sizce meranın en iyi şifacısı kim ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: sizce meranın en iyi şifacısı kim ?

Mesaj gönderen Reverence »

Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:iyi bakalım dediğin gibi olsun:)
Ayarmı oldun
yok senin ayarın bozulmuş yerine getirsen iyi olur ben getirirsem kötü getiririm
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Reverence yazdı:
Vandervaart yazdı:
Ayarmı oldun
yok senin ayarın bozulmuş yerine getirsen iyi olur ben getirirsem kötü getiririm
Allah aşkına getirsene nası getircen merak ettim =)
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

:idea: :lol:
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:
Vandervaart yazdı:
Ayarmı oldun
cık oyunda karşıma bak nasıl getiriyorum gör;)
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler var ;) Bana oyunla artislik yapma =) Oyunda yensen eline ne geççek yendiğinde senden korkucamımı sanıon =) Hadi be abim =)
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Vandervaart yazdı:Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler var ;) Bana oyunla artislik yapma =) Oyunda yensen eline ne geççek yendiğinde senden korkucamımı sanıon =) Hadi be abim =)
ozaman artislenmiceksin arkadaşım işine bakıcaksın mahalle karıları gibi dedikoduya girmiceksin yerini haddini biliceksin susucaksın yada konustugunun değerini vericeksin
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Reverence yazdı:
Vandervaart yazdı:Sen oyundan başka bişey bilmion bu çok açık belli.Ben oyuna senin kadar bağımlı olmadığım için oyunda kendimi geliştirmedim.Benim için oyundan daha değerli şeyler var ;) Bana oyunla artislik yapma =) Oyunda yensen eline ne geççek yendiğinde senden korkucamımı sanıon =) Hadi be abim =)
ozaman artislenmiceksin arkadaşım işine bakıcaksın mahalle karıları gibi dedikoduya girmiceksin yerini haddini biliceksin susucaksın yada konustugunun değerini vericeksin
Benim kimseye artislenme gibi bi amacım yok=) Ayrıca sen kimsin ki sana artisleneyim =) Bide burda Edebiyat yapmaya çalışmışsın =) Hiç uğraşma..Yerimi haddimi tutki bilmiorm bi getirsene susmuorm sustursana konuştuğumun değerini vermiorm verdirtsene =))
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:
Benim kimseye artislenme gibi bi amacım yok=) Ayrıca sen kimsin ki sana artisleneyim =) Bide burda Edebiyat yapmaya çalışmışsın =) Hiç uğraşma..Yerimi haddimi tutki bilmiorm bi getirsene susmuorm sustursana konuştuğumun değerini vermiorm verdirtsene =))
:idea: :idea: Vandervaart çok haklı .. oyunda gelsene ahaha :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön