Asab Hakkında Düşündüklerim

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: Asab Hakkında Düşündüklerim

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sifacixhezae yazdı:
marasaldadas yazdı:İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
Eminönünde menekşe elmas 20 - 22 m civarında.Hidrojende o fiyatlarda.
Bence sabır et , bir 5 menekşe ayarlayıp ashab yapmaktansa , 5 menekşelik daha para ayarlayıp 10 hidrojeni alıp uretebilirsin.Aslında mevlana zırh ile eldiveni dusurduysen gaffara bile gidersin.
junon dan asit ve zehir zırh düştüde 4 er tane fundi zırh yok düşürürsem +1600 olacak şifa ejder ve cevo iksiriyle yola x gitmeyi düşünüyorum. genelde tek şifa giriyorlar tek yapabilirimiyim ? sanırım iksirlerle sorun olmaz diye düşünüyorum.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

marasaldadas yazdı:
Sifacixhezae yazdı:
marasaldadas yazdı:İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
Eminönünde menekşe elmas 20 - 22 m civarında.Hidrojende o fiyatlarda.
Bence sabır et , bir 5 menekşe ayarlayıp ashab yapmaktansa , 5 menekşelik daha para ayarlayıp 10 hidrojeni alıp uretebilirsin.Aslında mevlana zırh ile eldiveni dusurduysen gaffara bile gidersin.
junon dan asit ve zehir zırh düştüde 4 er tane fundi zırh yok düşürürsem +1600 olacak şifa ejder ve cevo iksiriyle yola x gitmeyi düşünüyorum. genelde tek şifa giriyorlar tek yapabilirimiyim ? sanırım iksirlerle sorun olmaz diye düşünüyorum.
Tek şifa gitmek aslında sorun degildir.Sorun olabilecek tek durum , kaldırmadır.
Eğer ki gbmxin direnc kırmasını ofansa bozamazlarsa , dk anında sen ck yı tanka atacagın için, ofans ölebilir. kaldırman gerekir.kaldırma suren gelmemişken ola ki lag girdi , tankın direnc kırması bozulamadı ve tank öldü.eyvah eyvah...3 büyü bi dk bozamayacak mı sorusu akıllara gelse de , benim başıma geldi.Ne kadar usta büyüler olsa da bir lag girmesi , bir düşme durumu , büyük sorun oluyor.
Tek şifa gidersen , en önemlisi birçok şifanın düştüğü hataya düşme.X de direnc açarken tankın dibine girmeye gerek yoktur.Direnc acarken neredeyse x ile bütünleşip ölenleri biliyorum :)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Tşk bilgilendiriğin için
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
mehmet11966
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kanunx

Mesaj gönderen mehmet11966 »

Bilgi için teşekkür ederim. :ugeek:
Betadan beri sedici . . .
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Entertheineiment »

bu yeni şaheserlerden en kalitesizini ashab olarak görüyorum
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yasakask1 »

Fazla can basmadan kritik bir işe yaramaz bence tabiki de kritik çok önemli, ibni ibni ceketin yerine ibni cevriye yada mağara ruh ceket daha iyi ama kardeş ayıp ediyosun 1600 ile 2000 arasındaki farkın hatrı sayılır bir açığı vrar yapma lütfen. ashab ^ ile 6200 şfia basıyor arkadaş yahu insaf adamın fundi set tamam m2 şifa var ibni mor ayak pant eld var bu kadar yani.ibni bini ceket bile yok bir de. Hem gb lere girerken şifan sorulur büyü kitigin değil.
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

yasakask1 yazdı:Fazla can basmadan kritik bir işe yaramaz bence tabiki de kritik çok önemli, ibni ibni ceketin yerine ibni cevriye yada mağara ruh ceket daha iyi ama kardeş ayıp ediyosun 1600 ile 2000 arasındaki farkın hatrı sayılır bir açığı vrar yapma lütfen. ashab ^ ile 6200 şfia basıyor arkadaş yahu insaf adamın fundi set tamam m2 şifa var ibni mor ayak pant eld var bu kadar yani.ibni bini ceket bile yok bir de. Hem gb lere girerken şifan sorulur büyü kitigin değil.
Başkalarının sorduklarına ne bakıyorsun ? Ben 721 Büyü Şifa ile Migrat attım, Centurion Zırh düşürdüm. Girerken adamlara 1200 şifam olduğunu söyledim. Üstümde sadece eldivenim mordu. Pantolonum Kutadgu Cevriye idi ki tek efsun İbn-i Pantolon kullananlar hata yapıyorlar, tecrübeyle sabittir. Ve daha sonra öğrendim ki ALIA nickli oyuncu 400 Büyü Şifa ile Migrat atmış. Gördüğün gibi yapabilecek kabiliyete sahipsen, her şeyi bir şekilde yaparsın. 1008 Şifam ile 4-1-1 Sistemindeki bir Migrat grubunu rahatlıkla idare edebiliyorum. Ben çok mu yetenekliyim? Peygamberliğimi mi ilan ettim? Hayır. Sadece bilgim ve tecrübem var. Zaten 1008 şifa ile atmak zor değil :) İlk başlarda üretenler seçenekleri olmadığı için ürettiler. Şu anda Mevlana Asa malzemesi topluyorum. Ve şu vakitten itibaren Ashab-ı Kehf üreten şifacı değildir. Bu kadar net.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Ozan'ın dedikleri doğru.

AShab üreteceksek isen yükseltme şart olacaktır.Şuan Çemberlitaş silahlarının yükseltmeleri yok yükseltmeri gelene kadar Mevlana Asa üretmeye bak.Yükseltme geldiğinde Mevlanı asanı yükselt gir çemberlitaşa Asit ve İyileştirme büyü Setini diz.
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

xCONTROLx yazdı:Ozan'ın dedikleri doğru.

AShab üreteceksek isen yükseltme şart olacaktır.Şuan Çemberlitaş silahlarının yükseltmeleri yok yükseltmeri gelene kadar Mevlana Asa üretmeye bak.Yükseltme geldiğinde Mevlanı asanı yükselt gir çemberlitaşa Asit ve İyileştirme büyü Setini diz.
Aynı şeyi istiyoruz İbrahim; Asit & İyileştirme :) Mevlana'da Asa, Ceket, Zırh daha önemli. Hidroflorik ise hepsini isterim :lol:
PIRASASAPI
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Bir sene önce açtığım konu fortlamış :). Ashab-ı Kehf i konuyu açtıktan kısa bir süre sonra ürettim ama tek nedeni paranın kasada durmasından sıkılmamdı. Ben üretirken arkadaşlar söylemişti az bekle mevlana üretiriz diye ama o zamanlar Gaffar beyin kesilmesi pek de mümkün gözükmet sıküyordu bir de Gbmx de kudrıntı oluyordu sonuçta ürettim. Çok da pişman olmadım aslında ama şimdi olsa aynı paraya Mevlana üretirdim.

“Şifacı” sayfasına dön