seagle yazdı:KONUYA ilk başta karşı çıkan 2 DİNGİLEde BURDAKAPAKolsun... BAŞKA söze grk yok YORUMSUZ...
HerŞEye BuRunLaRıNı SokMaMaYı ÖrNSiNLeR Az...
Daha forumu takip etmemiş bir salak daha.İtem aktarılırken çalınan itemlerden yönetim sorumlu değildir.Bunu hala kafanıza sokamadınız...
LAfı sokmadan önce 3 kere düşün ben öyle konumu açtım :?:
Sözü neden bana söylüyosun :?: Snn derdin ne :?:
Benle ndn muhattap oluyosun :?: Konuşma SuS
2. si madem bana laf sokuyon AL BUNUDA KAFANA SOK
DoNotDisturb yazdı:
Splash yazdı:İsteyen İstediği Kadar İsim değiştirsin...Fakat unutmayın Ki Eğer Size karşı Bir Haksızlık Yapıldıysa;
Arkanızda Çok Özel Destek Ekibi Var.Durumu Anlatırsanız Belkide İsmini değiştirmiş Olan Adamın
Yeni karakterini Bile Bulabilirler...Eğer Xşivanxx i Tanıyan Varsa Ve Onunla Konuşan Varsa Durumu AÇıklasın
Aksi Takdirde Sobee Tarafından Alınana Belgelerleİstanbul Emniyet AMirliği Bilişim Suçlarına
Müracaat Etmek Zorundayım...
Bu şekilde düşünerek yorumladığınız için teşekkür ederiz. Açacağınız herhangi bir yasal dava hakkında yetkili mercii ( SOBEE ) tarafından gerekli görüldüğü taktirde hertürlü belge resmi makamlara iletilebilir.
Yahu şu iki mangal kömürünü (Theking ve seagle) Allah (c.c) rızası için şu forumdan men edin...
Sizlere garanti veriyorum Köşk'ün oyuncularının foruma girme oranları tavan yapacak...
KARDEŞ foruma o fotoları nasıl yükledin bi anlatırmısın lütfen bende bugun karizma hırsızıyla karşılaştım 6 çar karizma parasını alıp kaçtı lütfen _???
xagahxeray yazdı:KARDEŞ foruma o fotoları nasıl yükledin bi anlatırmısın lütfen bende bugun karizma hırsızıyla karşılaştım 6 çar karizma parasını alıp kaçtı lütfen _???
Prt Sc Tuşuna Bas;
Ardından Bilgisayarım Sobee Orada Print Scr Yaptuığın resimler çıkıo...
Sonra Bir Upload Sitesine Yükle
Forumda
TaTaNgAxEbKK yazdı:Yahu şu iki mangal kömürünü (Theking ve seagle) Allah (c.c) rızası için şu forumdan men edin...
Sizlere garanti veriyorum Köşk'ün oyuncularının foruma girme oranları tavan yapacak...
TaTaNgAxEbKK yazdı:Yahu şu iki mangal kömürünü (Theking ve seagle) Allah (c.c) rızası için şu forumdan men edin...