Fakat aklımın takıldığı nokta var , şifa yapacam demişsin , biz istersek en iyi karakteri yaparız demişsin . Peki yap Bendensairolmaz olarak gelicem 1 milyarına vs atıcaz şifacı vs savascı parayıda oyundan bir yöneticiye teslim edicez , sen değil sülalen uğraşıp şifacı yapsanız genede savaşçım karşısında sümüklü bebeler gibi burun çekersiniz.
Abimi s..... ben burda ? yukarda savascı savascı büyücü büyücü şifacı şfiacı şifacı savascı demişsin , kıvırma beni bilende biliyor zaten , g.tüne güvendiğin bi zamanda bul beni miktarınıda sen belirlersin . Beslenme cantanı eline verip yollamak lazım seni
Kral veledi Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin He diceksin sen kimsin gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu. Uzun lafın kısası adam ol
Vandervaart yazdı:Kral veledi Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin He diceksin sen kimsin gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu. Uzun lafın kısası adam ol
3 seNe önCe oYunDa biziM arKadaşı KandırmıŞın beN yöneTiciYim die biziM MAL bebe de kanMış sana SilMiş hemeN çarını :mrgreen: :mrgreen:
Vandervaart yazdı:Kral veledi Kendini nie bu kadar büyük görüon SANAL ALEM bebesi Çok kasma bi oyun için bu kadar kendini Hırsızlıkla yaptığın itemlerle övünmen daha toy olduğunu gösterir Choosenx Loncasında yalnız olmadığın için çıkarmıolar seni.Mesela çıktın veya attılar hangi ADAM AKILLI Loncaya girebilcen Kolpasli,Hanedan,Son,Deathx.... gibi çapulculardan oluşmayan Loncaların hangisine girebilirsin He diceksin sen kimsin gerçi diyemezsin eskilerin çoğu bilir son 1-1,5 yılda oyuna ilgi göstermedim die oyunda meydanlarda yokum halimden de memnunum açıkçası.Çünkü oyun senin gibi seviyesizlerle doldu. Uzun lafın kısası adam ol
3 seNe önCe oYunDa biziM arKadaşı KandırmıŞın beN yöneTiciYim die biziM MAL bebe de kanMış sana SilMiş hemeN çarını :mrgreen: :mrgreen:
Ben yapmadım demiorm 1-2 gün takıldım öle maksat eğlence ) Ama hırsızlık adına bişey yapmadım yapmamda ) Ama çok pis yalan atarm )
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Savaşçıdaşifacı.Şifacıda savaşçıKeserim.Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma
Savascı vs savascı
savascı vs buyucu
savascı vs sıfacı
buyucu vs buyucu
buyucu vs sıfa
buyucu vs savascı
sıfacı vs sıfacı
sıfacı vs buyucu
sıfacı vs savascı
ChoosensxTeam Yenıllmezdır, Varsa vs atıcak ımzamda karakterlerım yazıyor
Savaşçıdaşifacı.Şifacıda savaşçıKeserim.Varsa aksini iddia eden ... Çıksın karşıma