junon dan asit ve zehir zırh düştüde 4 er tane fundi zırh yok düşürürsem +1600 olacak şifa ejder ve cevo iksiriyle yola x gitmeyi düşünüyorum. genelde tek şifa giriyorlar tek yapabilirimiyim ? sanırım iksirlerle sorun olmaz diye düşünüyorum.Sifacixhezae yazdı:Eminönünde menekşe elmas 20 - 22 m civarında.Hidrojende o fiyatlarda.marasaldadas yazdı:İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
Bence sabır et , bir 5 menekşe ayarlayıp ashab yapmaktansa , 5 menekşelik daha para ayarlayıp 10 hidrojeni alıp uretebilirsin.Aslında mevlana zırh ile eldiveni dusurduysen gaffara bile gidersin.
Asab Hakkında Düşündüklerim
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Asab Hakkında Düşündüklerim
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tek şifa gitmek aslında sorun degildir.Sorun olabilecek tek durum , kaldırmadır.marasaldadas yazdı:junon dan asit ve zehir zırh düştüde 4 er tane fundi zırh yok düşürürsem +1600 olacak şifa ejder ve cevo iksiriyle yola x gitmeyi düşünüyorum. genelde tek şifa giriyorlar tek yapabilirimiyim ? sanırım iksirlerle sorun olmaz diye düşünüyorum.Sifacixhezae yazdı:Eminönünde menekşe elmas 20 - 22 m civarında.Hidrojende o fiyatlarda.marasaldadas yazdı:İbni mor asa var bende, şimilik yetecek sanırım. +1500 şifayala, şifa büyüsü daha yüksek olan arasında fazla bir fark yok sanırım. bu yüzden asab yerine direk mevlana üretmeyi düşününüyorum. tek sıkıntım hidrojen
Bence sabır et , bir 5 menekşe ayarlayıp ashab yapmaktansa , 5 menekşelik daha para ayarlayıp 10 hidrojeni alıp uretebilirsin.Aslında mevlana zırh ile eldiveni dusurduysen gaffara bile gidersin.
Eğer ki gbmxin direnc kırmasını ofansa bozamazlarsa , dk anında sen ck yı tanka atacagın için, ofans ölebilir. kaldırman gerekir.kaldırma suren gelmemişken ola ki lag girdi , tankın direnc kırması bozulamadı ve tank öldü.eyvah eyvah...3 büyü bi dk bozamayacak mı sorusu akıllara gelse de , benim başıma geldi.Ne kadar usta büyüler olsa da bir lag girmesi , bir düşme durumu , büyük sorun oluyor.
Tek şifa gidersen , en önemlisi birçok şifanın düştüğü hataya düşme.X de direnc açarken tankın dibine girmeye gerek yoktur.Direnc acarken neredeyse x ile bütünleşip ölenleri biliyorum
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Tşk bilgilendiriğin için
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- mehmet11966
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kanunx
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bu yeni şaheserlerden en kalitesizini ashab olarak görüyorum
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Fazla can basmadan kritik bir işe yaramaz bence tabiki de kritik çok önemli, ibni ibni ceketin yerine ibni cevriye yada mağara ruh ceket daha iyi ama kardeş ayıp ediyosun 1600 ile 2000 arasındaki farkın hatrı sayılır bir açığı vrar yapma lütfen. ashab ^ ile 6200 şfia basıyor arkadaş yahu insaf adamın fundi set tamam m2 şifa var ibni mor ayak pant eld var bu kadar yani.ibni bini ceket bile yok bir de. Hem gb lere girerken şifan sorulur büyü kitigin değil.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Başkalarının sorduklarına ne bakıyorsun ? Ben 721 Büyü Şifa ile Migrat attım, Centurion Zırh düşürdüm. Girerken adamlara 1200 şifam olduğunu söyledim. Üstümde sadece eldivenim mordu. Pantolonum Kutadgu Cevriye idi ki tek efsun İbn-i Pantolon kullananlar hata yapıyorlar, tecrübeyle sabittir. Ve daha sonra öğrendim ki ALIA nickli oyuncu 400 Büyü Şifa ile Migrat atmış. Gördüğün gibi yapabilecek kabiliyete sahipsen, her şeyi bir şekilde yaparsın. 1008 Şifam ile 4-1-1 Sistemindeki bir Migrat grubunu rahatlıkla idare edebiliyorum. Ben çok mu yetenekliyim? Peygamberliğimi mi ilan ettim? Hayır. Sadece bilgim ve tecrübem var. Zaten 1008 şifa ile atmak zor değilyasakask1 yazdı:Fazla can basmadan kritik bir işe yaramaz bence tabiki de kritik çok önemli, ibni ibni ceketin yerine ibni cevriye yada mağara ruh ceket daha iyi ama kardeş ayıp ediyosun 1600 ile 2000 arasındaki farkın hatrı sayılır bir açığı vrar yapma lütfen. ashab ^ ile 6200 şfia basıyor arkadaş yahu insaf adamın fundi set tamam m2 şifa var ibni mor ayak pant eld var bu kadar yani.ibni bini ceket bile yok bir de. Hem gb lere girerken şifan sorulur büyü kitigin değil.
PIRASASAPI
Ozan'ın dedikleri doğru.
AShab üreteceksek isen yükseltme şart olacaktır.Şuan Çemberlitaş silahlarının yükseltmeleri yok yükseltmeri gelene kadar Mevlana Asa üretmeye bak.Yükseltme geldiğinde Mevlanı asanı yükselt gir çemberlitaşa Asit ve İyileştirme büyü Setini diz.
AShab üreteceksek isen yükseltme şart olacaktır.Şuan Çemberlitaş silahlarının yükseltmeleri yok yükseltmeri gelene kadar Mevlana Asa üretmeye bak.Yükseltme geldiğinde Mevlanı asanı yükselt gir çemberlitaşa Asit ve İyileştirme büyü Setini diz.
GAME OVER!
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Aynı şeyi istiyoruz İbrahim; Asit & İyileştirmexCONTROLx yazdı:Ozan'ın dedikleri doğru.
PIRASASAPI
-
- Cin Avcısı
Bir sene önce açtığım konu fortlamış
. Ashab-ı Kehf i konuyu açtıktan kısa bir süre sonra ürettim ama tek nedeni paranın kasada durmasından sıkılmamdı. Ben üretirken arkadaşlar söylemişti az bekle mevlana üretiriz diye ama o zamanlar Gaffar beyin kesilmesi pek de mümkün gözükmet sıküyordu bir de Gbmx de kudrıntı oluyordu sonuçta ürettim. Çok da pişman olmadım aslında ama şimdi olsa aynı paraya Mevlana üretirdim.