Denemeler!
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Denemeler!
Şimdi onun ibresindeki ayarı düşür.. Ve onu yaptıktan sonra aynı işlemi beyaz rengi için uygula.. zaten ok dendiğinde kendi otomatik temizliyor kalan noktaları. onun için ayarını biraz az tut.. Ve daha sonra kaLan kusurları biraz da olsun gidermek için sağdaki araçlardan su damlası şeklinde olan simgeyi seç ve üzerinden geçRaito yazdı:
Bu kadar yapabildim karakterde de bazı yerler yok oldu fark ettiyseniz.Bunu nasıl engelliyebilirim.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
PhotoFiltre kullanmadığım için yardımcı olamıyorum..
Photoshop'a geçtiğinde yardımcı olurum
Ayrıca şu yukarda yazdığım uzun metni de Bilgisayarında bir yere kaydet. Photoshop'ta çok işine yarayacak.
Photoshop'a geçtiğinde yardımcı olurum
2009-2013
Photoshop indirdim yüklü fakat anlamadım pek.JouRney yazdı:PhotoFiltre kullanmadığım için yardımcı olamıyorum..
Photoshop'a geçtiğinde yardımcı olurumAyrıca şu yukarda yazdığım uzun metni de Bilgisayarında bir yere kaydet. Photoshop'ta çok işine yarayacak.
sihirbaz yazdı:Şimdi onun ibresindeki ayarı düşür.. Ve onu yaptıktan sonra aynı işlemi beyaz rengi için uygula.. zaten ok dendiğinde kendi otomatik temizliyor kalan noktaları. onun için ayarını biraz az tut.. Ve daha sonra kaLan kusurları biraz da olsun gidermek için sağdaki araçlardan su damlası şeklinde olan simgeyi seç ve üzerinden geçRaito yazdı:
Bu kadar yapabildim karakterde de bazı yerler yok oldu fark ettiyseniz.Bunu nasıl engelliyebilirim.![]()
İbrenin ayarından kaynaklanıyor yani.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum emin oL Photofiltre de en az photoshop kadar kuLLanışLı.. aLışıLdığında daha çok fonksiyonu var.. Ama Photoshop CS de kuLLanıyorum.. ikisini de denesin hangisine eLi daha yatkınsa onu kuLLansın..JouRney yazdı:PhotoFiltre kullanmadığım için yardımcı olamıyorum..
Photoshop'a geçtiğinde yardımcı olurumAyrıca şu yukarda yazdığım uzun metni de Bilgisayarında bir yere kaydet. Photoshop'ta çok işine yarayacak.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Ben Photoshop'a geçmesini öneririm şahsen. PhotoFiltre'de takılı kalmasın .
Bir programda uzmanlaşmak istiyorum demişti. PhotoFiltre'de fazla uzmanlaşamazsın bence, Adobe Photoshop daha kullanışlı. Yani bu işlere gönül koyduysan 'photoshop' iyidir.
Bir programda uzmanlaşmak istiyorum demişti. PhotoFiltre'de fazla uzmanlaşamazsın bence, Adobe Photoshop daha kullanışlı. Yani bu işlere gönül koyduysan 'photoshop' iyidir.
2009-2013

Diyelim ki buradaki karakteri o resme koyacağım.Bunu nasıl yapabilirim.Hem arkadaki fonu silmem gerekli.Hemde basmakalıp sonradan eklenmiş gibi durmamalı.Yani resimden kestim ayrı bir sayfa açtım orada düzenleyeceğim.Kestim aldım yeni sayfaya yapıştırdım resim gibi duruyor yani sadece karakter olmalı öyle değil mi? Yani sormak istediğim soru aslında bir resimden belli bir karakteri tam olarak nasıl alırım ve diğer resme nasıl yapıştırırım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,iyi günler.

JouRney yazdı:Photoshop'ta mı , PhotoFiltre'de mi![]()
Sen bildiğini anlat onda da uğraşırım.Sihirbaz Photofiltre için anlatsın,sen de Photoshop için anlat.Hangisini yaparsam artık

Tamam..
Şimdi o kadının olduğu resmi bir de kadını koymak istediğin resmi aç .
Move Tool (Taşıma Aracı) ile Kadının resmine tıklayın ve kadını koymak istediğiniz resme sürükleyin.
Kadının kenarlarını 'Eraser Tool' yardımı ile kesin. Eraser Tool aynı Brush(Fırça) gibidir. Boyayın yani kenarlarını
Boyama gibi, kenarları siler..
Bir deneyin bakalım, istediğiniz sonucu verebildim mi ?
Şimdi o kadının olduğu resmi bir de kadını koymak istediğin resmi aç .
Move Tool (Taşıma Aracı) ile Kadının resmine tıklayın ve kadını koymak istediğiniz resme sürükleyin.
Kadının kenarlarını 'Eraser Tool' yardımı ile kesin. Eraser Tool aynı Brush(Fırça) gibidir. Boyayın yani kenarlarını
Boyama gibi, kenarları siler..
Bir deneyin bakalım, istediğiniz sonucu verebildim mi ?
2009-2013