Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
Re: Şaheserleri Kimlermi Üretti Size Tek Cevap
helal
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
iki eceli olan adam kafayla geziyor ve siz; "yakışıyor diye geziyodur" diyorsunuz bi kişide demiyoki "hırsızın teki lafına güvenmi olur yalan söylüyor" "gerizekalı eceli var takmıyor" bunlar bi tek benim aklıma geliyor
niye hırsızlara bu kadar değer veriyorsunuz anlamıyorum:D
bak buda benim aklıma geldi Kapak veriyorum tutSHooT yazdı:iki eceli olan adam kafayla geziyor ve siz; "yakışıyor diye geziyodur" diyorsunuz bi kişide demiyoki "hırsızın teki lafına güvenmi olur yalan söylüyor" "gerizekalı eceli var takmıyor" bunlar bi tek benim aklıma geliyorniye hırsızlara bu kadar değer veriyorsunuz anlamıyorum:D
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
eğerki gerçekten oyunda birileri para kasma hilesiyle milyonluk milyarlık olduysa bundan sonra nakitin benim için değeri sıfırdır bundan sonra ne maden satarım ne item item satarsamda madenle takas ederim nakit benim için bitmiştir artık:D
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Bu tarz ithamlarla oyuncularımızı zan altında bırakmak doğru bir yaklaşım değildir.
Bildiğiniz oyun kuralları dışında davranışlar varsa kanıtınızla birlikte lütfen Destek iletişim formundan bizlere ulaştırınız.
İyi Forumlar.
Bu tarz ithamlarla oyuncularımızı zan altında bırakmak doğru bir yaklaşım değildir.
Bildiğiniz oyun kuralları dışında davranışlar varsa kanıtınızla birlikte lütfen Destek iletişim formundan bizlere ulaştırınız.
İyi Forumlar.
Koray YAR