IIxGüVeRCiNxII'in HırsızLıqı...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: IIxGüVeRCiNxII'in HırsızLıqı...

Mesaj gönderen adresbu »

blueyes yazdı:bu adamla bu aksam migrat girisinde karsılastım. benim olddugum gruba girmek için surekli yalan soyluyordu yok ustum full mor falan adam 2000 vuruyordu. nasıl biri oldugunu gorup bastılar zaten tekmeyi.. az vurması kabahat degil herkesin ustu super olacak diye bişey yok sadece yalan soylemesin.. ama adamın bırak yalanı bu baslık altında dolandırıcılıgıda ogrenilmiş oldu... dolandırılan arkadasa gecmis olsun diyorum.. o guvercinede insallah en kısa zamanda cezası verilir.

MerhaßaLar.

SaoL'asın İnş YöneticiLer en kısa Zamanda Ceza VerıcekLer.

Felipemassa yazdı:
adresbu yazdı:
adresbu yazdı:MerhaßaLar..

ßu arkadaşTan PLus aLıcaktım Fakat ''HIRSIZ''mış ne ßiLeyim Diceksınız neden Kendın aLmadın :?: Hafta Sonu ßankaLar kapaLı aLamazdım her neyse ÖnemLi oLan KişiLik ZayıfLıqı Parasını ßoşver ama IIxGüVeRCiNxII AdLı DenqeSizin HIRSIZ

oLduqunu Tüm Eminönü görsün...

E-pin : [4683]-[9273]-[7052]-[9776]

Şifre: [568663]

Deneyin İsterseniz. :D KuLLanıLmışmı, Yoqsa ''HATA''lımı....

Para qözünü ßürümüş ey İnsanLar ''Din''inden Şaşma ;)

MevLana Loncası Kim ßaşKanı İse Atın Onu Loncadan Korumaya KaLkışmayın o DinqiLi ßana Karşı Sakın...

FotoLar Daha İyi anLatır .... ßuyrun

Resim

Resim

Resim

Resim
Geçmiş olsun kardeşim.Artık bu gibi hızsızlıklara bir son verilsin.Hergün yeni bir dolandırıcılık haberi geliyor.Oyuncularında burdan daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim.İyi forumlar...

Eyw Kardeşim.

Tez Zamanda Cezası VerıLecek inş. ßu ve ßunun qißiLer Yüzünden ßu HaLde Oyun.

İyi ForumLar.
Kullanıcı avatarı
cumhuriyet
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cumhuriyet »

Vay be adam hırsızlık yapıyor lonca mevlana arkamda diyor forumu okumayanda lonca mevlana hırsızlıqa yönlenidriyor diyecek :D :D
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

cumhuriyet yazdı:Vay be adam hırsızlık yapıyor lonca mevlana arkamda diyor forumu okumayanda lonca mevlana hırsızlıqa yönlenidriyor diyecek :D :D
:D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

adresbu yazdı:
Hellriders yazdı:Geçmişte oyun içi E-PİN Satışına müsade edilmiyordu satış yapmak isteyen oyuncularımız o dönemde verilen 3 gün susturulma cezası ile modere edilmekteydi. Günümüzde özellikle Compex fuarında satışa sunulan İsim Değiştirme Kodlarının akabinde Fuara gelemeyip isim değiştirme hakkından yararlanmak isteyen oyuncularımızın madur olmaması adına oyun içinde E-PİN Satışlarına müsade edilmektedir.

Lakin özellikle [DEV]Lathander' in oyun ve forum üzerinde belirttiği husus pin kodlarının güvenilir kişilerden alınması yönündedir. Oyun içi ''Şikayet Et'' Yöntemi ile ve İkv Destek Formu aracılığı ile elimize ulaşan sahte pin satışları konusunda müsamma gösterilmemekte ve en ağır moderasyon cezası uygulanmaktadır.

Bilginize İyi Forumlar.

HaTırLatırım [GM],[DEV]'Ler....

O kadar paraya deymez dıceksınız ama para için deqıL ßöyLe SerefsizLer ßirsin dıye...''ßAN'' Atın.
MerhaßaLar.
eeee?

ßu adam için qereken haLa yapıLmamış neden YaLan konusuyorsunuz Yönetim...!

Desteqe MaiL attım ama Siz ßakmıyorsunuz ßiLe.... cezasını verın Artık..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

İyi ForumLar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön