Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Facebook üzerinden madenlere sahip olmak...
tekrar okudum da son cümlemde 3 defa "konu" demişim
yok mu arttıran 
bir varmış bir yokmuşum
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
PROF yazdı:tekrar okudum da son cümlemde 3 defa "konu" demişimyok mu arttıran
4 olsun bizim olsun:D
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aynen katıLıyorum güzel demişsin kardeşPROF yazdı:sorulan sorulara göz attınız mı bilmiyorum ama öyle kafadan cevaplanacak sorular değil
etkinlik olarak bence gayet güzel olmuş ödül olarak verilen maden sayısının arttırılması da iyi olmuş sonuç olarak saat başı yapılan bir etkinlik değil zannediyorum 2-3 günde bir yapılıyor ve her sunucu için ayrı ayrı değil tümden yapılıyor bu durumda verilecek ödülün sunucumuz oyuncularından birinin etkinliğe katılıp da doğru cevap bulup da ilk söyleyen olup da ohoo... toparlayacak olursam her gün her sunucuda ayrı ayrı yapılsa dahi piyasaya girecek 3 mavi topaz veya 3 menekşenin hiçbir zararı olmaz. bunu eski oyuncu yeni oyuncu neyi düşünerek değerlendiriyorsunuz anlayamadım şahsen 2007 başlangıçlı bir oyuncu olarak bu etkinlik beni hiç rahatsız etmedi. bu ara 15tatil sebebiyle etkinlikler arttırıldı bakalım tatil bitince ne olacakonun dışında yeni gelen soru cevap bölümü de büyük bir adım oldu ikv için beklenmedik bir gelişme

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
arkadşalar ben sizden biraz farklı yorumlayacağım...
belki GM arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu etkinlikle verilen madenler OYUN PİYASASI nı düşürebilir.. Ki bence düşürmeli..nedeni ise oyunda o madenin sayısı artıyor ve nadidelik diye birşeyi kalmıyor...
sizde biliyorsunuz TEŞKİLAT ' ta piyasa patladı.. bazı oyuncular ben askerdeyken bono basmış başka 1 level karakterle başka bir hesap açmış o hesaba aktarmış o 2. hesaptan as çharına aktarmış.. burda 3. alışveriş olduğundan adamın as çharı hala duruyor diğer iki çharı patlıyor... o adamda geliyor şimdi maden fiyatını uçuruyor... ben ejder kudret için üretiyorum. başkası hasar için üretecek ama üretemiyor.. maden başında bekliyor bekliyor bir an düşüyor adam geliyo tek atış yapıyor. çekiyor nadide madeni... facebook üzerinde olması konusunda haklsınız ona laf yok.. herkese kolay gelsin...
belki GM arkadaşlarımızın yapmış olduğu bu etkinlikle verilen madenler OYUN PİYASASI nı düşürebilir.. Ki bence düşürmeli..nedeni ise oyunda o madenin sayısı artıyor ve nadidelik diye birşeyi kalmıyor...
sizde biliyorsunuz TEŞKİLAT ' ta piyasa patladı.. bazı oyuncular ben askerdeyken bono basmış başka 1 level karakterle başka bir hesap açmış o hesaba aktarmış o 2. hesaptan as çharına aktarmış.. burda 3. alışveriş olduğundan adamın as çharı hala duruyor diğer iki çharı patlıyor... o adamda geliyor şimdi maden fiyatını uçuruyor... ben ejder kudret için üretiyorum. başkası hasar için üretecek ama üretemiyor.. maden başında bekliyor bekliyor bir an düşüyor adam geliyo tek atış yapıyor. çekiyor nadide madeni... facebook üzerinde olması konusunda haklsınız ona laf yok.. herkese kolay gelsin...
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
Çekirdek değil zekirdek tatlımPROF yazdı:bu arada "twitter.com/gribalENFKSYON" o benim
bu arada twitter değil dwitter
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
NATHAN yazdı:Çekirdek değil zekirdek tatlımPROF yazdı:bu arada "twitter.com/gribalENFKSYON" o benim
bu arada twitter değil dwitter
vay vay vay
bir varmış bir yokmuşum
Fırtına öncesi sesizlik bu daha büyük şeyler olacak... :roll:

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
İŞİMİZ FACEBOOK KALDIYSA VAY HALİMİZE...
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
aynı ya. katılamıyom o yüzdenjustine yazdı:Ama benim Facebook hesabım yok ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!