Ezan sesi duyabilecek miyiz?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ezan sesi duyabilecek miyiz?
Offf şu ülkenin vatandaşlarına bak yav şu konuyu oyuncak haline getirmeyin kapatın.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Raito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:MüslümanlıkRaito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İlgili madde dahilinde forum yetkililerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ek olarak.
Forumda yapılan öneriler dikkate alınmaz. Destek iletişim forumu öner kısmına bildiriniz.
Anlamadığım olay şu.Bazı kesim sürekli Türkiye'de Müslüman değilmiş gibi neden davranır?Bu insanlara sorduğumuzda Müslümanım diyecek yüzü nerden bulur.Bakın böyle konular açılıyor sürekli saptırıyorsunuz ve kilitleniyor.Hristiyanlık ile ilgili olan bazı şeyler var oyunda.Bunları görüp forumda dini öğelerin oyunda olması olmaz demiyorsunuz.Biri ezan okunsun ve sadece camide okunsun bari denildiğinde hemen olmaz.Türk alfabesini kullanıyorsan ben Türk'üm diyorsan bunu kabulleneceksiniz.İsteseniz de istemesenizde...
Hayırlı günler.
Ayrıca son olarak.İnsanlar yapamadığı veya yapmadığı şeyleri veya kendinden daha üstün gördüğü kimseyi kıskanır.Gene bir kulp bulursunuz fakat ne için namaz kılanları nerdeyse aşağılayacak duruma kadar gelebiliyorsunuz.Sorsanız ben kimseyi aşağılamadım dersiniz.Bu mudur medeniyet?
Oyun içerisinde ezan sesi duyurtmak değildir. Kişinin inancı ile Yüce Allah arasındadır. Müslümanlık orada burada diğer dinlerle alakalı olan şeye karşı çıkmak değil her dine karşı hoşgörülü olmaktır. Müslümanlık karşıdaki insanın içindeki Allah inancını bilmeden ona müslüman gibi davranmıyorsun demek değildir. Medeniyet ise herkesin dini siyasi her türlü görüşlerine saygılı olmaktır.
Sanırım anlatabildim.
Benim bahsettiğim olayda bu zaten biraz dikkatli okuyabildiyseniz.Fakat şundan bahsediyorum:Niçin namaz kılanları veya çarşaf giyenleri vb. kötülemeye çalışırlar?
Namaz Kılana Bişey Yok . Çarşaf Giyen Gitsin Arabistanda Yaşasın Araplaşmamış Müslümanlık Yapın Biraz ! Okuyun Anlayın Dininizi Araştırın Nerde Var Çarşaf ? Biraz Mantıklı Olun .

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bizim amacımız kimsenin inancını veya tarzını kötülemek değil. Biz sadece bunun oyuna yansıtılmasına karşıyız. Bu oyunun bir sanal ortamdan ibaret olduğunu kavrayamayan arkadaşlar var. Ve bu durum gerçekten çok üzücü. İnsanlar eğlence amaçlı bulundukları bir ortamda neden dini veya siyasi içerikler görmek zorunda kalsınlar ? Bence birazda bizim bazı şeyleri anlamamız ve kendimize çeki düzen vermemiz gerekir. Oyundaki bir domuz karakterinin veya resminin bu kadar abartılması hiçde normal bir düşünce değildir. Unutmayın adı üstünde OYUN bu .!Raito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:MüslümanlıkRaito yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Şu oyundaki domuzu hala bu kadar abartan cahil bir kesim olduğuna inanamıyorumİsterseniz bayan karakterlerede çarşaf giydirsinler çünkü iki gün sonra neden onlar açık giyiniyor diyede söylenirisiniz siz.
Pes doğrusu.!
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İlgili madde dahilinde forum yetkililerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Ek olarak.
Forumda yapılan öneriler dikkate alınmaz. Destek iletişim forumu öner kısmına bildiriniz.
Anlamadığım olay şu.Bazı kesim sürekli Türkiye'de Müslüman değilmiş gibi neden davranır?Bu insanlara sorduğumuzda Müslümanım diyecek yüzü nerden bulur.Bakın böyle konular açılıyor sürekli saptırıyorsunuz ve kilitleniyor.Hristiyanlık ile ilgili olan bazı şeyler var oyunda.Bunları görüp forumda dini öğelerin oyunda olması olmaz demiyorsunuz.Biri ezan okunsun ve sadece camide okunsun bari denildiğinde hemen olmaz.Türk alfabesini kullanıyorsan ben Türk'üm diyorsan bunu kabulleneceksiniz.İsteseniz de istemesenizde...
Hayırlı günler.
Ayrıca son olarak.İnsanlar yapamadığı veya yapmadığı şeyleri veya kendinden daha üstün gördüğü kimseyi kıskanır.Gene bir kulp bulursunuz fakat ne için namaz kılanları nerdeyse aşağılayacak duruma kadar gelebiliyorsunuz.Sorsanız ben kimseyi aşağılamadım dersiniz.Bu mudur medeniyet?
Oyun içerisinde ezan sesi duyurtmak değildir. Kişinin inancı ile Yüce Allah arasındadır. Müslümanlık orada burada diğer dinlerle alakalı olan şeye karşı çıkmak değil her dine karşı hoşgörülü olmaktır. Müslümanlık karşıdaki insanın içindeki Allah inancını bilmeden ona müslüman gibi davranmıyorsun demek değildir. Medeniyet ise herkesin dini siyasi her türlü görüşlerine saygılı olmaktır.
Sanırım anlatabildim.
Benim bahsettiğim olayda bu zaten biraz dikkatli okuyabildiyseniz.Fakat şundan bahsediyorum:Niçin namaz kılanları veya çarşaf giyenleri vb. kötülemeye çalışırlar?
Önerileriniz için lütfen İKV Destek üzerinden bizlere ulaşıp fikirlerinizi bildirebilirsiniz. Bu konunun yeri forum değildir.1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Ayrıca konu tartışmaya gitmeye müsait olduğundan konuyu kapatıyorum.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti