AlemsinJAHRHUNDERT yazdı:İstanbul TİCARET vakti
Sunucu Bakımı
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: Sunucu Bakımı
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
nerdeyse 1 saat oldu. hadi ama ya.
Mavi Topaz Çektim 1 Saat Oldu Bu Ne Şimdi .
oyunu acarken üye adımı şifremi yazıyorum tam oyuna giriyo loading felan olurken anında bağlatınız kesilde hata kodu 183 alıyorum
Bu bakım sebebiyle mi bu hatayı alıyorum acaba, bilgisi olan ?
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu Sabah umarım zırh düşüren olmamıştır.. 
Şansına küssün. :lol: :lol: :lol:
Şansına küssün. :lol: :lol: :lol:
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Evet Dostum, Belirtilen sunucularda bakım var..Edwardxx yazdı:oyunu acarken üye adımı şifremi yazıyorum tam oyuna giriyo loading felan olurken anında bağlatınız kesilde hata kodu 183 alıyorum
Edwardxx yazdı:oyunu acarken üye adımı şifremi yazıyorum tam oyuna giriyo loading felan olurken anında bağlatınız kesilde hata kodu 183 alıyorum
Evet Güncelleştirmeden Dolayı Oyuna giremiyorsun.Bittikten sonra girmende herhangi bir problem olmayacaktır.
- Dgezmis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Düş Sokağı Sakinleri
Merhabalar,
Sunucu bakımı adı altında yürütülen bu çalışma neticesinde önceki zamanlarda ceza almış oyuncuların affı söz konusu idi.Bu af ile ceza almış oyuncular oyuna geri kazandırılacaktı.Lakin bu yapmış olduğunuz uygulama ile şuanda bu oyunu oynayan kullanıcıları göz ardı etmiş oluyorsunuz.Bu oyun adına ne zaman bir iyileştirme yapılsa akabinde biz İKV ailesi olumsuz etkileniyoruz.Bu mağduriyetimizi mazur görüp en kısa zamanda sorunun giderilmesi dileklerimle...
Sunucu bakımı adı altında yürütülen bu çalışma neticesinde önceki zamanlarda ceza almış oyuncuların affı söz konusu idi.Bu af ile ceza almış oyuncular oyuna geri kazandırılacaktı.Lakin bu yapmış olduğunuz uygulama ile şuanda bu oyunu oynayan kullanıcıları göz ardı etmiş oluyorsunuz.Bu oyun adına ne zaman bir iyileştirme yapılsa akabinde biz İKV ailesi olumsuz etkileniyoruz.Bu mağduriyetimizi mazur görüp en kısa zamanda sorunun giderilmesi dileklerimle...
Olgun AKTAŞ
LEGEND & saydam & LUCAS & COOPER
LEGEND & saydam & LUCAS & COOPER
-
- Acemi Savaşçı
TAKVA yazdı:Edwardxx yazdı:oyunu acarken üye adımı şifremi yazıyorum tam oyuna giriyo loading felan olurken anında bağlatınız kesilde hata kodu 183 alıyorum
Evet Güncelleştirmeden Dolayı Oyuna giremiyorsun.Bittikten sonra girmende herhangi bir problem olmayacaktır.
Yabancı kelimeli, hakaretli içerikler silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
SirOnur
- policeman58
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
sabah çekilenlerle bir alakası olmaz herhalde olursa çok kötü 2 irid 1 şelit 2 budaksız çekmiştim 6-9 arası
Göktürklerzweck