Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

Teşekkürler de bir sorum olcak mesela emdesiniz.Savaşçı ve büyücü öldü 1 tane hangisini kaldırırsınız.Yada 2 sininde caı gidiyor hangisine ck atarsınız hangisine şifa basarsınız.Mesela büyücü kutup bastı canı 15 20 ck mi atarsınız ilk yoksa şifamı??Bu soruların cevaplarını bekliyorm.Kendi görüşüm şu.

Savaşçıyı kaldırmak daha mantıklı bence çünkü 25 bn enerji veriyorsun öbüründe 10 bn arada 15 bnlik yani nerden baksan rahat 3 şifalık fark var bu da 33 kudret kar demektir
Bunda pek emin değilm elm hangisine gelirse basarım :D Aama bence büyücüyü şifalamk daha mantıklı çnkü o zaten kaçıyor çok yakalanmaz.Savaşçı yakın savaşıyor ck lazm olr.
Ben kutup basan bir şifa görnce canı azsa ilk ck atıyorm ck daha hızlı gidiyor galiba çnkü ne zaman şifa atsam o ölüyor kendimi şifalıyorm ilk ck atmak daha mantıklı bence.
Birde son olarak Dev Komodo Görevi ne veriyor?
Yorumlarnızı bekliyorm...Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

buradan söylenilcek şeyler değil onlar. yeri gelir büyücü yeri gelir savaşçı yeri gelir hiç kaldırmazsın :) mesela tam orada rakip savaşçı var diyelim büyücüyü kaldırmak bile bile skor vermektir. ya da kaçan birisi varken savaşçı kaldırmak.

kutup olayında genelde ck atarım ben. çünkü bazen salise farkıyla o öldükten sonra şifa basıyor. hem adam ölüyor hem şifa boşa gidiyor hem de kudretin azalıyor.

dev komodo borgia asa veriyor diye biliyorum
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

bende çemberi çok severim grup bölgeleri ilk geldiğinde bende çemberi 15 yapmıştım fiizksel drençten kısmıştım çünki o zmanalr 2 şifacı giriyorduk digeri zaten 2 drencede veriyordu bana da bu avantaj sağlıyordu
şimdi sığınakta tek şifacı giriliyor ve 2 drencinde olması şart yanı artık çembere puan veremiyoruz
ama miğrat bölgesinde 2 şifacı giriliyor suanda orda güzel bir şekilde uygulanaiblir bu kombinasyon
fakat artık yavaş yavaş tek şifacı girmeye başlanıyor miğrat bölgesinede :D
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

konfucyus yazdı:
FeArOfNiGhT yazdı:Arıza kısmına çok güldüm :D Üstad haklısın ama emde falan çok işe yarıyor daha 2 parça büyü şifa giydiğimde kritikle büyülerin 1300 1400 canını dolduruyor ben zihin yersem 15 sn ye içinde 5 kere doluyor yani 7000 bütün grubun canı doluyor ve daha 2 parça var 8 parça olnca şahaserde düşürürsem 2000lere çıkıcağına inanıyorm o zaman süper olucak gruba 6 kere den 12000 herkese şifa gelicek

zaten grup şifacısının kullanması gereken yegane yetenek olduğunu savunuyorum. şöyleki sayısal değerlerden örnek vereyim sana.

şifa cemberim 15 puan iken ve sadece 140 (ibni cevo papuc) büyü şifasına sahipken 1640 can bastım bu gruba 1640 * 6 etkisi oldu ve toplamda 1 kişiye 9840 gruba ise toplamda 11 kudretle 59040 can basmış oldum eğer ki bunu sadece şifa ile yapsaydım 66 kudretime mal olacaktı.

bu yüzden en mükemmeli bu :)
ewet haklısın ama şunuda hatırlatmak ısterım kı grubuna 11 kudretle 59040 basmıs olabilirsin ama bunun ıcın tum grubun canının dusuk olması gerekır we bir anda değil ara ara attıgını düşünürsek arada bi kaç oyuncuyu kaybederbilirsin ...Gb lerde cıft şifa isen diğer sifayıda yukarı atarsa direnc bittigini farz edelim (muhtemelen basına gelmiştir ki eğer sürekli çemberle giriyorsan) o arada acamayacagın dırenc yuzunden baya bi kudredın heba olacaktır...Çember bencede cok süper bi yetenek ama yerıne göre ... Buda benım dusuncem ;)
İyi forumlar
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

en azından bir direnç olucak ve 100 direnç kaybndanda kmse ölmez
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daimon »

Yaklaşık olarak 2 yıldır şifa oynuyorum karakterim sağlam olmasa da emin olun şifayı kendim kadar iyi tanırım :)
Öncelikle Bence ws olmayan bir şifa şu yeteneklere versin ; ( beni dinleyin kopun ;) )
49 seviye bir şifada toplam 49x2=98 adet yeteneğimiz var :)
15 iyileştirme büyüsü
15 iyileştirme yeteneği ( isimlerini tam hatırlamıyorum 2 şifa özelliğine de 15 verin :D )
15 can kurtaran
15 fiziksel direnç
15 element direnç
15 kaldırma
toplamda 90 yeteneğemiz gitti işte burdan sonrası önemli :!:
5 puan ne olursa olsun meditasyona. ( benim kudretim yeter büyü bozmayı 5 yapıcam derseniz siz bilirsiniz tabi bu size kalmış bir şey :D)
1 puan büyü bozma
1 puan iyileştirme çemberi ( az sonra neden olduğunu bahsetcem bekleyin :D )
1 puan ruh kalkanı diyorum ben :D
şimdi gelelim neden 1 puan çemberle ruha verdin sorusuna :)
nedeni çok basit ve açık.
:arrow: 1 puan ruh yüzde 10 zırh artışı vs vs veriyor. :) çokta kudret yemez ve her yerde lazım olur :) yüzde 10 zırhı hafife almayın nerden baksanız 600-750 arası hasardan kurtarıyor :D o da her vuruşta bu kadar azaltsak, savaşçı sert ağır düz yapsa 2 bine yakın hasarı indirgiyorsunuz :D
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daimon »

:arrow: ve 1 puan çember. bu konu önemli. Bakın kimine göre ezik bir karakterim olabilir bu oyuna yeterince önem vermediğimden felan filan kaynaklanıyor ki konumuz bu değil :D
1428 iyileştirme büyüm ve 20.6 büyü kritiğim var. (asabım da var tabi :D )
iyileştirme çemberi 1 puan ve ben kritiksiz ortalama 600 iyileştirme yapıyorum. özellikle büyücüyle girdiğinizde büyüyüyle canı diyelim 80 ve centrion kesiyorsunuz diyelim 80 canda vurduğunda tek atcaktır muhtemelen :D ck da yoksa tabi :)
oysaki bir çember açsanız zaten artık şifalar çok fazla kudret harcamak zorunda kalmıyor :) Hem grubunuzu sağlam tutmuş hemde siz zora girmemiş olursunuz ;)
gelelim kritiğe :) ortalama 1000 iyileştirme yapıyor ne kadar güzel demi :D

Evet bunlar iyi yönlerdi tabi :) yüzde 11 kudret götürüyor benden demesi :D ama şifa işi sağlamlıktan çok oyunculuğa ve dakikliğe bakar :) bunlar benim tecrübem paylaşmak istedim iyi oyunlar :D

Yazım fazla uzun geldi 2 mesaj yaptım :D Hayırlı günler,iyi forumlar :D
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

Her zamanki gibi tek taraflı bakılıyor. Arkadaşlar iyileştirme çemberi yeteneği hakkında çok kafa yormuşsunuz fakat zaten işe yarar bir yeteneğe kafa yoracağınıza kullanımı az olan bir yetenekde kafa yorsanız bu konuya sonra değinicem çember hakkındaki görüşlerimi öne süreyim sancaktaki bazı şifalar benim yöntemi bir amaç için kullanıyorlar ki o amacıda ben söyledim...

İyileştirme çemberinin artıları nelerdir?

• Grubdaki Herkese İyileştirme Büyüsünü Uygular

• Eğer Hasar Verenle Aynı Anda İyileştirme Uygulanırsa Hasar Miktarı Düşer

• İyileştirme Yeteneğine Nazaran Gözlemlerime Göre Kritik Şansı Daha Fazla

• vs. vs. vs.

İyileştirme çemberinin eksileri nelerdir?

• Grubdakilere İyileştirme Yeteneğine Göre Daha Az İyileştirme Büyüsü Kullanması

• Fazla Hiddet Yaratması

• vs. vs. vs.

şimdi bunları gördük arkadaşlar öncelikle bir yetenek dilimi önerecekseniz o yetenekteki puanlamadaki eksileri ve artılarıda göz önünde bulundurmalısınız bu ne demek onuda açıklayayım

ben dirençlerimin ikiside 15 olsun istiyorum ama çemberiminde 15 olmasını istiyorum bu durumda bir deney yaparak İyileştirme yeteneğine 5 puan verdim ve sonuç kısmen olumlu ne kadar iyileştirme kaybettim 2044 iyileştirme ile denemiştim kaybım 750 ile 1000 arası olmuştu bence fazla bir kayıp değil çünkü migrata 1400 küsür iyileştirme bile yetiyor. Anlaşılan bu yetenek ile bi hayli hiddetim artıyor çember açtığımda hooop yaratıklar bana ama ben ne yapıyorum gidip savaşcının kulağına çok fazla yaratığın olduğu yerlerde bana önce bana hedef at sonra çekki çemberimin ve iyileştirme yeteneğimin düşük puan olmasından yararlan ben can basarken sen yaratık kaçırma ;) tabiki kısmen dememinde bir sebebi vardı savaşcımız iyi bir tank olmazsa işimiz var

okuyanlara teşekkürler bir kaç hatırlatmada bulunucam şifacı hem savaşcı hem büyücü hemde kendisi olabilir bu yüzden diğer sınıflara göre daha fazla yetenek sistemi kurulabilir birde bir şeyleri denemeden tahmini sonuçlar ortaya koymak iyi değildir.

sadece migratı ele aldım sığınağıda ele alabilirim ama sizin düşünmenizi istedim...
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Her zamanki gibi tek taraflı bakılıyor. Arkadaşlar iyileştirme çemberi yeteneği hakkında çok kafa yormuşsunuz fakat zaten işe yarar bir yeteneğe kafa yoracağınıza kullanımı az olan bir yetenekde kafa yorsanız bu konuya sonra değinicem çember hakkındaki görüşlerimi öne süreyim sancaktaki bazı şifalar benim yöntemi bir amaç için kullanıyorlar ki o amacıda ben söyledim...

İyileştirme çemberinin artıları nelerdir?

Grubdaki Herkese İyileştirme Büyüsünü Uygular

Eğer Hasar Verenle Aynı Anda İyileştirme Uygulanırsa Hasar Miktarı Düşer

İyileştirme Yeteneğine Nazaran Gözlemlerime Göre Kritik Şansı Daha Fazla

vs. vs. vs.

İyileştirme çemberinin eksileri nelerdir?

Grubdakilere İyileştirme Yeteneğine Göre Daha Az İyileştirme Büyüsü Kullanması

Fazla Hiddet Yaratması

vs. vs. vs.

şimdi bunları gördük arkadaşlar öncelikle bir yetenek dilimi önerecekseniz o yetenekteki puanlamadaki eksileri ve artılarıda göz önünde bulundurmalısınız bu ne demek onuda açıklayayım

ben dirençlerimin ikiside 15 olsun istiyorum ama çemberiminde 15 olmasını istiyorum bu durumda bir deney yaparak İyileştirme yeteneğine 5 puan verdim ve sonuç kısmen olumlu ne kadar iyileştirme kaybettim 2044 iyileştirme ile denemiştim kaybım 750 ile 1000 arası olmuştu bence fazla bir kayıp değil çünkü migrata 1400 küsür iyileştirme bile yetiyor. Anlaşılan bu yetenek ile bi hayli hiddetim artıyor çember açtığımda hooop yaratıklar bana ama ben ne yapıyorum gidip savaşcının kulağına çok fazla yaratığın olduğu yerlerde bana önce bana hedef at sonra çekki çemberimin ve iyileştirme yeteneğimin düşük puan olmasından yararlan ben can basarken sen yaratık kaçırma ;) tabiki kısmen dememinde bir sebebi vardı savaşcımız iyi bir tank olmazsa işimiz var

okuyanlara teşekkürler bir kaç hatırlatmada bulunucam şifacı hem savaşcı hem büyücü hemde kendisi olabilir bu yüzden diğer sınıflara göre daha fazla yetenek sistemi kurulabilir birde bir şeyleri denemeden tahmini sonuçlar ortaya koymak iyi değildir.

sadece migratı ele aldım sığınağıda ele alabilirim ama sizin düşünmenizi istedim...
İyileştırme cemberının bı kere en buyuk eksıkı dedın gıbı fazla hıddet alması pekı gurup bolgelerınde hıddet alan yetenekı nıye kullanalım ornek cemberlıde ? tum yaratıkları cekıorsun ve anında pert oyun hatası bunların duzeltılmesı lazım
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

Yanlış düşünüyorsun ahmet eskidendi bu sorun fakat şuan bizim avantajımız oldu çemberlide sen çemberi açarsın savaşcı hs yi sana atar ve yaratıklar hep savaşcının üstünde kalır elektrik atan bir büyünün yan hasarını yese dahi dönmüyor. Boss düşmanlarda hiddet sıfırlama çıktı zaten sorun çıkarmıyor.

sana çemberle ilgili bi taktik vereyim;

Örneğin yol savaşçısı kesiyoruz canı 40 dan sonra deli gibi sağa sola döner eğer 2 şifacıysanız şifalardan biri ruh kalkanını 15 yapar zırhını 70 e tamamlar ve 40 dan sonra sürekli çember açar bu durumda tank moduna geçer büyücülerin hasar almamasını sağlar.

bu taktik kullanılmasada olur kullanılsada olur her türlü yol savaşçısı kesiliyor artık çok basitleştirdiler.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬

“Şifacı” sayfasına dön