yok senin ayarın bozulmuş yerine getirsen iyi olur ben getirirsem kötü getiririmVandervaart yazdı:Ayarmı oldunReverence yazdı:iyi bakalım dediğin gibi olsun:)
sizce meranın en iyi şifacısı kim ?
Re: sizce meranın en iyi şifacısı kim ?

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Allah aşkına getirsene nası getircen merak ettimReverence yazdı:yok senin ayarın bozulmuş yerine getirsen iyi olur ben getirirsem kötü getiririmVandervaart yazdı:Ayarmı oldunReverence yazdı:iyi bakalım dediğin gibi olsun:)
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

:idea: :lol:Allah aşkına getirsene nası getircen merak ettim
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
cık oyunda karşıma bak nasıl getiriyorum gör;)Vandervaart yazdı:Allah aşkına getirsene nası getircen merak ettimReverence yazdı:yok senin ayarın bozulmuş yerine getirsen iyi olur ben getirirsem kötü getiririmVandervaart yazdı:Ayarmı oldunReverence yazdı:iyi bakalım dediğin gibi olsun:)

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler var
Bana oyunla artislik yapma
Oyunda yensen eline ne geççek yendiğinde senden korkucamımı sanıon
Hadi be abim 
ozaman artislenmiceksin arkadaşım işine bakıcaksın mahalle karıları gibi dedikoduya girmiceksin yerini haddini biliceksin susucaksın yada konustugunun değerini vericeksinVandervaart yazdı:Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler varBana oyunla artislik yapma
Hadi be abim

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Benim kimseye artislenme gibi bi amacım yok=) Ayrıca sen kimsin ki sana artisleneyimReverence yazdı:ozaman artislenmiceksin arkadaşım işine bakıcaksın mahalle karıları gibi dedikoduya girmiceksin yerini haddini biliceksin susucaksın yada konustugunun değerini vericeksinVandervaart yazdı:Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler varBana oyunla artislik yapma
Hadi be abim
:idea: :idea: Vandervaart çok haklı .. oyunda gelsene ahaha :roll:Vandervaart yazdı:Benim kimseye artislenme gibi bi amacım yok=) Ayrıca sen kimsin ki sana artisleneyimReverence yazdı:ozaman artislenmiceksin arkadaşım işine bakıcaksın mahalle karıları gibi dedikoduya girmiceksin yerini haddini biliceksin susucaksın yada konustugunun değerini vericeksinVandervaart yazdı:Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler varBana oyunla artislik yapma
Hadi be abim
Bide burda Edebiyat yapmaya çalışmışsın
Hiç uğraşma..Yerimi haddimi tutki bilmiorm bi getirsene susmuorm sustursana konuştuğumun değerini vermiorm verdirtsene
)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT