Gerçek hayattayım ben saten bir istanbulda calışıyor oluyorsun bir dogu ilinde ikamet etmekteyım dıyorsun yalanların havada ucucsuyor ben tek adres diyorum oda antalya/merkez ....
Hakedene hakettıgı gibi konusuruz sen bizden kufur yedı ısen kesınlıkle bize kufur etmıssındır yoksa kımseye kufur etmeyız kolay kolay..
3 5 kişi dediğin loncamız 20 kişdir ve hepsı bizim için birbirinden degerlidir senın gibi lavuklara iki yüzlülere tekme vurmayı seven ınsanlardan oluşmustur sen git kendını tatmın et sonun hayırlı görunmuyor boş boş konusma sen gel antalyaya biz senı ağırlarız merak etme mısafırperverizzzz
Nirvanxaethra
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Nirvanxaethra
yürü be kim tutar seni karslıyım yalovada oturuyorum canı isteyen gelsin misafire nası davranılması gerektiğini çok iyi bilirim ben sen yorma kafanı he ayrıca her dakka bölgeden laf söleyen sizsiniz sizin gibi [İçerik Düzenlendi] laf sölerse ben hepinize yeterim siz merak etmeyin loncam da loncam diyosun ya çok komik geliyo bana
daha dün gibi hatırlıorum küçük lwl çarlar için item topluyorum dedigini bu neye benzio bilion mu aynı bi dilencinin gelip bilmem kaç gündür açım abi nolur bi ekmek parası ver demesine benziyo neyse konuyu uzatma benim sizle alıp veremedigim bişe yok yarası olana her zman lafım wardır
Uyarılara rağmen hala yorumlarda ki uygunsuz uslubunuzdan dolayı forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Konu kişisel tartışma ortamı oluşturduğu için kilitlenmiştir.
EfendiKisi
Uyarılara rağmen hala yorumlarda ki uygunsuz uslubunuzdan dolayı forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Konu kişisel tartışma ortamı oluşturduğu için kilitlenmiştir.
EfendiKisi