MMORPG Oyuncuları

Mesaj gönderen Aedan »

SagopaKajmer yazdı:
Aedan yazdı:
SagopaKajmer yazdı:Şu ister alırsn ister almazsın dıyenlerede bi ayar oluyorum arkadaş herkesin elinde parlaklık olucak hasarı yüksek olucak biz yapmazsak bizi her türlü kesıcekler mecburen bızde alıcaz.

Kısacası üstü kapalı para vermeden oynayamaz mantığı var bu işte.İnsanlar oyundakı amacı ney üstümü dizeyim sonra herkezi keseyim.Artık çıkarın at gözlüklerini.Çemberlitaş gelicek daha fazla paketler gelicek onlarıda almazsak olmayacak ne olucak daha fazla para yatırmak zorunda kalacağız.

Evet tabikide kaç yıldır uğraşıyorlar para kazancaklar sonuçta onlarda geçimlerini sağlamak zorundalar ama artık ücretsiz bir oyun değil bunuda aklınıza sokun.Plussuzlar zaten oyuna hiç giremıyor onu bahsetmeme gerek yok.
Komünist misin?
Bu aynı o mantık da.

Ya evet komünistim sizin gibi heriflerin cebindeki parayı düşündüğüm için.

Kullan at mantığıyla işleyen bir oyunda ne kadar para harcamalıyız kı ?Siz değil miyidiniz 200m e aldıgınız elementler gelen güncellemede 1m bile etmediğinde isyan eden ? Siz değil miydiniz 39 lvl de savaşcılar tek atıyor napıcaz büyülerde şifalarda diye ?Yükselttiğiniz silahların 3 ay 5ay vs.. sonra gelecek olan Çemberlitaş eklentisinde işe yaramayacağı gibi bir olay olursa yönetime nasıl tavır alacağınızı biliyorum.Ben objektif olarak bakıyorum olaya.Dediğim gibi ikv yönetimi,yazılımcısı vs.. elbette babasının hayrına yapmadı bu oyunu.Elbette para kazanacaklar ama artık ücretsiz bir oyun değil burası.
Tek cevap,hayır ben değildim.
Hiç bir zaman ortama küfür etmem,gerekli merciye belki o da çok küçük bir ihtimal sitem ederim,"böyle oluyorsa değmezmiş" diye elimi eteğimi çekerim.Buna da edep derler bazıları.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Aedan yazdı:
SagopaKajmer yazdı:
Aedan yazdı:
SagopaKajmer yazdı:Şu ister alırsn ister almazsın dıyenlerede bi ayar oluyorum arkadaş herkesin elinde parlaklık olucak hasarı yüksek olucak biz yapmazsak bizi her türlü kesıcekler mecburen bızde alıcaz.

Kısacası üstü kapalı para vermeden oynayamaz mantığı var bu işte.İnsanlar oyundakı amacı ney üstümü dizeyim sonra herkezi keseyim.Artık çıkarın at gözlüklerini.Çemberlitaş gelicek daha fazla paketler gelicek onlarıda almazsak olmayacak ne olucak daha fazla para yatırmak zorunda kalacağız.

Evet tabikide kaç yıldır uğraşıyorlar para kazancaklar sonuçta onlarda geçimlerini sağlamak zorundalar ama artık ücretsiz bir oyun değil bunuda aklınıza sokun.Plussuzlar zaten oyuna hiç giremıyor onu bahsetmeme gerek yok.
Komünist misin?
Bu aynı o mantık da.

Kullan at mantığıyla işleyen bir oyunda ne kadar para harcamalıyız kı ?Siz değil miyidiniz 200m e aldıgınız elementler gelen güncellemede 1m bile etmediğinde isyan eden ? Siz değil miydiniz 39 lvl de savaşcılar tek atıyor napıcaz büyülerde şifalarda diye ?Yükselttiğiniz silahların 3 ay 5ay vs.. sonra gelecek olan Çemberlitaş eklentisinde işe yaramayacağı gibi bir olay olursa yönetime nasıl tavır alacağınızı biliyorum.Ben objektif olarak bakıyorum olaya.Dediğim gibi ikv yönetimi,yazılımcısı vs.. elbette babasının hayrına yapmadı bu oyunu.Elbette para kazanacaklar ama artık ücretsiz bir oyun değil burası.
Tek cevap,hayır ben değildim.
Hiç bir zaman ortama küfür etmem,gerekli merciye belki o da çok küçük bir ihtimal sitem ederim,"böyle oluyorsa değmezmiş" diye elimi eteğimi çekerim.Buna da edep derler bazıları.

Gerçekten dedğinden hiç bişey anlamıyorum
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Farkımız bu.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

SagopaKajmer yazdı:
Aedan yazdı:

Komünist misin?
Bu aynı o mantık da.

Yanlış yanlış yanlış her ne olursa olsun oyun para ile dönmüyor şöyle açıklayayım:
Savaşçıda: yükseltilmiş ecel getiren + yücelen halit kolye + yücelen halit yüzük+ Urban Phili Destekli Platin Zırh takan bir savaşçı oyun bilgisi eşit olduğu takdirde Normal Ecel Getiren+ Işık Hanım Kolye+Işık Hanım Yüzük+ Işık Hanım Gece zırhı takan bir savaşçı karşısında tutunamayacaktır
Büyücüde:Yükseltilmiş Ejder Asa+ Bilge Cevo Kolye+ Bilge Cevo Yüzük takan bir büyücünün Normal Ejder Asa+ Alternatör Kolye+ Alternatör Yüzük + Alternatör GB Amplifikatör takan bir büyücüye karşı karşılaşacağı manzara pek farklı olmayacaktır
Şİfacıda ise Centurion Zehri ve Funditores'in Şİfası itemleri bariz bir farkla çok daha güçlü
bir de akçesiz oyuncu oyunu daha iyi biliyorsa sonuç bariz şekilde ortada
Akçenin sizi normalde kesemeyecek oyuncuya verbileceği tek şey yerde iken daha hoş görünmesini sağlamak olacaktır
Besusin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Besusin »

izdirapgrafik yazdı:
Besusin yazdı:nasıl bir zihniyet nasıl bir kıyaslama... git okul müdürünü şikayet et millii eğitime bak nasıl görevden alıyorlar... örneklere bak...bu insanlar yönetici oluyor işte ve bu tarz düşünceler yüzünden hep kaybetti mal motorlu oyununuz...
Örneklerde ne bulduğunu söylersen mutlu olurum.Ben miyim yönetici? Senin deyiminle "bu tarz düşüncelere" sahip olmayan hangi oyunu oynuyorsun? GTA Vice Cİty mi? Sana kalsa 3 lira ver korsan oyunu al bu kadar.Hani emek hani karşılık?
bana bakma ben torrent takılıyorum gothic 4 bitti yeni 2 gün sürdü tek bunu oynarım online ona pişman oldum 4 sene plus aldık ne oldu ne var elimde ??????????? Asabiye Raporu...
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Aedan yazdı:Farkımız bu.

Anlaşılmamak ne zaman fark oldu ?
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Daha anlamadıgın adama itiraz etmek fark oldu.

Resim
Resim
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Aedan yazdı:Daha anlamadıgın adama itiraz etmek fark oldu.
Canım kardeşim, gururunu ve benliğini ayaklar altına alman seni yetkili YAPMAZ.O yüzden yönetim yalakalığını yapmayı bırak objektif olarak bak olaya.
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Sektörün dışında kalıp da "ben asiyim,tuttugumu koparırırm" havaları insanı bir yere vardırmaz.Acemilik psikolojisidir.
Yönetim salak değil heralde.Akılları çalışıyor ki bu oyunu kodlayabildiler,tasarlayabildiler.Üç beş "akıllı"nın lafıyla hareket edecek halleri yok.

Saha onların.Oynarsın veya oynamak istemiyorsan arkanı dönüp çıkarsın başka yere gidersin.Beğenmiyorsan başka sahalara atılabilirsin.Kimse de buna bişey demez.AMA BİRŞEY GELİŞTİRMEK İSTEYENLERE YALAKA DİYEMEZSİN.

Ha,açıkcası şu oyunda forum yöneticiliği için uğraşmam zira alanım farklı ve o kadar alçak olmam yalakalık için.
Ben kendimi teknik konuda ispatlarım ancak.

Ve yönetime yalakalık yapıyorsun diyenlere son bir sözüm var.DEV veya GM foruma,bu başlık altına yorum atanlara Epe verilecektir dediğinde,gitmezseniz gözümde değeriniz vardır.

Daha da bu konuda konuşmayacağım.Zira her deliği taşla tıkamak zorunda kalsaydım,dünyada taş kalmazdı...

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Akçe sistemini pek desteklemesem de güzel konulara dikkat çekmişsin, yiğidin hakkını vermek lazım...
Ellerine sağlık Umut, keyifle okudum...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön