blueyes yazdı:bu adamla bu aksam migrat girisinde karsılastım. benim olddugum gruba girmek için surekli yalan soyluyordu yok ustum full mor falan adam 2000 vuruyordu. nasıl biri oldugunu gorup bastılar zaten tekmeyi.. az vurması kabahat degil herkesin ustu super olacak diye bişey yok sadece yalan soylemesin.. ama adamın bırak yalanı bu baslık altında dolandırıcılıgıda ogrenilmiş oldu... dolandırılan arkadasa gecmis olsun diyorum.. o guvercinede insallah en kısa zamanda cezası verilir.
MerhaßaLar.
SaoL'asın İnş YöneticiLer en kısa Zamanda Ceza VerıcekLer.
Felipemassa yazdı:Geçmiş olsun kardeşim.Artık bu gibi hızsızlıklara bir son verilsin.Hergün yeni bir dolandırıcılık haberi geliyor.Oyuncularında burdan daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim.İyi forumlar...adresbu yazdı:adresbu yazdı:MerhaßaLar..
ßu arkadaşTan PLus aLıcaktım Fakat ''HIRSIZ''mış ne ßiLeyim Diceksınız neden Kendın aLmadın :?: Hafta Sonu ßankaLar kapaLı aLamazdım her neyse ÖnemLi oLan KişiLik ZayıfLıqı Parasını ßoşver ama IIxGüVeRCiNxII AdLı DenqeSizin HIRSIZ
oLduqunu Tüm Eminönü görsün...
E-pin : [4683]-[9273]-[7052]-[9776]
Şifre: [568663]
Deneyin İsterseniz.KuLLanıLmışmı, Yoqsa ''HATA''lımı....
Para qözünü ßürümüş ey İnsanLar ''Din''inden Şaşma
MevLana Loncası Kim ßaşKanı İse Atın Onu Loncadan Korumaya KaLkışmayın o DinqiLi ßana Karşı Sakın...
FotoLar Daha İyi anLatır .... ßuyrun
Eyw Kardeşim.
Tez Zamanda Cezası VerıLecek inş. ßu ve ßunun qißiLer Yüzünden ßu HaLde Oyun.
İyi ForumLar.