**1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**
Re: **1. GELENEKSEL "LONCA TUĞRA" WS TURNUVASI**
arkdaslar uzatmanın bi anlamı yok Orhanteber ' mm bize geldi turnuva yapcam katılım ücreti olmucak ve yinede birinci olana 50 m gibi büyük bi para ücreti vermeyi planladıgını söledi bana ben basta karsı cıktım ama mezaramı götürcez diyerek ikna etti beni 32 kişi olarak yapmayı planladıgı turnuvada dün yaklasık 24 isim belirledik bu arkdaslar ister katılır ister katılmaz arkadaslarınızı yazmayı diyosunuz böle bişey yok ama yazsa bile kimse bişey diyemez çünkü kimseden giriş ücreti istenmicek sadece saygı sevgi cercevesinde ws yapmaları istencektir isimlerini belirledigimiz isimler bizim hepsinin saglam ws ci oldugu için belirledik bu kadar ..!
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Başarılar
Daha iyisini planlayan varsa düzenlenler
tartışmanın manası yok alp ve ben de bir turnuva düzenleyelim dedik fakat ilgi olmayınca vaz geçmiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun ...
Daha iyisini planlayan varsa düzenlenler
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
konu kapanmıştır davet edilen arkadaşlara başarılar dilerim
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
tmm kardeşim vazgeçtim...
Turnuva Anlamı Bildiğin Zaman Tekrar Düzenle... Turnuva Senin İstediğin Kişileri Değil Geneli Kapsar..
Turnuva Anlamı Bildiğin Zaman Tekrar Düzenle... Turnuva Senin İstediğin Kişileri Değil Geneli Kapsar..

SİNCE 2007...
İnş iyi bi turnuva olur hayırlı olsun . . !
яєуηαя∂
тнυη∂єяѕтяσ
яєуѕтяσ
тнυη∂єяѕтяσ
яєуѕтяσ
Çok güzel belli ettin terbiyeni hem benim reklama ihtiyacım yok orhan bey haddini bil daha dün oyunu bilmiyodun ben öğrettim be sana oyunu işte nankörsün ne oldu adammı oldun şimdi ? burak hele sen hiç konuşma senide çözdüm yalakalık yapıcam diye kendini yırtma oke.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
bence ole olrmu kesınlıkle katlıyorm Turnuwa nedıR :S İlk önce onu öqrenın kendı sectıqnıız insdanlarla kendı aranızda ws atmak bir sacmalık .. Turnuwaya hiç benzemıor bence bu . yaptıkları
size bişey soracam size turnuvaya katılanların listesini göstericem ve dicemki hanginiz burdaki insanlardan güçlü hanginiz burdakilerden daha iyi diye sorucam size oke Orhanteber katılanları davet ediyor banada geldi davet ve gelen diğer kiilerden bir kaç kişiden haberim var size sorucam bakalım ne cevap görücem
şunu unutmayın biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
şunu unutmayın biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Daha düne kadar abla abla diye peşimden ayrılmıyordun noldu ? o dahamı çok para verdi sana ? onu savunmak sanamı kaldı. ayrıca borç diye aldığın paraları rica edeyim para verenin var nasılsa konuşturma beni kapa çeneni oke. Şu konunun kilitlenmesini rica ediyorum yoksa ne biliyosam anlatıcam hiç iyi olmicak.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- Orhanteber
- Cin Avcısı
Smyra bi an önce konuşmanı bekliyorum.. Şu oyunda sen öyle birisinki bir benle sevgili olmadığına garanti verebilirim.. Sen şu oyunda bir çok kişiyle sevgili olarak karakterini belli ediyorsun zatenn.. Sevgili olduklarının sayısını bile bilmiyorum.. En büyük vurgunuda İlyas zamanında vurdun unutma.. Eğer birazcık adamlık ruhu varsa susar oturursun yerinde.. Ve birazcık adamlık varsa sende konuyu kirletmezsin bir daha.. BİRAZCIK varsa tabi..!!

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."