MeGaxMc (QMCERDEMQ) (WS) ChoosensxKaHiN(Kral)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: MeGaxMc (QMCERDEMQ) (WS) ChoosensxKaHiN(Kral)

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Öncelikle tebrik ederim .

Fakat aklımın takıldığı nokta var , şifa yapacam demişsin , biz istersek en iyi karakteri yaparız demişsin . Peki yap Bendensairolmaz olarak gelicem 1 milyarına vs atıcaz şifacı vs savascı parayıda oyundan bir yöneticiye teslim edicez , sen değil sülalen uğraşıp şifacı yapsanız genede savaşçım karşısında sümüklü bebeler gibi burun çekersiniz.

Dört Gözle şifacını beklyiorum cocuk ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zaza00 »

abisi ben saf degilim büyü ile savşcı savaşcı ile şifacı ws atacak akdar...

Savaşcıya Savaşcı ..

Büyye büyü (avans verilir)

Şifaya Şifa

varsa kesecek her daim 100m+ üzeri tekliflere acıgız
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Abimi s..... ben burda ? yukarda savascı savascı büyücü büyücü şifacı şfiacı şifacı savascı demişsin , kıvırma beni bilende biliyor zaten , g.tüne güvendiğin bi zamanda bul beni miktarınıda sen belirlersin . Beslenme cantanı eline verip yollamak lazım seni ;)
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kral veledi =) Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi =) Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini =) Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir =)Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin ;) He diceksin sen kimsin =) gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu.;) Uzun lafın kısası adam ol =)
Kullanıcı avatarı
StyLebLacK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen StyLebLacK »

Vandervaart yazdı:Kral veledi =) Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi =) Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini =) Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir =)Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin ;) He diceksin sen kimsin =) gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu.;) Uzun lafın kısası adam ol =)
3 seNe önCe oYunDa biziM arKadaşı KandırmıŞın beN yöneTiciYim die biziM MAL bebe de kanMış sana SilMiş hemeN çarını :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
StyLebLacK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen StyLebLacK »

StyLebLacK yazdı:
Vandervaart yazdı:Kral veledi =) Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi =) Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini =) Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir =)Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin ;) He diceksin sen kimsin =) gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu.;) Uzun lafın kısası adam ol =)
3 seNe önCe oYunDa biziM arKadaşı KandırmıŞın beN yöneTiciYim die biziM MAL bebe de kanMış sana SilMiş hemeN çarını :mrgreen: :mrgreen:
uzuN LafıN uzunu aYıK oL :mrgreen:
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

StyLebLacK yazdı:

Ben yapmadım demiorm 1-2 gün takıldım öle maksat eğlence =)) Ama hırsızlık adına bişey yapmadım yapmamda =)) Ama çok pis yalan atarm =))
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

TeBriq Ederim Kardeş..[/b]
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reverence »

BiLGeKaGaN yazdı:
SHooT yazdı:Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez

Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı

ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor

Savaşçıda şifacı . Şifacı da savaşçı Keserim. Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma

/f ŞeRRuhh
/f ŞeRRuhhh
ben ediyorum şifa vs şifa gel bakalım
Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Reverence yazdı:
BiLGeKaGaN yazdı:
SHooT yazdı:Tebrık ederım kardesım aynen dedıgın gibi meranda bızı kımse yenemez

Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı

ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor

Savaşçıda şifacı . Şifacı da savaşçı Keserim. Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma

/f ŞeRRuhh
/f ŞeRRuhhh
ben ediyorum şifa vs şifa gel bakalım
vayyy büyük iddia :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön